Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 38

• 41 047
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Дайче  bouquet
Ще видя коментарите на края на епизода.
Вече започна да ми става смешно, щото си фантазирам глупости. Представих си, че Джанан поръча на Мерием да отрови Офлаз.   Wink Embarassed
Шаян се появи, но се появи килър за Офлаз. Някой го поръча или някой му има зъб от време оно?  newsm78
Най после Кюршат разбра що за съпруга си е взел. Ич не го съжалих, даже злорадствах.  Wink

Хайде, сапунката почна. ooooh!

Мерием нямаше сила да се съпротивлява, когато Кюршат я душеше, сега обаче с Офлаз за малко да го нокаутира. Wink
Шаян се появи точно навреме, за да гръмне Джанан и точно тогава в къщата няма никой или пък спят блажено и никой не чува изстрели. Въобще турските жени са родени килъри, а ние зрителите ядем доматите с колците.   ooooh!

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 23:28 от Snake777

# 106
 Thinking  Добре, че утре е събота и ще му направя 2 гледане на този епизод с повишено внимание  Naughty  много неща се случиха и съм направо ...  #Crazy
 newsm78  Дали това няма да се окаже най-хубавата сцена ...  ooooh!   Outta Joint

Praynig  Севда може и да се "оттърве" от бебето   newsm78  само не разбрах Хаджер ханъм от мъка  Outta Joint  или от радост плаче ...   hahaha hahaha hahaha
doh  Те това ще е най-умната отмъстителка   Shocked  Това е коментара в хаштага  :  "С един куршум два заека!  Кралица  ...  " за Шаян  
Şayan bir taşla iki kuş 😱😱Böyle anne olmaz olsun kötüler kralicesi

Уси  Hug  пропуснах и за "килъра" ...  Whistling

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 23:48 от dai4e

# 107
Разочарована съм от видяното, още повече от това, което предчувствам че ще се случи.
Цитат
"С един куршум два заека!  Кралица  ...  "
Първата част е точна, ама на кралица хич не ми прилича, по скоро на баба Яга я оприличих.  Embarassed

Севда наистина загуби бебето, Нежат би шута на Джавидан, да не вземе сега да се влюби той в Севда? Лика прилика ще са си.
Лека!  Hug Hug Hug

# 108
Разочарована съм от видяното, още повече от това, което предчувствам че ще се случи.
Цитат
"С един куршум два заека!  Кралица  ...  "
Първата част е точна, ама на кралица хич не ми прилича, по скоро на баба Яга я оприличих.  Embarassed

Naughty  Сигурно имаме еднакви "предчувствия" ...  ooooh!   Джанан е за завиждане в сравнение с това, което ще и се случи на Лейла ...  Outta Joint
 Mr. Green  Бясна съм им на сценаристите   Naughty  да я бяха оставили тази ... "баба Яга" за следващия епизод  #2gunfire 
 ooooh!  Горкичият Юсуф ...  Sad   слънце да беше пак нямаше да може "да огрее" всички  Crossing Arms  Така като гледам помощ за него само от Елифчето имаше   

Wink  А това е "униформено" облекло на рибарите  Peace  от друг сериал го знам  Stop

# 109
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Не успях да гледам с вас, но като чета, не сте много въодушевени. ooooh! Най- много ми хареса това, че на Кюршат му са се отворили очите и е разкарал Джанан.  Party Поне детето да е спокойно.  Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нова на малката Лея. Heart Eyes

