Отговори
# 570
Аз имам миома и може би ще се наложи да е секцио, ще трябва да направя консултация как ще бъдат нещата за да се погодготвим. И аз съм се насочила към Шейново. Надявам се всичко да мине нормално.

# 571
  • Варна
Здравейте мами  Grinning

Последните седмици не ми остана много време да пиша, с тази грипна ваканция си имах занимавка с бъдещата кака!
Да се похваля растем добре, аз още по- добре, въпреки всички мои усилия да се храня с ниско калорични и полезни неща си качвам като за световно, но и бебо е много добре.В 31г.с. сме около 2200г., но разбира се дали е така ..... Дано!
 Всичко му е наред, добре се чувства, за сега изпарява идеята ми за нормално раждане, седалищно е ! Но каквото е писано това.
Като пример от някой от вас се активизирах и изпрах количката, останаха дрехите, но искам да боядисаме навсякъде, да изчистя всичко и тогава.

Някой мами питаха за Майчин дом Варна. Не се задълбочавайте в мненията на околните, направете това което усещате Вие! Във всички болници има неприятни случки, мисля положително и това е! newsm17 През 2008 родих там дъщеря си! Ако някой иска подробности да пита или на лични, ако не иска да пише тук, ще ви кажа това което знам и съм проучила!

Боже колко хубаво , че съвсем скоро някой от вас влизат в 9 месец, стискам палци и първите бебета да се родят без никакви проблеми!!! Не останало Simple Smile newsm44

Пожелавам Ви един слънчев, усмихнат и прекрасен ден!!! newsm51 newsm08

Аз съм се насочила към Майчин дом, ще се радвам да споделиш подробности  Hug
В 31-ва седмица 2200 гр.  Heart Eyes браво на бебо - момче или момиче, извинявай ако си казвала   Blush
Ние в 32 бяхме 2000 гр. и реших че е голямо кюфтенце  Laughing

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 10:19 от zina

# 572
Кои от сайтовете за бебешки стоки са най-предпочитани от вас?

# 573
  • софия
Привет, момичета!
Досега бях от активно четящите, от днес мисля да се включа активно в темата. Голямо суеверие ме тресе този път. Дай боже всичко да е наред до края и след това,както да сега.
Моят термин е 10 април, втора бременност, чакаме момченце. Мисля,че имаше и други дами с моя термин Simple SmileОт София съм и ще раждам за втори път в Майчин дом, при проф. Николов, отново секцио заради първото.  Не съм ходила от началото на месеца на преглед,и вече нямам търпение да дойде четвъртък да разбера колко е пораснало бебето. Почнах тонове от миналата седмица и така всяка седмица до раждането.
И аз не мога са спя и ставам и чета в хола. От януари не ходя на работа и гледам да се разхождам да имам движение. Нищо не сме купували все още,пък и тече ремонт в бъдещата детска стая. Надявам се да изчака края на месец март когато ще е датата за операцията.
Извинявам се за хаотичното ми писане,но това се сещам за сега.
Много хубав и слънчев ден на всички мами Simple Smile

# 574
И аз съм с термин 10 април, също момченце, но първа бременност Hug

# 575
От коя седмица започват със записа на тонове ?  newsm78

# 576
  • софия
Ами аз почнах от 33 г.седмица ( бях в събота). Иначе докторката каза,че  по принцип се почва от 34 г.с, но на своя глава почнах седмица по-рано. Аз ходя в болница Надежда,струват 20 лв. Акушерката е много любезна, около  половин час  ми отнема всичко. Предварително се записва час за тях.

# 577
Благодаря за бързия отговор  Grinning  Още един глупав въпрос , когато се записват тонове прави ли се и ехография или е само записа ?  Embarassed

# 578
  • софия
New Reality  Hug
Попринцип не. В Надежда винаги ги поглежда доктор след това и ако има нещо, което го притеснява те преглежда и на ехографа.

# 579
а колко често се ходи на запис на тоновете един път в седмица  newsm78

# 580
  • София
В общи линии записите стартират с 45 дневния болничен, ако няма по-специални предписания Simple Smile
Аз ще ги започна от следващата седмица, 34 и няколко дни, по веднъж седмично. А лекаря за раждането иска по план да ме види с ехограф като правим тоновете 2 семдици по-късно, т.е. в началото на 9 месец.

Бягащата, а как е с многократните памперси през лятото, от гледна точка на влагата и дразненето на кожата? Аз съм ползвала едни gDiapers, за които си бях взела еднократни биоразградими (компостиращи) се еднократни вложки.

# 581

Мен ме пращат за тонове от 36 седмица до раждането всяка седмица. Сега съм в 32 г.с.

# 582
Бягащата, благодаря за инфото , ще отида до Санита  Peace

Аз много клоня към вариант със пелени за многократна употреба + памперси. Но така като не съм запозната и ми изглежда много сложно.

abel, откъде си ги купувала/поръчвала тези gDiapers?

# 583
  • Варна
Записа на моите първи тонове ще е на 01.03., тогава ще съм в 33 г.с. + 5 дни. Мисля че ми даде по рано дата, защото на последният преглед засече много контаркции. Смятам така, защото се следя с приятелка , която е седмица напред с бременността си а все още няма дата за сапис на тонове.

# 584

Мен ме пращат за тонове от 36 седмица до раждането всяка седмица. Сега съм в 32 г.с.

Моята докторка единия път каза 34-та , другия 36-та и затова питам   Thinking  Аз сега съм 31 + 1 г.с.  бебето е 1500 гр.  чудя се дали не е мъничко  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт