Пазаруване от H&M ➤ 3

• 95 659
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Дами, заповядайте малко информация извън темата:

ЗАРА отвори днес своя онлайн магазин за България - http://www.zara.com/bg/

Условия за пазаруване и доставка:

Скрит текст:
Какъв начин на плащане мога да използвам, за да направя покупката си?
- Предлагаме следните начини на плащане: Visa, Visa electron, Mastercard и American Express.

Колко време ще отнеме пристигането на моята поръчка?
Сроковете за доставка зависят от това какъв вид доставка е избран. Доставките до магазин отнемат между 4 и 6 работни дни, стандартна доставка между 3 и 5 работни дни и експресна доставка между 2 и 3 работни дни.

Колко ще платя за услугата за доставка?
+ Доставка до магазин – БЕЗПЛАТНО.
+ Стандартна доставка – 9.95 лв.
+ Експресна доставка – 19.95 лв.

Мога ли да проследя поръчката си?
Да, в раздел "моите поръчки" в "моят профил" можете да видите статуса на вашата поръчка. Ако не сте регистрирани, щракнете върху линка "Информация за поръчка" в имейла за потвърждение, който ви е изпратен, за да видите статуса на вашата поръчка.

Какъв е процесът на доставка до дома?
Ако сте избрали доставка до дома, ние ще Ви изпратим имейл, който потвърждава, че Вашите артикули са изпратени (когато Вашата поръчка напусне склада), с още един номер за проследяване (с връзка към уебстраницата на куриера) и накрая куриерът ще Ви изпрати текстово съобщение или имейл, за да Ви информира за доставката.

Какъв е процесът на доставка до магазин?

Ако сте избрали доставка до магазин, ние ще ви изпратим текстово съобщение, когато вашата поръчка пристигне (ще разполагате с 15 дни, за да я вземете). Необходимо е да покажете номера на поръчката и документ за самоличност на лицето, което ще вземе пратката.

# 481
Благодаря, ще разгледам, но на първо четене доставката е много скъпа-10 лв., мнеее...мерси

# 482
  • Варна
Дами, заповядайте малко информация извън темата:

ЗАРА отвори днес своя онлайн магазин за България - http://www.zara.com/bg/

Условия за пазаруване и доставка:

Скрит текст:
Какъв начин на плащане мога да използвам, за да направя покупката си?
- Предлагаме следните начини на плащане: Visa, Visa electron, Mastercard и American Express.

Колко време ще отнеме пристигането на моята поръчка?
Сроковете за доставка зависят от това какъв вид доставка е избран. Доставките до магазин отнемат между 4 и 6 работни дни, стандартна доставка между 3 и 5 работни дни и експресна доставка между 2 и 3 работни дни.

Колко ще платя за услугата за доставка?
+ Доставка до магазин – БЕЗПЛАТНО.
+ Стандартна доставка – 9.95 лв.
+ Експресна доставка – 19.95 лв.

Мога ли да проследя поръчката си?
Да, в раздел "моите поръчки" в "моят профил" можете да видите статуса на вашата поръчка. Ако не сте регистрирани, щракнете върху линка "Информация за поръчка" в имейла за потвърждение, който ви е изпратен, за да видите статуса на вашата поръчка.

Какъв е процесът на доставка до дома?
Ако сте избрали доставка до дома, ние ще Ви изпратим имейл, който потвърждава, че Вашите артикули са изпратени (когато Вашата поръчка напусне склада), с още един номер за проследяване (с връзка към уебстраницата на куриера) и накрая куриерът ще Ви изпрати текстово съобщение или имейл, за да Ви информира за доставката.

Какъв е процесът на доставка до магазин?

Ако сте избрали доставка до магазин, ние ще ви изпратим текстово съобщение, когато вашата поръчка пристигне (ще разполагате с 15 дни, за да я вземете). Необходимо е да покажете номера на поръчката и документ за самоличност на лицето, което ще вземе пратката.

Благодаря,че ни напомни
Надявах се на по скромни доставки ама те хич не се шегуват с обявените. Shocked

# 483
  • Варна
Че и наложен платеж няма. Аз по-лесно от Щатите пазарувам хахаха и с недоволството ми от качеството та някой детски дрехи отивам да прегледам пак НМ и Некст и да си поръчам нещо.
Благодаря за поста! Няма да си играя да търся тема и да тях.

# 484
  • Варна
Като видях колко е доставката ,размислих да пазарувам в Зара. Crossing Arms

# 485
Тия луди ли са бе, 10 лева за доставка  ooooh!
На мен на ХМ ми се свиди, камо ли на Зара да им дам 10 лева, ми мерси съм  Crossing Arms

# 486
Има опция за вземане от магазин - т.е. безплатно, обаче, то тогава аз ще си пазарувам от магазина.... ooooh! Rolling Eyes
Аз и досега като харесам нещо на сайта на Зара се обаждам да питам за наличност в определен магазин, те ми го запазват и отивам да си го купя на място.
Плащането пише, че е само с кредитна карта, т.е. какво става с тези от нас, които са с дебитни само?

Абе, тъпа работа, добре, че имам Зара наблизо.... hahaha

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 22:15 от Анонимен

# 487
Няма опция наложен платеж, което не ме устройва. Не винаги разполагам с пари в картата!
Отделно к'ва е тая глупост вземане от магазин - ами със същия успех ако отида до магазина директно ще си го купя!
И това не ме устройва тъй като в Плд няма магазин на Зара.

# 488
И при нас няма магазин на Зара.  Пас съм засега....

# 489
  • София
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0361787001.html
Здравейте! Някой има ли горните обувки или други токчета? Интересува ме дали си отговарат на номера? И  знаете ли дали мога да направя замяна, ако не съм уцелила номера?

# 490
  • Варна
Замяна няма. Връщаш срещу 4,90лв и пускаш нова поръчка.

# 491
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0361787001.html
Здравейте! Някой има ли горните обувки или други токчета? Интересува ме дали си отговарат на номера? И  знаете ли дали мога да направя замяна, ако не съм уцелила номера?
тези ги имам в червено, отговарят си на номера,не знам колко удобни ще са обаче.
Купих ги преди два-три месеца и чакат пролетта Simple Smile.

# 492
Тея от Зара са много зле, не знам какво сте харесали от там, аз виждам само парцоляци. Да не говорим, че и моделите им приличат на болемични зомбита  ooooh!
Нямам идея как процъфтяват и имат клиенти.

Никога не бих носила това, та даже е и 80 лева:

Пълно отчаяние Sick

Това е последно, ама те са безкрай!

Нека кажа 2 лоши думи и за сайта им - от ерата на HTML-a, пишех подобни в 7 клас. Като дизайн и функции е на много ниско ниво и да бъгове при скролването на менютата.

# 493
Аз пък много неща си харесвам от Зара, въпрос на вкус.

Но наистина, сайтът им, освен, че предлага неизгодни условия за пазаруване, е неудобен за разглеждане  Peace

Вчера за пръв път връщах поръчка от НМ. Взеха ми я, без плащане, без нищо, направо залепиха стикера и казаха, че това е всичко, да си чакам вече парите. За колко време ги връщат, горе-долу?

# 494
До 14 дни от датата на пристигане на поръчката при тях.
Аз миналата седмица връщах и очаквам да си получа парите чак другата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт