Сериалът "Слънце и Луна" завърши и мога да кажа, че беше наистина невероятен и много стойностен сериал с прекрасни актьори ... 

Радвам се, че го гледах - за щастие въпреки трудностите накрая всичко се оправи и видяхме един щастлив финал ... 

Жалко само за брата на Авни - Абхас.
Но благодарение на него нещата се разкриха.
Ашита и съпруга й играха страхотно - както и всички останали актьори - начело с двамата главни. Радж и Авни са много сладка и хубава двойка ... 

Последните епизоди на сериала все още могат да се гледат в Нова Плей, в случай че някой ги е пропуснал ...

Подобренията в устните можеше да ги спести, но щом това я кара да се чувства добре - ок. В крайна сметка не са фрапиращи. Направила е малка корекция ...
Много зависи как е снимана дадена снимка - на тази, която сте пуснали наистина не изглежда добре, но аз я следя всекидневно - Сара пуска много снимки и клипове и си изглежда добре. Почти не се забелязва някаква корекция - поне това е моето мнение. 

От 4-ти до 7-ми март 2019 - Сара беше в Бахрейн заедно с Канчи/ Авни и с другата си добра приятелка - актрисата Шиштри Роуд/ Анушка от Сияйна Луна ... 

Заедно с тях беше и приятеля на Канчи, който също е актьор - Рохан Мехра от "Ритъмът на мечтите"
Те бяха там за специална фотосесия, на която са рекламни лица ... 

По време на престоя си в Бахрейн - Сара за пръв път язди кон, ходиха и в специална ферма за камили, участваха и в екстремни спортове. 

Снимката по-горе е от там - а ето още снимки на Сара, Канчи, Шиштри и компания от Бахрейн - страхотни са ... 

Така е, много се радвам че края на "Слънце и Луна" беше щастлив и главните герои са живи и здрави и останаха щастливи заедно ... 

Двамата пуснаха няколко снимки от там, където си личи колко се забавляват ... 

Сара дори сподели, че за пръв път вижда толкова сняг. И през цялото време не спираше да му се радва ... 

Тези дни Сара отново написа, че да работи с близък приятел като него е много лесно ...
Анкит е много хубаво момче и са готини със Сара. Харесвам ги ... 

Дано скоро видим нещо ново и от Сара и Ангад заедно ... 

Благодаря ти за видеото - аз много харесвам индийския празник Холи. 

Всичко е толкова цветно и хубаво. Има невероятно настроение и всички се забавляват и танцуват ... 

Всички тези цветове са страхотни ...
Да си припомним няколко снимки със Сара, Ангад, Киншук и Парул от специалния Холи епизод в "Цветовете на любовта" - големи сладури са ... 

Надявам се скромната ми почерпка да ви хареса ... 

Много се радвам, че Киншук и Ангад продължават да са като истински братя. Невероятни са - много ги обичам ... 

Ето едни невероятни снимки от рождения ден на Киншук ... 

Двамата са ходили на почивка с техни приятели ... 

Много са готини, сладки и прекрасни заедно - невероятна двойка! Пожелавам им много щастие, любов и разбирателство ... 

И аз се надявам на същото ... 

Невероятно, че Сара и Ангад, както и Ангад и Киншук си останаха много близки в живота! 

Сара и Парул също продължават да поддържат връзка и от време на време си пишат. 

Надявам се винаги да е така и да ни радват с още и още общи снимки и изяви - а защо не и с общ сериал или проект. Би било уникално ...