Новата актриса май е Жале Арикан.  Peace Ако не се лъжа и е тя, на мен ми е позната от едно сериалче с Фахрие Евджен. Добра е, макар че наблюденията ми бяха кратки.  Peace

http://www.sinematurk.com/kisi/1595-jale-arikan/

Хубав ден! bouquet

# 110
Добър ден!  Hug Hug Hug
Дайче, Снеже  bouquet bouquet
Цитат
Джанан е за завиждане в сравнение с това, което ще и се случи на Лейла ...  Outta Joint
Точно.  Peace Сценаристите се оляха. Чак ми смърди. От 1-ви епизод, та досега всички негативи са за Лейля. Джанан не стига, че е хитра, коварна и подла, ами и късмета все на нейна страна. Та и сега Шаян се появи в "най подходящия" за Лейля момент. ooooh!
Хич не ми се гледа втори път епизода, ама ще се постарая тия дни да го мина с мишката заради момента, в който се появи килъра. Някой следеше къщата на Ведат и ми се стори, че в колата са двама. Та може би там е била и Шаян. След като тя видя трупа, нормално е да води частно разследване. Очаквам сега тя да се заеме с откриването на Арас, който пък духна с един сак с пари нанякъде.  newsm78
Цитат
Най- много ми хареса това, че на Кюршат му са се отворили очите и е разкарал Джанан.  Party Поне детето да е спокойно.  Love
Много искам да е така, но имам съмнения че ще си я прибере обратно. Сега е ранена, ето ти повод да я посети в болницата и нещастната тя ще се разкая, ще обвини за всичко Лейля и ето ги заживели щастливо в чифлика. Дано не съм права.  Praynig Praynig Praynig
Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 111
Хубав ден  Hug

Снежи  Hug  само тъжни сцени гледахме в снощния епизод  Sad  Юсуф все още не може да прости на Лейла, че е крила тази истина ... за Пънар  ooooh!  и беше с нея само, за да и помогне за Елиф   Cry

Naughty  Джавидан заплашва щерка си, че ще предаде Кюршат в полицията за убийството на Пънар  Thinking  Според мен няма да го направи  hahaha
"Beni kovarsan, Kürşat'ın eski karısını öldürdüğünü polise anlatırım!"

"Ти ме гониш, аз ще кажа на полицията, че Кюршат е убил бившата си съпруга!"

ooooh!  Засега никаква "светлинка в тунела" за скорошни романтични сцени с Юсуф и Лейла  Thinking  Категорично и каза, че иска да  ... спи сам на диванчето  Crossing Arms
"Elif'i alman için ne gerekiyorsa yapacağım!"

"Ще направя каквото е необходимо, да получиш Елиф!"

newsm78  Имаше ли някаква полза от тази педагожка ...  Crossing Arms за мен никаква, ако не я видим повече поне в следващия епизод ...  Thinking
"Leyla'nın asıl derdi Kürşat!"

"Курсат е в беда от Лейла!"

Naughty  Тук Юсуф допеусна голяма грешка като не послуша Лейла да се обади и говори с Мерием, защото беше сигурна, че Джанан ще го направи ...  Crossing Arms
"Meryem her zaman bizim yanımızda olacak!"

"Мери винаги ще бъде на наша страна!"

Rolling Eyes  Според мен Мерием свидетелства в полза на Кюршат и Джанан като видя, че Юсуф отново е с Лейла. Преди това аннето Хаджер й каза, че Юсуф се е разделил с Лейла и влюбената Мерием се "размечта" за розово бъдеще с него  Crazy
"Seni nasıl satın aldı cevap ver!"

"Как можаха да подкупят отговора ти!"

Peace  Веднага му стана ясно на Юсуф с какво е "купила" Джанан защитата от Мерием. След като успя да я спаси от Офлаз доколкото разбрах й призна, че е права да вини Лейла и него за убийството на брат си  Naughty ooooh!
"Meryem'e abisinin katili diye kimi söyledin?"

"На Мерием кого каза, че е убиец на брат й?"

Уси  Hug  наистина Нежат се раздели с Джавидан и дори много точно и каза в очите каква е  Peace
"Diyordun ya benim kızım nasıl bu kadar kötü olabilir diye. Aynaya bak!"

"Ти все казваше дъщеря ми как може да бъде толкова лоша. Погледни се в огледалото!"
Севда наистина загуби бебето, Нежат би шута на Джавидан, да не вземе сега да се влюби той в Севда? Лика прилика ще са си.
Wink  Нямам нищо против да познаеш за Нежат и Севда  Heart Eyes

newsm78   Чудя се, ако Лейла беше успяла да убие Джанан  Naughty  дали след това щеше да се самоубие или предпочете да отиде в затвора като убийца  Crossing Arms  Ами права е Джанан, като каза за Лейла, че е с "пилешки мозък"  Crossing Arms  Лейла оставя детето си на Кюршат, който отново ще хване чашата с алкохол и още по-зла "мащеха" ще намери за Елиф  Mr. Green  
"Seni öldüreceğim ve Elif bundan sonra çok mutlu olacak!"

"Аз ще те убия и Елиф ще бъда много щастлива след това!"

#Crazy   И ето ни я най-после ... мама Шаян   Crossing Arms  на Пънар/Лейла и Арас   Shocked
"Bir ihbarda bulunmak istiyorum..."

"Искам да направя едно изобличаване ..."

Wink  А рейтинга ни от снощи в тотала въпреки смяната на канала  Naughty  е почти като предишния епизод  Heart Eyes  а в АВ групата дори се е повишил  Crazy
13  /    2   /   2016    /    Göster
TOTAL
SıRA  PROGRAM   KANAL   BAŞLANGıÇ   BITIŞ   RATING   SHARE
17      EVE DONUS   ATV   20:17:05   23:26:33   3.95   8.95

АВ
16   EVE DONUS   ATV   20:17:05   23:26:33   2.57   6.39

3  /    2   /   2016    /    Göster
TOTAL
SıRA  PROGRAM   KANAL   BAŞLANGıÇ   BITIŞ   RATING   SHARE
15      EVE DONUS   ATV   20:10:05   23:24:42   4.00   9.22

АВ
25      EVE DONUS   ATV   20:10:05   23:24:42   2.03   5.07

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 12:48 от dai4e

# 112
Снейки, Дайче, bouquet bouquet

Е, има си твърди фенове нашия сериал - няма значение в сряда или в петък го излъчват.  Party Едва ли очакват покачване при такава конкуренция. Peace

Новички зад кадър. Wink

# 113
Снежи  Hug   Peace

Е, има си твърди фенове нашия сериал - няма значение в сряда или в петък го излъчват.  Party Едва ли очакват покачване при такава конкуренция. Peace

Новички зад кадър. Wink

Rolling Eyes  Дори и да не гледам много турски сериали за излъчваните отдавна 3 сериала в петъчната вечер "KARAGUL", "ARKA SOKAKLAR" и "IRALIK ASK" ми беше известно  Naughty  че са с висок стабилен рейтинг и като 4-ти е вече нашия сериал  Peace
Цитат
diziturk-Турецкие сериалы и фильмы
today at 10:35 am
#Diziturkrating

1) Чёрная Роза - 8,74 % ⬆
2) Любовь напрокат - 7,35 % ⬆
4) Переулки - 6,12 % ⬇
17) Возвращение домой - 3,95 % ⬇
Rolling Eyes   Руските фенове са сложили още от тези снимки на малката AlyaTeke и според тях в новите епизоди това ще е Пънар като малка   #Crazy  newsm78  
Цитат
#EveDonus #ВозвращениеДомой #DilsadCelebi #AlyaTeke

Новые фото за кадром📄
Судя по всему эта маленькая девочка сыграет Пинар во флешбеках
Информация Возвращение Домой|Кесем Султан.Турецкие сериалы

newsm10 Отново най-искрени благодарности на феновете на сериала   newsm51 smile3501 за финансовата поддръжка на екипа преводачи   smile3525 които направиха достъпен за гледане и преведения 17 епизод    newsm20

https://vk.com/video-60100797_171798481?list=374df0e5642d808156

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 22:05 от dai4e

# 114
Дайче  Hug  bouquet
Цитат
Имаше ли някаква полза от тази педагожка ...  Crossing Arms за мен никаква, ако не я видим повече поне в следващия епизод ... 
За делото може и да няма полза от тази психоложка, ама поне от фрагмана стана ясно, че тя пося съмнение в Кюршат, че Джанан може да тероризира детето. Та тоя абдал дано в един момент се сети и поговори с Елиф. Детето може да му сподели, ако е сигурно че повече няма да види мащехата си. Но ако се сбъдне моето предположение, че Кюршат ще посети Джанан в болницата и т.н., може и ползата да е нулева.
Юсуф много ме ядоса с това, че обвини Пънар за смъртта на брат си и Дервиш. Сякаш Пънар е виновна за тяхната смърт. Дано се сети да й се извини по някое време, защото на нея и без друго са прекалено много проблемите, та сега трябва да се вини и заради това, че брат му и приятеля му загинаха.
Цитат
Е, има си твърди фенове нашия сериал - няма значение в сряда или в петък го излъчват.  Party Едва ли очакват покачване при такава конкуренция. Peace
Другите сериали не ги знам, ама "ARKA SOKAKLAR" що ми се струва, че е от няколко години.  newsm78 Или от времето на ПС или Чучулигата имам спомен за него.

# 115
 wavey Приятен ден  wavey

Peace   Много си ни е хубав сериала  Heart Eyes и го казвам, защото гледам и го сравнявам с още 3 от излъчващите се в момента сериали. Не са от тези, които се излъчват в петък  Embarassed  но пък чета коментариите за 1-вия  newsm78  ами там феновете омаляха от чакане вече 4 сезон да се разкрие най-важната тайна. При нас засега сценаристите много динамично следват събитията и за себе си казвам, че съм и по-спокойна и ми е много по-интересно сега Юсуф като разбра, че Лейла е спасената от него Пънар  Peace  и Кюршат също "се освести" каква е Джанан  Peace  а не го оставиха за финалния епизод на този сезон  Peace  Ето задават се нови неизвестни какви ще ги върши сега появилата се телом и с образ Шаян и ни предстои да разберем вероятно в ретроспекция  #Crazy  аджеба как може майка да намрази толкова малката си дъщеричка и мечтае години наред да се случи "чудо" с нея и да е  ...  bishop

Уси  Hug  не само Кюршат   Naughty
...  Та тоя абдал дано в един момент се сети и поговори с Елиф. Детето може да му сподели, ако е сигурно че повече няма да види мащехата си.
Naughty  ами и Лейла много ме дразнят вече само с прегръдките и целувките си към Елиф   Thinking  Детето дори много ясно осъзнава, че трябва самичко да се "спасява" и не само себе си, ами и тях  Crossing Arms  защото и двамата са неадекватни на случващото се и с прибързаните си реакции вместо да му помагат се случва обратното  ooooh!  

Rolling Eyes  Изгледах преведения епизод и си допълних неяснотите. От първата сцена с убийството на Ведат се затвърдиха породилите се симпатии към Офлаз. Много хубав диалог между него и Лейла и най-хубавото беше неговото мнение вече за Лейла : "В онази нощ ти не умря и според мен заслужаваш да си жива."  Peace  Всъщност Лейла/Пънар от него разбра, че в онази нощ са я хвърлили жива в колата от скалата  Shocked

Харесват ми и сцените на Офлаз и с Араз с полушеговитото ново отношение, че е "негова банка" като не пропусна и това, че Джанан все още не е разбрала чий син е Арас, но ако разбере ...  hahaha
 Naughty Отново съм на мнение, че Юсуф сгреши като изгори, а не прочете писмото на Лейла  Crossing Arms

С  google  направих превод и на текста към тази снимка : Моята дъщеря, Юсуф ... Загубих всички обичах ...  И Лейла според мен късна равносметка си прави  Naughty  трябваше наистина да се довери на Юсуф и помогне на Елиф, че и на себе си  Crossing Arms

Peace  А в тази сцена се оказа, че Елиф поиска и Юсуф да спи на спалнята с нея и Лейла  Heart Eyes Grinning

