Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 38

• 41 048
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
 wavey   Приятен ден и успешна седмица  wavey
 Heart Eyes  Една от хубавите "валентинки" във вчерашния ден за Джансел  Laughing
Цитат
DiziMania/ Eve Donus/Возвращение домой
yesterday at 9:01 pm

Уси   Hug  съвсем сигурно е като че ли за ретроспекциите с малката Пънар  Peace
Цитат
Виждам все повече снимки на малката Пънар, та май ще има ретроспекции с Шаян и нея.
DiziMania/ Eve Donus/Возвращение домой
today at 9:45 am
маленькая Пинар
#EveDonus #ВозвращениеДомой

Цитат
Днес се надявам за фрагман, макар че очаквам да не ме зарадва съдържанието му. Sad Но пък може да ме изненадат.  Praynig
ooooh!  И аз не очаквам от фрагмана събития, които ще ни зарадват  Outta Joint  ще си го гледаме от тъжен по-тъжен Юсуф за Лейла и никаква надежда не виждам как може да й помогне  Tired

Sad  Джанан като свидетел би могла ...  newsm78  ама надали ...  Thinking

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 12:55 от dai4e

# 121

Добър вечер Hug

Красиви жени и прекрасни актриси .

# 122
Дайче, Себи  Hug  Hug

Юсуф е щастлив с мама и енгето. Може би дори ще приеме бъдещия зет Нежат. Чок зор ще е обаче Варол да го приеме, освен ако чичото не го убеди.
Като няма фрагман, ще гледаме снимки от сета.

Рибарят с котарака ли снимат?  newsm78 Тоя тигър всеки момент ще скочи от ръцете му, много напрегнат ми се струва.

И трите хънъми, дето не можах да приема реакциите им.  Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 19:54 от Snake777

# 123
Уси Heart Eyes
   Защо?... ,че Нежат въобще не е лош човек .
Аз го харесвам от първия момент .Не е най- екшън и романтичен герой но ми допада.
Би бил много  по - добър "баща "на Варол  ,отколкото е Кюршат  макар и истински баща на Елиф.
Кюршат е голям смотаняк- преби жена си ,която май истински обичаше , а заради слабия си ангел и паите се подведе по долната  Джанан.То си е за него  ooooh! ooooh!

А , нашето хубаво момиче умее и да се  разтоварва.

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 20:17 от sebilMM

# 124
Себи   Hug  
Уси    Hug  

Юсуф е щастлив с мама и енгето. Може би дори ще приеме бъдещия зет Нежат. Чок зор ще е обаче Варол да го приеме, освен ако чичото не го убеди.

Рибарят с котарака ли снимат?  newsm78 Тоя тигър всеки момент ще скочи от ръцете му, много напрегнат ми се струва.

Naughty   Вече не е необходимо Нежат да им става зет   Thinking  Севда нали загуби бебето  Crossing Arms  Юсуф да вземе да ги освести майка си и снаха си  Naughty  най-вече заради Варол  ooooh!
  Wink  А за котето има пояснение, че е било приятен сюрприз на снимачната площадка  Heart Eyes  и Джансел може би е бил най-щастлив от "неочаквания гост"  Peace
Sete basan sürpriz ziyaretçi!! #evedönüş http://instagram.com/p/BB0JDeUAMFe/ 

# 125
Себи и аз го харесвам Нежат, оказа се много по принципен от Джавидан. Но пък Юсуф не беше съгласен да му стане роднина, само че Хаджер ханъм рече и отсече - вече е решено, само те информирам.  Wink
А това приятелят на нашата Дилшат ли е? Симпатяга и нестандартен тип.

Дайче, забравих, че Севда вече няма бебе.   Embarassed Embarassed Embarassed
Юсуф не знам дали ще освести майка си и снахата, ама аз искам той да отиде да си живее в неговата къща, а не да се настани и той удобно в къщата на козела.  Naughty

И понеже скоро няма да ги видим така, да си спомним доброто старо време

# 126
 Rolling Eyes  Ето ни го и фрагмана за 19 епизод  Thinking   няма изненади  Naughty  Лейла е с белезници, Джанан ... в приятелско събеседване с Шаян   Sick  но не ми е ясно и Кюршат ли е задържан ...   newsm78  защото и Елиф я отвеждат в интернат ...  #Crazy ooooh!

“Elif’in acı çekmesini istiyorum..."   #Crazy  това чувам да казва бабата Шаян на Джанан  newsm78
В превод с  google  :   "Искам Елиф да страда ..."  

