По повод старта на тази първа самостоятелна песен на Сара редица известни индийски актьори пратиха съобщение до Сара и своите фенове, за да им препоръчат песента! 

Киншук/ Ранвир и Парул/ Рагини също изпратиха видео поздрави и пожелаха успех на Сара ... 

А Ангад лично поздрави Сара за песента и я подкрепя непрестанно ... 

На 17 ноември Сара и Ангад бяха заедно на някакво парти. Пуснаха и няколко общи клипчета от там. Давам линковете за сваляне - много са готини и сладки заедно ... 

За съжаление не успях да сваля навреме поздрава на Парул, за което се извинявам - но важното е, че тя също изпрати такъв на Сара ... 

Нашите сладури от "Цветовете" са страхотни ... 

Както винаги е очарователен - много готин и сладък ... 

До колкото разбрах до тук са излъчени 128 епизода от сериала, но част от актьорите напуснаха - остана една част и сега Киншук ще участва там.
Към момента ролята му е положителна и в интервю Киншук каза, че не знае сценария за напред - но може да увери зрителите, че няма да става отрицателна ... 

Ето 2 клипа, в които можем да видим двойката ...
Във второто видео тя пазарува с годеника си ... 

След като обяви новината за сватбата си Сара веднага поздрави Парул - може тогава да видим четворката от "Цветовете" на едно място - би било супер ... 

Пожелавам на Парул да е много щастлива, с мъжа когото обича 

Двамата са много хубава двойка - нека винаги бъдат заедно 

По повод рождения ден на Дивия - Киншук беше организирал специално парти, на което присъстваше и Ангад - супер много се радвам, че Ангад и Киншук са като истински братя и в реалния живот ... 

Ето снимки от партито - всички са невероятни ... 

Тези дни Сара и Ангад все пътуват на някъде - той беше доста дълго време в Делхи на гости на брат си, а Сара първо ходи до Дубай за някаква фотосесия, а после мина и през Делхи по друга работа ...
И разбира се, когато се озоваха в един и същи град Сара и Ангад отново бяха заедно и не пропуснаха да се позабавляват с брата на Ангад и с техен общ приятел Анкит Гера. 

До колкото разбрах първо са били на гости на Анкит, а след това всички заедно ходиха в някакъв клуб в Делхи, където се забавляваха до късно през нощта. 

Ето едни невероятни снимки на Сара и Ангад от този ден - 22 декември 2018! Големи сладури са - много са готини. Обожавам ги и много им се радвам ... 

Чудесно е, че дори в Делхи намериха време да се видят и да излязат заедно 

Надявам се през новата година да имаме повече приятни поводи да се срещаме в темата!

Надявам се през новата година да имаме повече приятни поводи да се срещаме в темата! 

Весело посрещане на новата година и на теб! Много здраве, щастие и хубави моменти ... 

Радвам, се че нещата които пуснах са ти харесали и успях да те изненадам. Сара и Ангад са наистина невероятни сладури ... 

Дано в бъдеще ни радват с още и още срещи, участия и проекти заедно 

По време на камерата дори изпя една част от песента за всички нас ... 

За съжаление след края на включването й на живо - клип от камерата нямаше, явно е забравила да я остави активна за 24 часа - затова няма как да ви пусна видео ...
Но повярвайте ми изпя я невероятно. И най-важното Сара каза, че иска да направи нещо специално за всички фенове на "Цветовете на любовта/ Bidaai", на които сериала им липсва и искат отново да ги видят заедно ... 

Сара каза по време на камерата на живо, че както на нея, така и на Ангад, Киншук и Парул им липсват тези времена, когато заедно снимаха "Цветовете". И тъй като никой от тях не е продуцент и тя също не е - няма как да направи продължение на сериала. Това зависи от други хора, продуценти, канали и прочие, но иска да направи поне нещо, с което може за да ни зарадва - затова е решила да запише песента на сериала ... 

Каза, че готви специална изненада свързана с това и вероятно ще я представи в края на януари. 

Не знам какво има в предвид, но може би ще направи някой клип към песента и в него може да се включат Ангад, Киншук и Парул - това би било уникално. 

Разбира се това е мое предположение, но определено каза, че е голяма и хубава изненада. Нямам търпение да видя какво ни е подготвила ... 

За съжаление след края на включването й на живо - клип от камерата нямаше, явно е забравила да я остави активна за 24 часа - затова няма как да ви пусна видео ...
Но повярвайте ми изпя я невероятно. И най-важното Сара каза, че иска да направи нещо специално за всички фенове на "Цветовете на любовта/ Bidaai", на които сериала им липсва и искат отново да ги видят заедно ... 

Сара каза по време на камерата на живо, че както на нея, така и на Ангад, Киншук и Парул им липсват тези времена, когато заедно снимаха "Цветовете". И тъй като никой от тях не е продуцент и тя също не е - няма как да направи продължение на сериала. Това зависи от други хора, продуценти, канали и прочие, но иска да направи поне нещо, с което може за да ни зарадва - затова е решила да запише песента на сериала ... 

Каза, че готви специална изненада свързана с това и вероятно ще я представи в края на януари. 

Не знам какво има в предвид, но може би ще направи някой клип към песента и в него може да се включат Ангад, Киншук и Парул - това би било уникално. 

Разбира се това е мое предположение, но определено каза, че е голяма и хубава изненада. Нямам търпение да видя какво ни е подготвила ... 

И аз не знам какво точно има в предвид Сара, но вярвам че ще е нещо наистина невероятно. Тя самата го каза ... 

Стана ми много приятно и хубаво, когато Сара каза, че както на нея, така и на Ангад, Киншук и Парул им липсва това време, в което снимаха "Цветовете/ Bidaai" и бяха всички заедно. И понеже сами не могат да направят продължение на сериала - тя може да направи поне това. Тази песен и нещо специално за феновете, с което да ги зарадва!!! 

Дано направи клип, в който да участват всички заедно - това наистина ще специално за нас. Тя каза, че вероятно ще осъществи изненадата си до края на януари - ще почакаме и ще видим. Но наистина се надявам да ни изненадат много приятно - всички заедно дори само за клип към песента ... 

Но от всичко, което Сара говори става съвсем ясно, че и тя много си обича ролята на Садна и че й липсва. Убедена съм, че това да убият Садна и Ранвир не е било решение на Сара и Киншук, а на продуцентите. Но феновете продължават да пишат, че искат продължение на "Цветовете" с четиримата Сара, Ангад, Киншук и Парул - ако не това поне Сара ще ни изненада с нещо приятно. Нямам търпение живот и здраве да видим какво ще е ... 

Препоръчани теми