Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 38

• 41 040
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Дайче  Hug  bouquet
Гледам снимката от "спасителната" операция и забелязвам само, че не е от оная скала, щото отсреща се виждат нещо като бараки. Юсуф стои в колата и наблюдава, значи няма да е някой близък. Но пък защо и как се е озовал там Юсуф? Та си мисля, че няма да е Лейля. Но тия двамата, дето успявам само да видя че са мъж и жена дали са от екипа или са актьори?
От познатите ни герои може да бъде Севда, ако Джавидан е успяла да принуди Нежат да не се омъжи за нея. А как ми се ще някой да е метнал Джанан в морето, само дето не се сещам Лейля кого може да помоли за подобна услуга/ в края на резюмето се споменава за подобно решение/.  #Crazy
Цитат
Rolling Eyes  Кой ли му дава кураж на Юсуф за Лейла    #Crazy да не би да е Арас ...  newsm78
Арас дали би се осмелил да се доближи до Юсуф, след като знае колко го гони след убийството на Ведат. Другия заподозрян е Офлаз, но ми е малко вероятно да е той. Ако има тази вечел втори фрагман, може и да го видим.

# 91
Уси   Hug  предположих, че е Арас  newsm78  нали знае вече, че Пънар му е сестра  #Crazy   може Офлаз да му е казал да отиде в болницата да види Лейла  Sad  нали пък тя е сестра на ... сестра му ....  Tired 

Rolling Eyes  Още една снимка с Арас, пред дома на Кюршат   #Crazy  да не е отишъл да спасява племенничката си Елифче от Джанан ...  newsm78

Peace  Ама Юсуф сега като знае истината за Лейла ще им покаже на Кюршат и Джанан  Naughty  "кой кум, кой сват, кой на ... булката брат ?"   Naughty  и ще разберат "кон боб яде ли ?"   Mr. Green

# 92
Добро вечер Simple Smile
Поздрав на сите вас од мене  Heart Eyes
Дајче прочитај имаш писмо,потоа ке ти дообјаснам како оди понатаму процесот.
Поздрав  bouquet

# 93
Паси  Hug
Дайче , аз пак не съм в час  Embarassed ooooh!. Кога Арас разбра, че Пънар му е сестра? Според мен той разбра само, че Ведат му е баща, но не знае коя е майката. Или знае.  newsm78 Аз съм с впечатление, че само Лейля е посветена в тази тайна. А сега вече и Юсуф.

А за снимката с "полегналия" Арас аз още вчера направих коментар
Цитат
Видях на една от снимките, че Арас лежи пред дома на Кюршат, сякаш някой го е "стоварил" там. Или му се е случила случка  или играе роля по свирката на Офлаз. newsm78
Там се вижда един неизвестен персонаж, та затова предположих че е той го е стоварил. Embarassed

Юсуф разговаря с Кюршат, ама само в моята глава ли се раждат мисли за това, че Кюршат е съпруг на Пънар или и през неговата минават? Дали мислим за едно и също?  Wink  newsm78
Чаках досега на нов фрагман, но уви.  Sad
Лека нощ!

# 94
Голямото признание на Лейля

Лейля (Пънар), която иска да спечели попечителството на дъщеря си, е опостушена, когато Елиф иска да живее с баща си. Лейля няма сили да продължи. Тя казва на Юсуф, че всъщност е Пънар. Юсуф е шокиран. Той напуска Лейля и се връща при майка си
Лейля, която никога няма да се откаже от дъщеря си, този път я отвлича. Елиф, която се страхува, че Джанан ще навреди на баща й, иска да си тръгне от Лейля по средата на пътя. Лейля, която не иска да изгуби Елиф отново, се стяга, за да продължи напред.
Съдът праща експерти по родителските права да отидат в имението и да видят Елиф. Джанан заплашва персонала в имението и те казват на експертите, че Елиф е щастливо дете. Единственото, което липсва са показанията на Мерием, които могат да променят хода на делото. Лейля и Юсуф са обнадеждени, че с подкрепата и показанията на Мерием ще спечелят делото, но има нещо, което те не знаят, и то е, че Джанан действа по-бързо от тях и привлича Мерием на своя страна.
След като получава резултатите от изследването, което си прави, Кюршат научава, че Джанан го е тровила и я напуска.
Лейля взема решение за доброто на Елиф да се отърве от Джанан веднъж завинаги.