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 21:38 от dai4e

# 127
  • София
Rolling Eyes  Е
“Elif’in acı çekmesini istiyorum..."   #Crazy  това чувам да казва бабата Шаян на Джанан  newsm78
В превод с  google  :   "Искам Елиф да страда ..."  
Добър вечер  Hug
За това, според моите проучвания из фейсове и т.н. преместиха сериала. Следващата стъпка е да го спрат. Турците също не са безразлични над такова насилие над деца.  Еле интелигенцията.

# 128
Дайче   Hug  bouquet
Фрагманът хич не е хубав, но не искам да вярвам че всичко ще е толкова лошо. За баба Яга не се учудвам, че ще е зла и е дошла тук да си отмъщава и тя. Но пък защо ще наказва Елиф, за да нарани Пънар ли?
За съжаление познах, че онова мекотело Кюршат ще се върне при "любимата" си Джанан.
Елиф сигурно ще замине за пансион, не вярвам да е като онзи, но пък защо ще ходи там. Единствената причина, за която се сещам в момента е за да я "предпазят" от опасната Лейля.
Струва ми се, че в този епизод ще виждаме по често Шаян. И макар, че сега е в приятелски разговор с Джанан, не очаквам да й има доверие, по скоро ще я използва заради омразата си към Пънар. И може би ще се опита да разбере, кой може да е убиеца на Ведат. Съмненията й очаквам да са насочени срещу Юсуф, Кюршат, а може би и Офлаз.
Колкото до Лейля, очаквам адвокатката да я измъкне от ареста, дори може с помощта на лекарите да успеят да докажат, че в нейното здравословно състояние не е способна да направи това или пък го е направила именно, защото има проблеми с главата.
Това е моят прочит без превод, след него може да се завъртя на 180 градуса.  Embarassed  Wink
Цитат
За това, според моите проучвания из фейсове и т.н. преместиха сериала. Следващата стъпка е да го спрат. Турците също не са безразлични над такова насилие над деца.  Еле интелигенцията.
Шатци  Hug Ами те затова сигурно ще изпратят Елиф в пансион, там поне няма да има издевателства от Джанан. Wink Сега сериозно, наистина прекалиха с гадостите.  #2gunfire

# 129
Rolling Eyes  Готов е и руския превод на фрагмана за 19 епизод от екипа на DiziMania  bouquet bouquet bouquet

https://vk.com/dizimaniaed?z=video-60100797_171804537%2F2e079b53 … pl_wall_-60100797

Уси   Hug   Peace
Фрагманът хич не е хубав, но не искам да вярвам че всичко ще е толкова лошо. За баба Яга не се учудвам, че ще е зла и е дошла тук да си отмъщава и тя..................
..................................
Колкото до Лейля, очаквам адвокатката да я измъкне от ареста, дори може с помощта на лекарите да успеят да докажат, че в нейното здравословно състояние не е способна да направи това или пък го е направила именно, защото има проблеми с главата.

ooooh!  Преди да пуснат фрагмана се надявах, че Юсуф ще отиде преди полицията и ще "измъкне" Лейла, но   smihesorry  На адвокатката сега хич няма да й е лесно дори с медицинска епикриза, защото ще се разбере за пластичната операция на Лейла и ако Шаян поиска и фалшивата самоличност на Лейла ще бъде разкрита. Комисар Йълмаз почти успя да го направи. В момента си мисля само на Елиф кой и как ще помогне  Sad  а Лейла ... много добре знаеше като тръгна да убива Джанан, че ще бъде в затвора  Naughty  
newsm78  Интересно ми е баба Яга с каква легитимация е пристигнала от Германия  Thinking  Не може да е Шаян, защото се води за  bishop в турско и има гроб, а не е "изчезнала" като Пънар да няма  Naughty  Ако е с паспорт на Салиха Карахан, за да я допуснат да освидетелства трупа на Ведат би трябвало да му е съпруга, ...  или негова близка роднина ... #Crazy но най-вероятно с подкуп  Naughty  
Скрит текст:
Спомням си при изчезването на Елиф, че допуснаха само Кюршат, но не и Ипек като леля, а Лейла в последния момент се появи и толкова категорично каза, че й е майка, че в суматохата длъжностните лица не се усъмниха и не я провериха.  Само Юсуф като я чу се изненада тогава ... Naughty

Naughty  Лейла видя Шаян над себе си като се съвзе от припадъка и се чу добре да казва "анне", което означава, че Шаян не си е правила пластична операция  Naughty И адвокатката ще я разпознае като Шаян, а не като Салиха ... още повече, че тя е ходила при нея за бракоразводното си дело с Раиф  Naughty  Ами баба Яга с фалшивата си легитимация в турско е готова за ... затвора, освен ако през деня не ходи по срещи с фередже, или пък си ги урежда само ... по нощите  #Crazy Но няма начин Лейла да не каже на адвокатката си за появата на майка й  Naughty
#Crazy  Горе-долу вече съм наясно, че фрагманите са много често ... подвеждащи  hahaha  както се казва : "много хубаво не е на хубаво" ... и обратното  Outta Joint
 newsm78  Като че ли не само малката Пънар, но и други нови персонажи ще се появят в новия/те епизод/и  #Crazy Ако е пред ... спиране  Thinking  има ли смисъл да го правят това  Outta Joint

