Нека има мир и любов в сърцата ни!!!
Весели Великденски празници на всички ...

Най-накрая успях да пиша!!!
На 7 май 2016 Сара и Ангад ходиха заедно на парти!!!
За щастие пуснаха доста снимки и лични клипчета - супер много им се радвам ...
Много са готини и сладки и са си все така близки - снимат се заедно, танцуват заедно - дори бих казала доста еротично и се забавляват максимално!!!
Ето снимките и линкове за клипчетата - ако не можете да ги видите кажете да ги кача в някои временен сайт за теглене ...
Двамата са отишли заедно на пратито, а после вероятно и заедно са се върнали - нали са съседи ...
Аз лично не мога да им се нагледам ...

Пускам и видео, в което Сара говори за загубата на нейната приятелка ...
На третия линк ще видите едно много интересно видео - Сара с първия си съпруг А.и Мерджант!!! Двамата пак са се засекли по случай Box Criquet Lifgue и са дали интервю - дори тренират заедно ...
Клипчето е много хубаво - и двамата казват, че са си останали добри приятели и се радват отново да се видят ...

Съжалявам за късния отговор, но нямах време по-рано ...
Радвам се, че снимките са ти харесали ...
Напълно съм съгласна с мнението ти ...
И аз много искам Сара и Ангад отново да снимат общ сериал, но от самото начало и то като двойка - това би било уникално!!!
Много лошо ни подлъгаха с Saubhagyalaxmi.
Много бих се радвала наистина да направят и сериал с четиримата Сара, Ангад, Киншук и Парул - той със сигурност би станал хит - дано в бъдеще се случи ...
Снимката на Парул е страхотна - тя е много красива ...
Благодаря ти ...
Колкото до Ram milayi jodi - преди време и аз писах на БТВ за този сериал, но засега нямам отговор. Може да пишем и на Диема Фемили за него - дано в бъдеще го пуснат някъде ...
Много са готини и сладки и са си все така близки - снимат се заедно, танцуват заедно - дори бих казала доста еротично и се забавляват максимално!!!
Ето снимките и линкове за клипчетата - ако не можете да ги видите кажете да ги кача в някои временен сайт за теглене ...
Двамата са отишли заедно на пратито, а после вероятно и заедно са се върнали - нали са съседи ...

Двамата са прекрасни заедно!
Много им се радвам!
Дано по-често да ни изненадват с общи снимки и клипове! А ако ни зарадват и с един нов общ сериал ще бъде върха! 

Двамата са прекрасни заедно!
Много им се радвам!
Дано по-често да ни изненадват с общи снимки и клипове! А ако ни зарадват и с един нов общ сериал ще бъде върха! 

Двамата наистина са невероятно сладки заедно ...
И аз мисля, че Али после се е оженил отново, но не съм сигурна - хубаво е че са си останали приятели със Сара. Много са сладки на клипчето ...
Но Сара и Ангад са си номер 1 и се забавляват отлично заедно ...
Качих ти клипчетата така, че да можеш да ги свалиш - те са малки, но са много готини ...
Отвори линка - напиши буквите или цифрите дето са показани и дай на Свали - сваля се за секунди ...
Ще се радвам после да кажеш мнението си за танците и прегръдките между Сара и Ангад ...
Пък и тя с това деколте - той определено има къде да гледа ... 

Аз току що опитах и стана - не е нужна регистрация!
Винаги качвам клипове за теглене там и всички теглят без проблем ...
Нямам представа защо при теб не става - данеби да е шрифта на буквите или пък вместо латиница някоя буква да е на кирилица?
Явно има някакъв проблем - затова ги качих наново. Опитай сега и дано се получи ...

Надявам се, че сега ще се получи ...
Дано ти харесат ...

Дано ти харесат ...

Този път успях! 
Не мога да им се нагледам, толкова са сладки!
Страшно много им се радвам! Двамата изглеждат много щастливи! Дано винаги да са така!
А Сара наистина е уау! - с този тоалет.
Невероятна си!
Дано ти харесат ...

Този път успях! 
Не мога да им се нагледам, толкова са сладки!
Страшно много им се радвам! Двамата изглеждат много щастливи! Дано винаги да са така!
А Сара наистина е уау! - с този тоалет.
Невероятна си! 
Щастлива съм, че успях да ти помогна ...
Радвам се, че клиповете са ти харесали ...
Напълно съм съгласна с теб!!!
Сара и Ангад са супер готини и сладки заедно - личи си, че отлично се забавляват заедно!!!
Такива танци спретват - пътуват заедно, прибират се заедно - уникални са ...
И аз искам да гледам още и още клипчета с тях - дано по-често ни радват с такива ...
Ако пуснат и други ще ги кача и тук, за да ги видиш ...
По този повод Сара пусна още една нова невероятна снимка с Ангад!!!
Написа му и уникално съобщение, в което говори за връзката и любовта си към него. А Ангад отдолу й отговори с празнуващи емотиконки ...
Надявам се да отпразнуват този повод заедно ...
Дано ни зарадват с още готини общи снимки и клипчета ...
Пускам снимката и превода на съобщението на Сара до Ангад!!!

По този повод Сара пусна още една нова невероятна снимка с Ангад!!!
Написа му и уникално съобщение, в което говори за връзката и любовта си към него. А Ангад отдолу й отговори с празнуващи емотиконки ...
Надявам се да отпразнуват този повод заедно ...
Дано ни зарадват с още готини общи снимки и клипчета ...
Пускам снимката и превода на съобщението на Сара до Ангад!!!

Много хубави думи е казала Сара.
Дано двамата да празнуват още много годишнини заедно!
Препоръчани теми