Пазаруване от H&M ➤ 3

• 95 644
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Досега съм купувала единствено детски дрехи H & M , тъй като са доста тънки и са добре за синът ми. Но скоро ще трябва да купувам дрехи за бременни и най-трудното са панталоните и дънките от към разнообразие! Харесва ми, че имат избор магазините на H&M, но пък качеството на плата е ... много ниско по мои спомени! Какво е вашето мнение?

# 181
Здравейте! Досега съм купувала единствено детски дрехи H & M , тъй като са доста тънки и са добре за синът ми. Но скоро ще трябва да купувам дрехи за бременни и най-трудното са панталоните и дънките от към разнообразие! Харесва ми, че имат избор магазините на H&M, но пък качеството на плата е ... много ниско по мои спомени! Какво е вашето мнение?

ОК са си за 1-2 сезона. Аз едни 7/8 буквално ги съдрах от носене, но ги носих доста редовно още около 2 години след като родих.  Embarassed Много ми бяха удобни. И 2 чифта къси панталони - много качествени памучни материи.

# 182
  • Варна
Аз също само за детето купувам сега, но като бременна почти всичко ми беше от там. Клиновете и памучните блузи така и не избеляха или промениха формата си, въпреки,че са 100% памук. Роклите също са ми ок и като нови. Дънките и панталоните не са най-високо качество за такава стока, но са ок за носене и за една бременност със сигурност си изкарват. Ластиците на корема са добре. Другото, което ми хареса при дрехите за бременни е, че са съвсем нормално изглеждащи+предвидено място за коремчето, а не като повечето-аааадски разкроени с ластик под бюста, с които изглеждаш като буре. Аз влязох до раждам със 120см талия та това ми беше доста важно, за да се чувствам добре, въпреки огромните ми размери. Бельото за бременни също носех. Боксерките са супер. Дори и вече с много смъкнат корем бяха удобни. Blush

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 23:32 от eli70o0

# 183
  • Варна
Аз съм ползвлала само дънки за бременни и съм изключително доволна. Наистина изглеждаш нормално с тях.

# 184
  • На плажа
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0203190005.html
Отговаря ли си на размера? Някой има ли 104 или 110 да ми измери?
И аз се интересувам от якето,но се колебая между 116 и 122.

# 185
Здравейте!
Аз имам модела на синьото яке, но в оранжево от миналата година размер 104: дължина 40см, под мишниците ширина 30см, ръкава от шева на рамото е 34см.
Синът ми е висок 110см сега и тежи 16кг. - тесничко му идва якето вече както и ръкавите късеят и дължината също.

# 186
Някой имали това яке за момченце , искам ако може да качи снимка от вътре и да каже дали става за пролетта. Благодаря. Simple Smile

http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0373217001.html

# 187
И в Плевен е така.Харесвам си доста неща от сайта.Отивам и не намирам нито едно  ooooh! .Или намирам едно две и то не моите номера.Дразни ме и различната цена в сайта една в магазина друга .Или по ниска или по висока.Някой взимал ли е от лаковете им?Добри ли са ?

Аз имам два лака , според мен не са нищо особено , нещо като на Golden Rose . Съвсем обикновени.

# 188
Аз пък съм изключително доволна от лаковете, които имам.   Peace

# 189
Аз също само от там купувах, поради причината, че нося С/ХС размер и навсякъде дрехите за бременни са като за дебели жени. Все едно не е възможно някоя слаба да забременее и да не качи над 15 кг. Доволна бях и от към качество и от към кройка.

# 190
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0347818001.html                                                                                       Някой поръчвал ли е тези кецове? Мнение?

# 191
Здравейте!
Аз си чакам поръчката, обаче не мога да я проследя. Получих мейл, че е изпратена, но по номер на товарителницата сайта на Еконт ми дава "Празен резултат". Минаха 24 часа, в които може да не е видима поръчката  Thinking

# 192
Здравейте!
Аз си чакам поръчката, обаче не мога да я проследя. Получих мейл, че е изпратена, но по номер на товарителницата сайта на Еконт ми дава "Празен резултат". Минаха 24 часа, в които може да не е видима поръчката  Thinking

И при мен е така. Статуса обикновено се променя в момента, в който получа съобщение и имейл от Еконт.

# 193
Здравейте!

Ако е пусната в събота, ще видиш номера на товарителницата във вторник сутринта и вероятно ще получиш пратката до обяд. В неделя Еконт не работят и затова не виждаш номера, независимо, че са минали 24 часа.
Ако пък е пусната преди това, другото обяснение, което ми хрумва е, че сега с безплатната доставка вероятно ползват икономична услуга и тя пристига съответно за повече дни.

# 194
polin_a, Vrabcho_ благодаря  bouquet
В петък са я пуснали.
Утре би трябвало вече да са тук нещата, чакам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт