Двамата отново бяха на парти заедно ...
Просто са невероятни - супер готини, сладки и чаровни ...
Не спират да се гушкат - а Сара винаги много сладко целува Ангад ....

Тези двамата да не би наистина да са заедно, дано е такаа
. Приятелката на Сара сподели тортата, но ''годишнина'' беше задраскано. Всичко видях в снапчатовете им! Ако някой ми обясни как се качват снимки ще ги публикувам! 
Янче - благодаря ти за инфото!!!
И аз видях въпросното видео и още снимки от това парти ...
Вероятно двамата са празнували годишнина от запознанството си ...
Наистина са много сладки заедно ...
Когато мога и аз ще пусна нещичко от там ...

Включвам се да ви кажа, че от тази вечер в 21 часа в сериала "Ритъма на мечтите" по Диема Фемили започват епизодите с участието на Сара!
Принципно не гледах този сериал, но от известно време започнах да го следя заради Аадеш Чаудхари, който изпълняваше ролята на Чанду/ Шекар в "Светлината" - тук беше блестящ и в ролята на Викрант!!!
Неговото участие приключи вчера а тази вечер започва участието на Сара в сериала
Който иска може да я гледа - сега дават по 3 серии от 21 до 22.30 - с повторение на другия ден от 15.30 до 17 по Диема Фемили ...

Много се радвам за нея ...
Тя пее чудесно ...

Нямам идея дали Сара вече се е появила там, но ако не е - то ще се случи всеки момент - ролята й ще е отрицателна! Ще играе стюардеса или нещо такова ...
Ще играе временно - само за въпросния трак - поне това научих от една статия за нея ... 
Тези двамата да не би наистина да са заедно, дано е такаа
. Приятелката на Сара сподели тортата, но ''годишнина'' беше задраскано. Всичко видях в снапчатовете им! Ако някой ми обясни как се качват снимки ще ги публикувам! 
Янче - благодаря ти за инфото!!!
И аз видях въпросното видео и още снимки от това парти ...
Вероятно двамата са празнували годишнина от запознанството си ...
Наистина са много сладки заедно ...
Когато мога и аз ще пусна нещичко от там ...

Е как да не им се радва човек! И двамата сияят, когато са заедно! Прекрасни са!

Дано да ти се отвори.
Е как да не им се радва човек! И двамата сияят, когато са заедно! Прекрасни са!

Дано да ти се отвори.
Наистина Ангад и Сара са прекрасни - толкова са сладки заедно - много ги обичам!!!
Yana_Salekh - радвам се, че си успяла да си изтеглиш танца ...

Големи сладури са ...
А тя как си го целува ... 

Препоръчани теми