# 95
Паси  Hug   Peace
Скрит текст:
Отговорих ти с ЛС

Дайче , аз пак не съм в час  Embarassed ooooh!. Кога Арас разбра, че Пънар му е сестра? Според мен той разбра само, че Ведат му е баща, но не знае коя е майката. Или знае.  newsm78 Аз съм с впечатление, че само Лейля е посветена в тази тайна. А сега вече и Юсуф.

Юсуф разговаря с Кюршат, ама само в моята глава ли се раждат мисли за това, че Кюршат е съпруг на Пънар или и през неговата минават? Дали мислим за едно и също?  Wink  newsm78
Чаках досега на нов фрагман, но уви.  Sad
Rolling Eyes  И аз не знам дали Арас в този епизод ще разбере, че Пънар му е сестра  newsm78  било от майка си Фатма, или от Лейла ... но това ще се случи  най-скоро време, ако не искат да го загубят като син и брат. Очаквам, че Юсуф заради Лейла ще направи всичко възможно да спечели доверието му. Лейла още преди да каже на Юсуф истината за себе си му заяви, че ще се грижи за Арас като за брат.
 newsm78  Дали обаче някой друг освен Юсуф и Офлаз ще разбере, че Лейла е Пънар и кога ...  това си зависи от сценаристите  Sunglasses Още повече, че адвокатка каза на Лейла, че я заплашва затвор  Naughty ако тя признае, че е Пънар.  Тепърва и на Юсуф ще му бъде пояснен този правен казус за Лейла   Thinking
 Rolling Eyes  Ето го и "оригинала" на снимката  #Crazy  не е бил Арас, ами ... режисьора   newsm78 Само, че ръцете са на ... мъж познах  Embarassed Stop
@samish80 @cansellelcin Orjinali ..Yönetmen mi acaba ?
@n_naalaa evet onu

Rolling Eyes   Подозирам, че ще сме във възторг от новия етап на мъжко отношение от Юсуф към Кюршат   Peace Grinning

Снежи Hug  за превода на озета  Peace bouquet
Цитат
Лейля и Юсуф са обнадеждени, че с подкрепата и показанията на Мерием ще спечелят делото, но има нещо, което те не знаят, и то е, че Джанан действа по-бързо от тях и привлича Мерием на своя страна.
Shocked  Това момиче като реши да отрови Кюршат, не знаеше ли какво я очаква, ако бъде заловена   #Crazy  А и нали беше влюбена в Юсуф ...   Outta Joint
Цитат
Лейля взема решение за доброто на Елиф да се отърве от Джанан веднъж завинаги.
Rolling Eyes  Да се надявам  Praynig  че ще го направи със събрани документи, а не с ...  #2gunfire

Превод само на заглавието с  google  :  Елиф иска баща си, Лейла е унищожена (опустошена )

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 03:37 от dai4e

# 96
  • София
Здравейте  Hug
Арас знае коя е майка му. Ето тук, на 17 минута, Фатма му казва, че го е родила госпожа Шаян, съпругата на Райф Бей. Поне аз това чувам и разбирам с "перфектния" ми турски  Laughing 

# 97
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Паси, Дайче, Снейки, Шатци, bouquet bouquet bouquet bouquet

Много интересно... "спасителна операция"?  newsm78 Ако не беше озаглавена така снимката, щях да си помисля, че са открили тялото на Ведат. Peace Там пък какво ли ще става? Много ми е интересно какво е направил Офлаз. Thinking

Явно за постоянно сериалът се мести в петък.  Sad Дано да е за добро. Praynig

Сериалът "Завръщане у дома" вече няма да се излъчва в сряда. Ръководството на канала решило да смени деня. 18-та серия ще се излъчи в петък от 20 часа по Атв.

