Пазаруване от H&M ➤ 3

• 96 708
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
Да, тъкмо влизам да пиша, че днес ми пусна код. Просто са имали проблем в системата явно Peace
И с него са на печалба, не ги мислете, разчитат на оборот, няма да го отменят като опция.

# 271
И при мен има код чак днес

# 272
Профилактика някаква май правят в момента..

# 273
И еднодолнище  за вкъщи, което се оказа, че било пижама. Съвсем нормално леко ватирано памучно е, тънко.
И аз си взех такова, но за пижама, а се оказа удачно за в къщи. Laughing
Това го гледам от доста време и то точно за долнище.
Някой от Вас да има С размер, за да ми измери талия и дължина? Дали му се получават " колена" при носене?
Благодаря предварително?

# 274
пак за кода -25%. Winkзащо пише невалиден.къде го пишете.аз го слагам в началото където пише "код за отстъпка"мерси bouquet

# 275
  • София
Звездолинова,
Моето е L, по принцип съм М и седи голямо.
И съответно не се получават колена, защото е широко.

Аз понякога си взимам така доста по- големи дрехи и се нося развлачено.

# 276
Аз мога да дам размери на М, ако ще свършат работа. По принцип съм L, no M ми идва леко широко и в талията и в ханша, и в крачола. Свободно ми е, но пък много меко и удобно. Не става на колене.
Аз си получих новата поръчка - детските кецове 28 са по-заострени и са ни малки, точен размер ще е 30 вероятно. Ще ги връщам, не съм решила дали да ги заменя за другия номер. Иначе са хубави и добра изработка.
Иначе получих мъжки бански - много хубав и материята е страхотна, както и тази мъжка тениска - също много приятна лека материя. Според мен е Слим модел. Станаха на ММ и е доволен.

# 277
пак за кода -25%. Winkзащо пише невалиден.къде го пишете.аз го слагам в началото където пише "код за отстъпка"мерси bouquet
Като влезеш в кошницата - отдясно на продукта има поле 'Код за отстъпка'. Аз там го слагам  Peace
Защо не го приема - може би, защото е изтекъл или пък е ползван вече веднъж  newsm78

# 278
Слагаш го в "Код за отстъпка" и натискаш бутон "Добави". Работи, сега пробвах.

# 279
Аз мога да дам размери на М, ако ще свършат работа. По принцип съм L, no M ми идва леко широко и в талията и в ханша, и в крачола. Свободно ми е, но пък много меко и удобно. Не става на колене.
Аз си получих новата поръчка - детските кецове 28 са по-заострени и са ни малки, точен размер ще е 30 вероятно. Ще ги връщам, не съм решила дали да ги заменя за другия номер. Иначе са хубави и добра изработка.
Иначе получих мъжки бански - много хубав и материята е страхотна, както и тази мъжка тениска - също много приятна лека материя. Според мен е Слим модел. Станаха на ММ и е доволен.
Ок, ще съм благодарна за талия , дължина на М, за да преценя С или ХС да взема, реално съм между двата размера. Предполагам горе е ластик и може да се регулира с връзките?
Веднъж поръчах пантофки, дойдоха по- заострени, много плитки и със супер тънка подметка, тип пластмасова, това за мен са еднодневки направо, даже нямам и мерак да ги обуя.
Скоро ги видях в една втора употреба, същия модел. Бяха си заоблени, с хубава стабилна подметка, отгоре същия материал, точно като на каталожната снимка.
Дали тук не ни пращат някакви по- евтини версии?
А новият магазин в Пловдив за мен е пълно разочарование- пълно несъответствие между цена и качество, единствено детските дрехи и обувки ми харесаха. Peace

# 280
Звездолинова -Размер М: талията е 41см, дължина по външния ръб на крачола - 100см, крачол при чатала - 30см. Имат връзки и могат да се постегнат при нужда.
Ами може и да имат кофти партиди - аз се разочаровах от едни блузки с Миньоните на живо - много зле бяха с дефектни щампи.

# 281
  • Варна
Като влезеш в кошницата - отдясно на продукта има поле 'Код за отстъпка'. Аз там го слагам  Peace
Защо не го приема - може би, защото е изтекъл или пък е ползван вече веднъж  newsm78
Един път ми се случи да въвеждам непрекъснато един номер само с цифри, който е долу в текста. Провери дали въвеждаш правилня код с буквите и тиретата Simple Smile

# 282
Звездолинова -Размер М: талията е 41см, дължина по външния ръб на крачола - 100см, крачол при чатала - 30см. Имат връзки и могат да се постегнат при нужда.
Ами може и да имат кофти партиди - аз се разочаровах от едни блузки с Миньоните на живо - много зле бяха с дефектни щампи.
Много благодаря!

# 283
И аз получих кода, но не мога да го въведа  Twisted Evil
Изписва ми че безплатната доставка е отразена в кошницата, а аз искам да ползвам кода за 25% отстъпка  Twisted Evil

# 284
  • Popovo
И аз получих кода, но не мога да го въведа  Twisted Evil
Изписва ми че безплатната доставка е отразена в кошницата, а аз искам да ползвам кода за 25% отстъпка  Twisted Evil

По два кода не може, ако се опитваш това да направиш.Сложи само този за 25%, той ще ти премахне и доставката.

Общи условия

Активация на акаунт