Янче - Радвам се, че новината за изненадата на Сара те е зарадвала!

И аз много искам да видим нов сериал със Сара, Ангад, Киншук и Парул, но в случая не мисля, че говори за такава изненада.
Самата тя каза, че всички искат да снимат пак заедно и им липсва времето, когато бяха заедно в "Цветовете", но не зависи от тях - не са продуценти.
Сара каза, че не може да направи нищо по въпроса, но може да направи друго - затова е решила да запише песента към сериала. И каза, че около нея ни чака изненада. Затова аз мисля, че може да включи четиримата в клипа. Но ще видим какво ще е накрая - пък ако решат да ни зарадват с нов общ сериал би било супер 

Колкото до Сара и Анкит - да напоследък често е с него, но преди няколко дни за пореден път написа, че Анкит й е просто добър приятел и че е щастлива, че в живота си има такива добри и верни приятели - единя от тях е Анкит, с когото са приятели от цяла вечност ...

Дали е възможно да има нещо повече между тях - не знам - сладки са. Снимките, които си пуснала са много хубави. Но все пак мисля, че са само приятели поне към момента. Тя тези дни беше с него и други свои приятели в Джайпур- Раджастан където посрещна новата година. 

Днес вече се върна в Мумбай ...
Времето ще покаже дали между Сара и Анкит е възможно да има и нещо повече от приятелство ...
По това време Сара беше в Дубай, а Ангад в Делхи - Киншук пък снимаше сериала си. 

Нека 2019 година бъде успешна, щастлива и благодатна за всички вас и вашите семейства!

Но засега ни остава единствено да очакваме изненадата на Сара и да се надяваме, че някои от продуцентите им може да решат да ги поканят отново заедно. Дано да се случи!
Изобщо цялото им семейство са големи сладури!

Сара наистина пее прекрасно, има хубав глас! Жалко, че не видяхме заедно с нея и останалите трима, но пък като гледам клипа не виждам какво би могло да бъде участието на Ангад, Киншук и Парул в него (освен може би да пеят заедно, но доколкото знам нито един от тях не пее). Страхотен жест от нейна страна към всички фенове на сериала! 

Ужасна е, направо не мога да повярвам как се е обезобразила... 

Скоро очакваме да излезе най-новата песен на Сара