Wink  Като допълнение  newsm78 според лекарката губенето на съзнание и припадането на Лейла е   в резултат и на пластичната операция, а не само от удара по главата  #Crazy  Но руските фенове имат подозрения, че Лейла може да е и ... бременна  Crazy Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 11:59 от dai4e

# 116
Добър ден!  Hug Hug Hug
Изгледах преведения епизод и някои моменти, които ми се струваха нелогични, сега ги разбрах. Единственото, с което не мога да се примиря е жестокостта на Джанан. И нейните нелогични според мен действия относно Кюршат и Елиф. Но пък не знам как действат извратените човеци, та може би е нормално това, което прави с нейния болен мозък. ooooh!
Цитат
Всъщност Лейла/Пънар от него разбра, че в онази нощ са я хвърлили жива в колата от скалата  Shocked
Но пък я излъга, че той е бил против да я хвърлят, което наистина ме кара да мисля, че той иска да я спечели на своя страна. Засега успява, особено след като се ангажира с изхвърлянето на трупа на Ведат и прикриването на Арас.
Цитат
... ами и Лейла много ме дразнят вече само с прегръдките и целувките си към Елиф
А какво може да направи, след като детето не иска да й се довери. А то не иска, защото се страхува за живота на баща си, вещицата се постара Лейля нищо да не може да разбере какво се случва. Разбира обаче, че нещо не е наред, затова и се опитва да си вземе детето, затова и накрая реши, че единствения начин да освободи Елиф е да я убие. Макар, че не знам дали може да стане убиец, по това си приличат с Юсуф.
Харесах си адвокатката, много умело провокираше Кюршат и Джанан, мисля, че е добра и накрая ще намери начин да върне Елиф на майка й. Освен ако сценаристите не са решили нещо друго.  Wink
След този епизод се убедих, че наш Юсуф може да има много човешки качества, да бъде принципен и добър син, приятел, но умствените му възможности си остават на ниво рибарски син. В което няма нищо лошо за мен, защото аз не съм от онези фенове на актьори, дето на всяка цена  техния любимец трябва да е най, всички да харесват героя му и в никакъв случай не трябва да го критикуват ни за играта, ни за действията му.
Та Юсуф чу от докторката, че Лейля има пластични операции, има удар в главата, има и раздвоение на личността, но явно не е наредил пъзела, за да е близо до истината. Или пък го е редил и затова изгори писмото й. Но в такъв случай нормална ли беше неговата реакция, когато научи истината. Не е нормална според мен, но пък според него може би е - ако е имал съмненията, но не е допускал това да е истината или просто не е искал тя да е Пънар?  newsm78 Ще ми се сценаристите да обяснят по нататък това негово поведение.
Цитат
Харесват ми и сцените на Офлаз и с Араз с полушеговитото ново отношение, че е "негова банка" като не пропусна и това, че Джанан все още не е разбрала чий син е Арас, но ако разбере ...  hahaha
На фона на всички гадости от Джанан и Кюршат, нещастието на Лейля и Елиф, този черен хумор на Офлаз и мен ме забавлява. Щеше ми се да е по често, ама сега с изчезването на Арас  не знам кой ще ни забавлява. Но като познавам Офлаз не вярвам, че ще се остави това пале да изчезне с парите и да го остави на сухо, ще го открие или поне ще го търси.