Цитат
Сериал "Возврашение домой " отныне не будет транслироваться в среду . Руководство канала решило сменить день недели . 18 серия выйдет в пятницу в 20:00 на канале ATv.

Една малка принцеса да ни краси петъка. Heart Eyes

Хубав ден! bouquet

# 98
  • София
Снеже  Hug направих си труда да проверя кои сериали се излъчват в петък и нещата никак не са розови  smile3505 Карагюл и още други с много високи рейтинги...
Дано се пребори "Завръщане у дома".

# 99
Добро утро!  Hug Hug Hug
Снеже  bouquet
С превода нещата стават ясни за Лейля и Юсуф, но пък друго ме хвърли в размисъл - Елиф иска да защити баща си от Джанан и избира да е до него. Но пък той като напусне Джанан, тя дали няма пак да избере него, след като той ще остане сам.  newsm78 Въобще засега не виждам никакви шансове за Лейля/Пънар да си върне детето. ooooh!
Цитат
Много интересно... "спасителна операция"?  newsm78 Ако не беше озаглавена така снимката, щях да си помисля, че са открили тялото на Ведат. Peace Там пък какво ли ще става? Много ми е интересно какво е направил Офлаз.
Къде е трупа на Ведат и на мен ми е интересно. Дали обаче сценаристите няма да забравят за него или ще го "извадят" в подходящия момент.
Дайче Hug умеят да подхвърлят загадки от екипа с тези снимки, добре че се намира някоя добра душа да ни отваря очите понякога. Wink Иначе с интерес щях да чакам момента тези ръце да се появят на раменете на Юсуф. Embarassed
Шатци  Hug  bouquet Изгледах момента и разбрах, че Арас знае кой са родителите му. Peace Очаквам интересно развитие и на този образ - един разглезен хлапак, който стана отцеубиец да видим накъде ще тръгне.
Не знам дали ще е за добро това местене в петък, но след като е от 20 часа се надявам да имат договорени определен брой епизоди. Но ако го преместят в късен час, съм убедена че краят е сигурен.
Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 100
Приятен ден  Peace

Шатци   Hug  Снежи   Hug  Уси   Hug  
 Mr. Green  Направо съм бясна на канал АТV още от малките часове на деня    comp03  че нямаше и 2 фрагман за нашия сериал за първата петъчна вечер   bash   #2gunfire

newsm78  В момента върви проучване на Televizyon Analizi за предпочитаемостта към новите епизоди на  излъчващите се 3-те сериала и нашия сериал тази вечер   Rolling Eyes   #Crazy
Цитат
Televizyon Analizi @tvanalizi  14 чПреди 14 часа
Bu Akşam Hangisini İzleyeceksiniz?
#KiralıkAşk #Filinta #Karagül #EveDönüş
Скрит текст:
76%   Kiralık Aşk
4%     Filinta
14%   Karagül
6%     Eve Dönüş
Гласуване 74 гласа •Остават 13 часа
70%     Kiralık Aşk
6%       Filinta
16%     Karagül
8%       Eve Dönüş
Гласуване 74 гласа •Остават 14 часа
#Crazy  Погледнах същото такова проучване за сряда вечер ...  Outta Joint  ами абсолютно разминаване в резултатите се е получило с отчетения рейтинг в тотала след излъчването им  Crossing Arms  
Цитат
Televizyon Analizi @tvanalizi  10.02
Bu Akşam Hangisini İzleyeceksiniz? #Survivor #PoyrazKarayel #DirilişErtuğrul #KaraSevda
13%        Survivor
59%        Poyraz Karayel
07%        Diriliş Ertuğrul
21%        Kara Sevda
128 гласа •Крайни резултати
Цитат
10  /    2   /   2016    /    Göster
TOTAL
PROGRAM   KANAL   BAŞLANGıÇ   BITIŞ   RATING   SHARE
1   DIRILIS ERTUGRUL   TRT 1   20:58:14   23:17:31   9.24   20.54
2   KARA SEVDA   STAR TV   20:34:22   23:56:06   8.39   19.47
3   FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER   FOX TV   18:59:55   20:00:00   6.28   16.19
4   POYRAZ KARAYEL   KANAL D   20:40:18   23:54:47   6.09   14.07

