Клуб на самотния родител - да се преброим и опознаем! - ТЕМА 4

• 64 313
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Хихихи лъвовете са малко властни да - но аз пък съм овен и е малко трудничко да ме командори някой изобщо. То на мен ми е трудно да се командоря, пък какво остава да се дам на някой друг  Joy
По скоро ще го хване рак човек с мене ако реши да се оправя зорлям с характера ми  Mr. Green

# 721
Аз привидно съм мила и добра и те се пробват, но няма как да стане някой да ми навлезе в личното пространство. Има разлика между толерантност и насилствено налагане на мнение. И ние козирозите не сме лесни и винаги имаме едно на ум.  Рак не знам, но явно хората се пропиват заради мен според бившия ми мъж и той е лъв.Grinning

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 16:21 от moonlight_80

# 722
  • shumen
Радост,добре дошла.

# 723
Благодаря,момичета,за подкрепата  Heart Eyes
Относно мъжете-нямам никакво желание-чак си мисля,че съм ку-ку...

Линдичка,за издръжка ли е била жалбата ти в Италия?Реакцията и чувствата в тази ситуация са ти съвсем в реда на нещата.

# 724
  • shumen
Радост,не си сама.И аз нямам никакво желание за мъже.

# 725
  • Шумен
Радост, добре дошла в клуба  Hug
След раздялата с БНД за мъж и аз не исках да чуя. Постепенно дойде желанието за общуване с другия пол.

# 726
Мойто желание за мъж не е секвало пък.Разликата е,че мъж у дома няма да прибера.
Семейството ми е двучленно -аз и детето.
Вече години си стоим,като гаджета с мъжа с който се виждам.Казала съм,че няма да се съберем да живеем.Ако не му харесва да си търси друга.Ми нищо подобно.Човека цъфти и се радва повече от мен.Като не се видим 2-3 дни на 4ден по мило същество от него няма.

# 727
  • София
Radost жалбата ми в Италия беше не само за издръжката , но и за други неща - като например представен хвалшив документ за безработица и т.н и т.н
Абе не са нормални тия отношения, а ние си се самонавиваме, че трябва да не се впечатляваме и да запазваме самообладание като ни се налага да подаваме жалби, съдим, отнемаме права и др.
Нормалния съвестен мъж дори и да не е с майката на детето си не е такъв каквито са множеството от нашите БНД-та  ooooh!
Не ми е никак приятно,защото не понасям да се влача по полиции, съдилища, прокоратури, социални и тем подбни, но какво да се прави.... не сме си представяли така нещата, но така се е случило - горе главата и напред  bowuu

Деси мила нали каза, че мен ще мА взимаш бря???? Аз не ти дадох лютениците и вече не ме обичаш, а???? Не те ли е срам бе???
Евала за гаджето - и аз така смятах да не ща да го виждам по-често, ама пък ме погна някакво искане да го виждам нон стоп...а то не може!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 728
Хи, хи май не е зле да Са вземете двете Joy.
Не мога да пускам жалби извън природата ми е. За съжаление понякога се налага с някои хора нормално човек не може да се разбере.  Twisted Evil
Radost, много ти е рано да мислиш за мъже при проблемите, които си имала.
Линдичка, теб ли те погна това искане или той те погна?  Явно бая си била хлътнала, ако е първото.  :lol
Моята щура девойка падна и си удари главичката. Вчера бяхме до Пирогов за снимка. Добре, че нищо и няма ...

# 729
  • Шумен
Здравейте момичета, да ви питам тези с по-големи деца как процедирате с телефоните в училище? Как ли не го мислих и още се колебая, сим карти още не съм взела на малките, на телефоните си само играят вкъщи. Сутринта си плащах телефона и се заговорихме с мацката на касата. Показа ми алтернатива, вместо телефон (забранен е училище) часовник със сим карта. Аз не съм в крак с най новите технологии и за мен това е ново. Някой има ли опит с такава джаджа? На първо четене мен ме спечели с липсата на игри и това че родителя го настройва предварително.

# 730
  • София
Moonlight мила аз го погнах - защото хем нищо не ми подписва хем ми дава невалидни документи, които аз представи си много чинно дадох в съда  ooooh!
Ми бая бях лапнала да ти кажа - пък и той се постара така да е - щом зарязах всичко тук и хукнах да го обслужвам там по цял ден в неговото дивно село, значи предстаИ си колко хлътнала съм била.
Аз не се срамувам от това - никой не е застрахован от това да свърши някоя такава свещенна глупост  Laughing Laughing Laughing

А с Деската ще се взимаме само ако като зестра й предложа поне 2 каси лютеница  Joy Joy Joy

Що се отнася до часовника Десито (казва се Myki watch). Аз нямам преки впечатления, но ето ти темата да я прочетеш и да се забавляваш : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=915680;topicrefid=20

# 731
Телефон купих за втори клас. В първи водя, вземам - излишен беше. От втори клас се прибира сам, сега е трети. Най-прост телефон, освен змията едва ли има друга игра на него. Забранено е в часовете да ги ползват в междучасията може.

# 732
  • Шумен
Аз телефони не съм купувала, БНД им купи смартфони за Коледа, държеше ги при себе си, играеха на тях при него. След РД им ги даде, по-точно бяха набутани в една торба на дъното без защита под тежки неща, та освен че се изненадах си и помислих че децата са си ги скрили там (зарядните бяха с тях). Което пак може да е така, въпреки че баща им отрече бил си им ги дал. Както и да е техни са си, но са без карти и ако зависи само от мен няма да имат скоро, за мен също са излишни в първи клас  Peace
Сега ще видя тази тема, благодаря  bouquet

# 733
Тези часовници ги предлагаше лятото един господин пред градината на много ниска цена даже се изненадах. Каза, че тази детска градина е избрана с конкурс и затова са на тази цена нещо от сорта на 40 лв. беше. Реалната цена е около 200 лв.,  но аз реших, че на този етап няма нужда.
Линдичка, пошегувах се. Случва се разбира се. На мен след развода не ми се е случвало, но не е гаранция  Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 15:55 от moonlight_80

# 734
  • Шумен
В Теленор днес ми ги показаха. На цена 30 или 40 лв. (не запомних точно) с тарифен план от около 8 лв. на месец. Прегледах темата има както доволни така и недоволни потребители. Моята идея е да имаме мобилна връзка, гпс проследяването го имам като вид бонус. Но доколкото схванах е актуално само на открито. Избягването и на зомбиращите игри също е важно за мен  Peace Ще го мисля до Коледа, хрумна ми като идея за подарък (без да подценявам и списъка с подаръци който ще ми съставят).

Общи условия

Активация на акаунт