Дайче
, не гледам никакъв друг сериал, след разочарованието ми от Чучулигата преди 2 години бях решила да не гледам повече турски сериал, но дадох шанс на този и досега не съжалявах. Последните два епизода малко ме разочароваха, но не дотам, че да го зарежа. Щото аз съм много "смела" при рязането.  Embarassed Но щом ти казваш, че другите сериали не са ОК, вярвам ти.  Peace
Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 117
Уси Hug   Peace
 Rolling Eyes  Първо за Джанан много малко знаем за нея от миналото  newsm78  Само това, че за богатото момиче Пънар тя е била най-близката "приятелка" Thinking  и след спасяването на Пънар от Юсуф, появила се като Лейла разбрахме, че Джанан родена и отрасла в бордеите на Истанбул, майка й Джавидан певица в бар, която е била в затвор, защото била убила баща й #Crazy  Може би сега с появата на "малката" Пънар ще разберем и нещо повече за "малката" Джанан  newsm78  Кой се е грижил за нея, докато Джавидан е била в затвора и защо тя е "лоша" дъщеря за нея и по думите на Нежат  Naughty  
Цитат
Единственото, с което не мога да се примиря е жестокостта на Джанан. И нейните нелогични според мен действия относно Кюршат и Елиф.
newsm78  Мисля си, че Джанан я озлоби неприемането, достигнало до омраза от Елиф да живее с баща й, а за Кюршат  Naughty  Лейла много осуети плана и доста трудно Джанан успя да му стане съпруга. И сега се убеди, че Елиф е много умно дете и трудно ще получи обич и доверие, както това се случи веднага с появата на Лейла, като сестра на майка й. За децата се твърди, че имат безпогрешен инстинкт за добро и зло при хората  Naughty
 Rolling Eyes А Офлаз в момента, в който излъга Лейла, че той е бил против да я хвърлят жива тя си спомни точно какво се случи с нея, така че е Офлаз не успя да я заблуди  Naughty
 Thinking  Дразни ме Лейла, защото след случая със снимката Юсуф отново поиска да му каже истината и я увери, че може с Елиф да ги защити от Кюршат и Джанан.  Елиф преди да заспи също я помоли да не я заблуждава за майка й Пънар, че е жива. Това трябваше да е първия сигнал за нея, че детето й е много умно и трябваше да помисли как по-скоро да я спаси от Джанан  Naughty  Не послуша Юсуф и върна Елиф при Кюршат и Джанан. А след това измисли тъпото "отвличане" на Джанан за сплашване или ... превъзпитание ли ...  Thinking а не да потърси с адвокат законен начин да си вземе Елиф както сега го направи  Naughty  Дори Ведат тогава се притесни за Елиф от отмъщението на Джанан, заради нея ...
 Naughty  Не съм наясно, възможно ли е, ако Елиф беше отговорила, че иска да живее с леля си, а не с баща си  Naughty  веднага Лейла и Юсуф да си я приберат и заживее с тях след тази приятелска" среща на двете страни с адвокатите "по споразумение" и преди съдебно дело ...  newsm78  
Цитат
Та Юсуф чу от докторката, че Лейля има пластични операции, има удар в главата, има и раздвоение на личността, но явно не е наредил пъзела, за да е близо до истината. Или пък го е редил и затова изгори писмото й.
Naughty  Наредил-ненаредил "пъзела" като се върна в дома си трябваше да прочете писмото   Crossing Arms  Признанието на Лейла дойде след изгарянето на писмото и той нямаше никакво право да я упреква, че не му била "казала" истината  Thinking

newsm78   Ще гледам сега сценаристите какви ще ги сътворят и как ще помогнат и на Елиф, и на Лейла за тази нейна идиотска постъпка да убие Джанан, за да е щастлива Елиф ...  #Crazy А Юсуф не го виждам скоро да се усмихне, че и майка му  Mr. Green  едва ли, ако го гледа тъжен и чуе какво желае   Outta Joint   Tired  
 Rolling Eyes  Много хубаво е видеото в инстаграма с тази реплика на Юсуф   Peace "Не се сърдя, да се смее, да дойде, ще благодаря ... !"   Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BBu0a8tt_3t/

'Kızmana, gülmene, gelmene, gitmene hepsine Eyvallah! ' Yusuf

aşk beni fena vurdu /  любовта ме порази лошо
Happy Valentines day

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 21:37 от dai4e

# 118
 smile3555  Оказва се, че нашия рибар Юсуф не е прост и тъп щом не само знае кой е Хазрети Мевляна   thumbsup  но и обича да рецитира стиховете му  txtloves  

https://www.instagram.com/p/BBu0a8tt_3t/

'Kızmana, gülmene, gelmene, gitmene hepsine Eyvallah! ' Yusuf

Rolling Eyes   Руските фенове са сложили и клип с тази сцена  bouquet  а Джансел е чудесен  Heart Eyes Peace