Stop  Спирам да мисля за всякакви рейтинги  Crossing Arms   и очаквам с още по-голям интерес и вълнение 18 епизод тази вечер   Heart Eyes Peace   Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Уси  Hug
Снеже  bouquet
С превода нещата стават ясни за Лейля и Юсуф, но пък друго ме хвърли в размисъл - Елиф иска да защити баща си от Джанан и избира да е до него. Но пък той като напусне Джанан, тя дали няма пак да избере него, след като той ще остане сам.  newsm78 Въобще засега не виждам никакви шансове за Лейля/Пънар да си върне детето. ooooh!
ooooh!  Има и още един проблем за Лейла  Sad   предполагам, че ще искат някакво медицинско удостоверение за здравословното и състояние в момента ...   Cry  Юсуф трябва да дойде на себе си и събере разум и сили   Praynig ако наистина я обича  Naughty  за да й помогне  Thinking

# 101
Вече чакам повторението, рекламите и след това бомбите-изненади.
Дайче Hug, преди доста години имаше едни статии в турските СМИ за фалшификации в официалните рейтинги, а ти очакваш в някой си форум да не са фалшиви. Каквото е писано да се случи със сериала, ще стане.  Wink
Приятно гледане.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 20:23 от Snake777

# 102
Уси   Hug Heart Eyes  Peace

Дайче Hug, преди доста години имаше едни статии в турските СМИ за фалшификации в официалните рейтинги, а ти очакваш в някой си форум да не са фалшиви. Каквото е писано, ще стане.  Wink

Wink   Направи ми впечатление, че гласовете след 1 час бяха същите, а процентите - различни  #Crazy hahaha hahaha hahaha

Rolling Eyes  18 епизод е с хаштаг #pişmanımçünkü  в превод с   google  #Аз съжалявам, защото   #Crazy newsm78

Линкове за онлайн на канал АТV :
http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin
http://canlitv.mobi/atv

Приятно гледане  Hug Hug Hug

# 103
Нищо не разбирам - Джанан защо е толкова зла, заради Елиф ли? Изхвърли Джавидан, за да може спокойно да тормози Елиф  и тя да няма защита.  newsm78
Пак се пуснах по пързалката - снимката на спасителната операция е била заради Лейля. Но поне стана ясно, че тя няма да прави друг опит за самоубийство, щото се сети че е обещала на Елиф винаги да е до нея.
А тази комисия засега ми е много фалшива, всичко е проформа.
Ведат не са го забравили, появи се трупа, но дали ще се появи Шаян?

# 104
Уси  Hug  при рускините няма онлайн превод, но имат интересни коментарии  Peace
 Embarassed  Дъщеря ми се обади по време на рекламите и не успях да ги сложа, но на другите ще го направя  Wink  Дори сега изпуснах ...  психоложката какви ги свърши  ooooh!

https://vk.com/feed?q=%23%D0%92%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1 … l-48367274_189655

Embarassed  Корегирах линка само с коментариите за тази вечер  Peace

Shocked   Шаян наистина се появи  Thinking

newsm78  Джанан не успя с Нежат и сега "хвана" Мерием убие Офлаз  Thinking  

Peace  Юсуф и Елифче   Peace  истинска прелест   Grinning

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 22:44 от dai4e

Общи условия

Активация на акаунт