Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 421
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • shumen
Нашия БНД взема 1000 лева заплата и дава 150 само за детето и му се видяха много.Аз в исковата молба бях писала 200,но той не се съгласи на толкова.

# 241
Моето бнд е с 15 бона заплата, работи за себе си де- ит дизайнер, уж вече най- добрия в Бг, това му беше мечтата. Не искам издръжка аз. Добре ми е да плаща градината, заниманията, дрехите да купува, ако ми се наложи- дава пари.
Не мога да разбера мъжете, абдикирали от децата си- че то едно излизане е 5 лева, най- малкото. Аз трябва да работя само за батутите и сладоледите.

И за стихчето ни- така хубаво го рецитира снощи. бнд направи справка с ангажиментите, ще е на тържеството,ще снима, че пушек се вдига. Обичам да побеждавам, следващата мисия е да ни закара при моите родители за Великден, ама - кауза пердута. Можем и с автобуса, просто искам да зарадвам баба ми.

# 242
  • shumen
Дари,ами той нашия казва,ами за какво си майка,да купуваш и да плащаш по батути.За него детето все едно не съществува.Като дойде обаче се изхвърля,че той купувал играчки на детето.

# 243
  • София
Искам да се оплача и тук , защото мноооого се възмутих днес.
Отивам в МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО с рокля ! О каква велика грешка !!!
Първо пред министерството на тротоара виждам една невъобразима навалица - попитах какво става и един господин ми каза, че чакат за българско гражданство. Отвсякъде турска и арабска реч , но аз реших все пак да попитам дали мога да се кача в дирекцията за закрила на детето.
Огледа ме от главата до петите охраната и ми казаха (цитирам):  " Много ви е къса роклята, няма да може да влезете - има наредба за облеклото, което е допустимо в министерството. Ако бяхте с клин или да си наметнете един шал ! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Преглeдах щателно къде е изложена тази "наредба" и НЯМА ! Никъде не е обявено!!! Убедете се сами ТУК
Хора - онемях !!! Попитах като насън дали мога да си завържа жилетката на кръста и се отдръпнах настрана за да се опаковам ! Срам ! Почувствах се ужасно унизена !
Извод : Не ходете по министерствата с роклички, защото е забранено - само клинове, шалове, жилетки,шалвари или шлифери !!!!!!
А това е министерството на ПРАВОСЪДИЕТО ! Права на човека ли? Няма такова нещо!  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 14:04 от Линдичка

# 244
  • shumen
Линдичка,ужас.За съда знам,но за министерството не знаех,че е забранено.

# 245
  • София
Еми явно е забранено!  ooooh! Обаче никъде не е обявено, че е забранено! Панаир абсолютен!

# 246
  • shumen
Ха,че като не е обявено никъде как ще ме задължат.Те поне да бяха писали някъде.

# 247
  • София
Ха,че като не е обявено никъде как ще ме задължат.Те поне да бяха писали някъде.

Именно - ама как трябва да информират ? Табели нямаше с човече с дрешка или картинка кое може и кое не може! Нямаше я заповедта, нямаше информационно съобщение! Не видях нищо, което да индикира, че моята рокличка е извън позволеното прилично облекло. Пълна идиотщина !
А пред мене влезе една жена със забрадка и тя беше ОК обаче!

# 248
А под шлифера може ли да сме голи?
Шегувам се. Надявам се да не се обидиш.

# 249
  • София
А под шлифера може ли да сме голи?
Шегувам се. Надявам се да не се обидиш.

Хаха sigma пропуснаха да проверят дали под роклята съм гола ! Предполагам,че и под шлифера няма да проверят какво се случва  Joy
То само по шлифер даже си е и модерно
Скрит текст:

# 250
  • София
Линдичке, съчувствам ти, ама пък и ти имаш право да се заядеш, след като никъде не пише черно на бяло. Добре, че си свършила работа, все пак.
Аз пък да ви се оплача - миналият месец се обаждам на доктора за операция на  левия ми синуз. Обаснявам му, че задължително трябва да е от 1-ви до 10-ти април, докато трае Априлската ваканция, той ми казва да ида на 29 март да ме види и да запишем час. Та отивам аз и той ме насрочва за 6-ти април. О.к., тръгвам си, на 6-ти пристигам с багажа и влизам да ме прегледа, защото от през нощта ме боли гърлото. Той установява гнойна ангина, предписва ми АБ и ме отлага за 13-ти. Пия си  АБ-то, на 13-ти отивам, изчаквам чинно до обяд почти, докато ме приемат и всичко е о.к., когато  анестезиолога вижда ренгена на белия дроб, че нещо не било съвсем точно, слуша ме и ме отлагат за днес, като съм на още един АБ. Поне успех, че съм приета. Та днес се събуждам и ми е първи ден. Съобщавам състоянието си и естествено съм отложена. И изписана. Simple Smile
Ше се гръмна ви ка'ам!

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 20:35 от Светулчица

# 251
  • София
Ох Светулче - голям "късмет" те гони с тази операция. Дано скоро дойде момента, че то стана жега и е неприятно операция по такива жеги.
А що се отнася до министерството - епопеята продължава - сбъркали са ми в районния съд Извлечението от съдебно решение - не било по член 28 , а по член 20  ooooh!
Отврат! Аз обаче не се отказвам - ще гоня до дупка - колкото повече съм възпрепятствана ,толкова повече се амбицирам! Naughty

# 252
  • shumen
Светулчица,е нямаш късмет с тази операция.Наистина в тия жеги не се правят операции направо.
Линдичка,е то бива,бива,ама то това министерство все бърка или нещо не е наред.

# 253
  • София
Не - районния съд сбъркал, а аз занесох без да знам че са сбъркани документите в министерство на правосъдието! Лошото е че ги преведох, легализирах и сложих апостил (100лева) и сега тоя документ мога да го хвърля директно.  ooooh! грешни пари....

# 254
То си е за  яд  работата.
На мен са ми правили забележка за къса пола в църква, и то при положение че живея до църквата и с попа от дете се знаем, ама- не можело така.

Вчера малкия баща му го води на зъболекар. Осем!! кариеса на последните зъби. Реве, и все си тръгвахме аз като го водех, но стана ужас. Как ще слагат пломби, не знам. бнд не е питал нищо- с упойка ли, без ли, и на мен ми се реве.

Общи условия

Активация на акаунт