❀ Cansel Elçin ❀ şiir okuyor (Eve Dönüş) ❤

https://vk.com/dizimaniaed?z=video-60100797_171802148%2Fa639053e … pl_wall_-60100797

И събеседника на Юсуф  Heart Eyes  Сали в 1:25мин. разпознава, че Юсуф рецитира  Хазрети Мевляна  Peace

https://www.facebook.com/Mevlana.Sayfasiyiz/posts/406697102753552
Скрит текст:
Hz. Mevlana
Aşk; bilmektir Ey Sevgili!
Bir tek yârı bilmek, onu candan daha aziz bilmektir. Ondan gayrı bildiklerinin hiçbir şey olduğunu dünyanın onunla mana bulduğunu bilmektir.
Onun selamı ile gelen bela olsa Eyvallah diyebilmektir.
Kızmana, gülmene, gelmene, gitmene hepsine Eyvallah. Bilesin!
Цитат
HZ.MEVLANA
любовта е да знам; о скъпа!
единствената истинска любов, да го опозная по-добре от живота е да знаеш, св. освен това, че не знаеш нищо на света, това означава, че с него е да знам, че си намерил.
ако той дойде със случая беда е добре.
не се ядосвай, не се смей, не идвай, какво, какво, какво какво отида на всички " мир. само да знаеш!
Преведено от турски

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 01:44 от dai4e

# 119
Добро утро!  Hug Hug Hug
Дайче  bouquet
Цитат
Мисля си, че Джанан я озлоби неприемането, достигнало до омраза от Елиф да живее с баща й, а за Кюршат  Naughty  Лейла много осуети плана и доста трудно Джанан успя да му стане съпруга.
Peace Това е вярно, както и другото - майчинството не е за нея, както тя си призна. Нормално е да не знае как да се държи с дете, но пък не е нормално да е толкова зла, та чак извратена. Ако имаше желание да спечели Елиф, можеше още от самото начало да се опита да бъде ако не добра мащеха, то поне неутрална. Но понеже на нея целта й не беше да става майка на Елиф и съпруга на Кюршат за дълго, та затова се наложи да воюва по най гадния начин с детето.

Цитат
Не съм наясно, възможно ли е, ако Елиф беше отговорила, че иска да живее с леля си, а не с баща си  Naughty  веднага Лейла и Юсуф да си я приберат и заживее с тях след тази приятелска" среща на двете страни с адвокатите "по споразумение" и преди съдебно дело ...  newsm78
Те ако можеха да се споразумеят, можеше да определят някакъв режим на срещи на детето и с лелята. Но поне на адвокатката е ясно, че няма как да се случи, след като Пънар е разказала всичко. Тя е наясно, че Джанан ще направи всичко, за да отрови живота на Лейля.
Цитат
Оказва се, че нашия рибар Юсуф не е прост и тъп щом не само знае кой е Хазрети Мевляна
Аз не мисля, че е тъп и прост, просто той е възпитан по друг начин. Мисля си така, защото аз все още залагам на това, че той я напусна в най неподходящия момент, гневен, бесен, защото тя е съпруга на Кюршат. Знаеше, че тя има тайни, научи и от докторката шокираща го новина и въпреки това се оказа неподготвен за истината.  #Crazy newsm78 Това не го проумявам. Но след превода или ако по нататък има обяснение, защо го направи, мога да си променя мнението.

Виждам все повече снимки на малката Пънар, та май ще има ретроспекции с Шаян и нея. Какво ли още ще научим за миналото на Пънар или само ще разберем защо Шаян мрази толкова много дъщеря си.  newsm78
Нещастната Лейля

Днес се надявам за фрагман, макар че очаквам да не ме зарадва съдържанието му. Sad Но пък може да ме изненадат.  Praynig
Хубав ден и спорна седмица! Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 10:29 от Snake777

Общи условия

Активация на акаунт