Най-вероятно повечето от тях сме ги пускали и преди, но нищо - нека си ги припомним ... 

Всички са страхотни - много са готини и сладки ... 

Най-вероятно повечето от тях сме ги пускали и преди, но нищо - нека си ги припомним ... 

Всички са страхотни - много са готини и сладки ... 

Наистина прекрасни снимки и спомени, които предизвикват! 

Да ми е жива и здрава и много щастлива, винаги да е до нас и да ни радва ... 

Въпреки това все по-често започнаха да се появяват заедно - дори пътуваха заедно на няколко пъти за чужбина за различни проекти ... 

На 6-ти май 2019 - Сара пусна една снимка с Анкит и под нея беше написала: #happiness #love #togetherness #myboo #forevermine", заедно със сърдечен емотикон.
В превод това значи: щастие, любов, заедно, моето момче, завинаги мой 

Под снимката Анкит писа на Сара и се шегуваше питайки я защо неговият нос е зачервен - а Сара му отговори, че винаги така става, когато е близо до нея. 

Сара хареса написаното от тях и дори го пусна в нейната история в instagram с ръчички и сърцице ... 
Разбира се веднага се пуснаха няколко статии по въпроса със снимките и написаното от Сара ...
Припомниха и предишните изявления на Сара и Анкит за това, че са само добри приятели и просто работят заедно по различни проекти.
Ето предишни изказвания на Сара и Анкит по повод слуховете за тях: 

Както изглежда от тогава нещата са се променили и те вече по-свободно изразяват чувствата си ...
Наскоро Сара участва заедно със сестра си в кулинарното състезание Kitchen Champion - там водещият, който е неин добър приятел - Арджун Биджлани започна да я пита дали е истина, че скоро ще се омъжва - там Сара каза, че да и това ще стане през 2019 година.
Водещия опита да изкопчи от нея името на нейният избраник, но Сара отказа да го каже - каза само, че името му започва с А.
Затова медиите са написали, че определено това е Анкит Гера - особено след като в новият си пост - Сара го нарича Завинаги неин ...
Ето тази част от шоуто: 
Вероятно засега иска да пази всичко в тайна или поне да не се бъркат в личния й живот ...
Колкото до нея и Анкит - и аз започнах да подозирам, че са повече от приятели - напоследък са все заедно и изглеждат много щастливи. Забавляват се, прегръщат се ...
И Ангад и Анкит са все с А - та Сара все ги загатва едни ...
Аз обожавам Сара и Ангад и бих се радвала много ако са заедно и в живота, но той все пак е женен - има и дете. Затова ако не е Ангад - нека да е Анкит. Той е добър, хубав - освен това е приятел и на Сара и на Ангад.
А и Сара изглежда щастлива с Анкит. Дали наистина ще има сватба - дали наистина това е признание в любов и те са заедно - със сигурност ще стане ясно много скоро.

Наскоро Сара прави чат на живо - и Ангад й писа. Тя каза, че скоро ще намери време да се видят, защото напоследък много пътува защото е заета с различни проекти. 

Но тогава двамата си писаха и тя беше много доволна - така, че дано скоро ни зарадват с нещо заедно - общ сериал, проект, с общи участия и срещи ... 

И не само това - двамата казаха, че подготвят нещо ново заедно ... 

Все още не е ясно какъв точно ще е новият им съвместен проект - може би нов музикален клип или нещо друго. 

Би било уникално ако е нов сериал, в който да са двойка - но най-вероятно ще е нов общ клип. Двамата казаха, че това е изненада и скоро ще разберем ... 

Сара и Ангад дори се включиха за кратко на живо в instagram, където казаха тези неща ... 

Казаха също и че много ни обичат и че ни благодарят за любовта и подкрепата. Супер много се радвам - двамата са толкова готини, сладки и прекрасни заедно - пускам чата на живо с тях, за да им се насладите. За щастие една моя приятелка успя да го свали ... 

Наистина отдавна не бяхме писали тук, но нямаше как - според новите правила не бива да пускаме последователни постове ...
nansim - благодаря ти, че се включи! Пък и сега имаме повод за радост със Сара и Ангад 

Наистина дълго чакахме да се появи нещо ново с нашите любимци! И на мен много ми се иска това да е нов сериал, но едва ли ще е това. Както казваш и ти най-вероятно това ще е някой нов музикален клип, понеже Сара напоследък, като че ли се е отдала повече на музиката. Аз за съжаление нямам възможност да следя отблизо изявите им и разчитам единствено на вас. Роси, моля те когато излезе новият проект на Сара и Ангад (какъвто и да е той) да го споделиш отново.
Ще чакам с нетърпение! Още веднъж благодаря за чудесната новина!

и аз съм най-голямата късметлийка да имам най-добрият човек като мой най-добър приятел. Обичам теееее Ангад[/b] 

Наистина дълго чакахме да се появи нещо ново с нашите любимци! И на мен много ми се иска това да е нов сериал, но едва ли ще е това. Както казваш и ти най-вероятно това ще е някой нов музикален клип, понеже Сара напоследък, като че ли се е отдала повече на музиката. Аз за съжаление нямам възможност да следя отблизо изявите им и разчитам единствено на вас. Роси, моля те когато излезе новият проект на Сара и Ангад (какъвто и да е той) да го споделиш отново.
Ще чакам с нетърпение! Още веднъж благодаря за чудесната новина!

Въобще не се притеснявай - излезе ли нещо за новият им съвместен проект веднага ще напиша ... 

Нетърпелива съм да разбера какво са ни подготвили този път 

Общ сериал като двойка би било върха, но дори да е нов музикален клип, където да са заедно пак ще е страхотно - с първия клип ни оставиха без думи ... 
Каквото и да е - важното е, че ще са заедно ... 

Те споделиха още една обща снимка онзи ден ... 

Много приятели на Ангад сред, които Сара, Киншук и Парул го поздравиха за уеб сериала му и приканиха феновете си да подкрепят Ангад и да гледат сериала му. 

Това се казва истинско приятелство. Ангад разбира се веднага им благодари споделяйки клиповете им и пишейки под тях 

Ето клипчетата - Дано в бъдеще можем да ги видим отново заедно четиримата ... 

Аз също се радвам много, че след толкова години четиримата поддържат прекрасни приятелски отношения! Да ги видим отново заедно и в сериал би било чудесно, но засега това си остава само една мечта. Разбира никога не се знае, мечтите понякога се сбъдват!
Не бива да губим надежда - понякога мечтите се сбъдват. 

Важното е всички да сме живи и здрави. 

Аз съм супер щастлива, че Сара, Ангад, Киншук и Парул са все така добри и близки приятели, виждат се подкрепят се - какво по-хубаво от това ... 

Ако видим четиримата заедно в някой нов проект би било невероятно - ако не стане важното е, да ни радват с общи срещи и изяви. 

И ако не четиримата - аз лично се надявам някой ден да видим Сара и Ангад отново заедно като двойка в някой сериал. А за начало нямам търпение да излезе новият им съвместен проект - щом има новини веднага ще пиша ... 

Така спокойно ще мога да пусна най-новото около Сара и Ангад ... 

На 19 септември 2019 - Сара и Ангад отново бяха заедно заради новият си съвместен проект, за който ви казах преди време. 

Оказа се, че това отново е клип за песен - заглавието на песента ще е Tatoo boy - Татуираното момче и Сара е избрала именно Ангад, за да й партнира в клипа. 

До колкото разбрах Сара ще изпълнява песента - а в клипа отново ще е двойка с Ангад. 

На 19 и 20 септември двамата снимаха видеото - разбира се медиите веднага отидоха при тях ... 

Сега ви пускам интервютата на Сара и Ангад, които двамата дадоха за различни медии на 19 и 20 септември 2019! 

Много са готини, сладки, чаровни и прекрасни заедно ... 

Особено на първите 4-5 клипа ми пълнят душата. Дават и кадри от видеото, което са снимали зад кадър - отново ще е горещо ... 

Сара и Ангад казват, че това е втората им обща песен. Казват, че имат невероятна химия, феновете много ги обичат като двойка и им пишат непрекъснато, затова искат да ни зарадват с още и още неща заедно ... 

Каза, че той също има няколко истински татуировки - и дори започна да му ги показва. 

А за ролята са му нарисували и още, но временни - само за видеото. 

Сара каза, че понякога или в повечето случай тя избира с кого да снима - и сега си е избрала Ангад. 

Сара и Ангад казват, че са си много близки приятели още от времето, когато са снимали "Цветовете" - Bidaai преди повече от 10 години ... 

Сара дори казва, че са най-добри приятели от "Цветовете", после и през другите им проекти, та досега и Завинаги ... 

Това супер много ми хареса и се надявам наистина да са така близки цял живот - уникални са ... 

Двамата си припомнят времето, когато са снимали "Цветовете на любовта", Ангад разказа някаква забавна случка, от която Сара се засмя и каза, че тогава е била много млада 

Не разбрах с точност каква е случката. Ако Янчето се появи дано може да ни каже повече ...
Но двамата са много забавни и сладки - непрекъснато се гледат, закачат се, прегръщат се, смеят се и се забавляват заедно - пълнят ми душата ... 

Сара и Ангад казват, че новата им песен е много хубава и различна - ще има и танци, също и други горещи сцени. И двамата са харесали песента и се радват, че ще са заедно в клипа. 

Накрая и двамата благодарят на феновете си за любовта и подкрепата - за това, че непрекъснато им пишат, пускат колажи, снимки, клипове с тях 

Казват им да продължават да ги обичат и подкрепят по същия начин и че тази песен ще ни хареса ... 

Задължително изгледайте клиповете - особено тези първи 7 линка - насладата е пълна ... 

В друга част Сара и Ангад казват, че се чувстват комфортно един с друг и затова се забавляват да снимат заедно. 

Изключителни са - сега пускам стоп кадри от едно от от клипчетата с тях. 

В някои от следващите ми постове ще пусна още неща - техните лични клипове, с които ни зарадваха в инстаграм - още лични снимки и неща ... 

Но засега толкова, че поста ми стана дълъг - дано съм ви зарадвала. А сега малко горещи кадри ... 

Имам да пускам още неща - но тези дни нямам време. При първа възможност обаче ще го направя .... 

Колкото до самият клип - не съм сигурна, но бяха казали, че вероятно ще го пуснат средата или края на октомври .... 

Ето един постер на песента, който излезе - Сара и Ангад са уникални ...