Wink  А котето колко му е да го направят ... гостуващ персонаж  Grinning  

Naughty  Феновете настояват за 2 фрагман с Юсуф и без страдания  bash   #2gunfire
Biz sadece @cansellelcin İçin izliyoruz ... 2 Fragman  bol Yusuflu olsun lütfen !! @EveDonusDizisi @atvcomtr  #evedönüş
@cansellelcin @EveDonusDizisi @atvcomtr yeni fragman bekliyoruz.. #evedönüş

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 02:41 от dai4e

# 130
Добро утро!  Hug Hug Hug
Дайче  bouquet bouquet bouquet
И с превода е същото, само дето разбрах, че Лейля е в затвор, а не в арест. #Crazy
Не очаквам Шаян да се разкрие коя е, щом заради фалшива самоличност може да влезе в затвора. Но като каква се е представила пред Джанан? Роднина на Лейля, която й е причинила зло? Та затова желае злото на Лейля и Елиф?
Очаквам адвокатката да действа с помощта на Юсуф, но какво ли могат да направят освен първоначалната ми идея.
Цитат
И адвокатката ще я разпознае като Шаян, а не като Салиха ... още повече, че тя е ходила при нея за бракоразводното си дело с Раиф  Naughty  Ами баба Яга с фалшивата си легитимация в турско е готова за ... затвора, освен ако през деня не ходи по срещи с фередже, или пък си ги урежда само ... по нощите  #Crazy Но няма начин Лейла да не каже на адвокатката си за появата на майка й  Naughty
Дали Лейля ще си спомни този момент, все пак тя имаше припадък тогава. newsm78 ooooh!
Може би Юсуф ще пожелае да се срещне с Офлаз, от него може да научи много истини и така бавно и славно да започнат да разплитат чорапа. Мисля си, че този момент с Лейля в затвора и Елиф в пансион трябва да е дъното и е време да започнат да изплуват. А може и да задълбаят още. #Crazy
И все пак това, че Елиф ще е в пансион, не е много зле. По малко тормоз от Джанан, а може би с този престой там ще бъде по лесно Лейля да си я вземе от Кюршат. Но първо да видим защо съдията е решил да я отнеме от Кюршат и Джанан.
Колкото до спиране на сериала не знам сега каква е политиката на телевизията. Спомням си, че по времето на излъчване на ПС рейтинга беше паднал много, местиха го в различни дни и часове, но въпреки това не го спряха, ами си направиха планираните епизоди. Та ако тази политика продължава и сега, няма да спрат сериала. Но и да го спрат, стига да го направят логичен края, няма да съжалявам. И без друго не ми се гледат много пълнежи и глупости.

Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 131
Уси  Hug  
Цитат
Не очаквам Шаян да се разкрие коя е, щом заради фалшива самоличност може да влезе в затвора. Но като каква се е представила пред Джанан?
#Crazy  Аз малко се обърках като помислих,  че Джанан познава майката на Пънар, защото са били приятелки като деца   Embarassed  Стори ми се, че дори я разпозна в последната сцена преди да я простреля  newsm78
 newsm78  Тази "малка" Пънар същата ли е като онова момиченце в 16 епизод  Outta Joint по-подходяща е според мен да е "малката" Джанан  #Crazy а и снимките с нея са ... в много бедняшка обстановка  Outta Joint  Но сигурно аз съм в грешка  ...   Embarassed

Цитат
Мисля си, че този момент с Лейля в затвора и Елиф в пансион трябва да е дъното и е време да започнат да изплуват. А може и да задълбаят още.  #Crazy
Naughty  Според мен режисьор и сценаристи ако не започнат да мислят и те така  Thinking  сериала им е обречен ... да удари дъното с рейтинга  Crossing Arms  Жалко за чудесната игра на актьорите и най-вече на малката Лея Киршам  Peace  аз дори вече я номинирах за "пеперудата" тази година  Heart Eyes Grinning

Цитат
Може би Юсуф ще пожелае да се срещне с Офлаз, от него може да научи много истини и така бавно и славно да започнат да разплитат чорапа. Мисля си, че този момент с Лейля в затвора и Елиф в пансион трябва да е дъното и е време да започнат да изплуват. А може и да задълбаят още.  #Crazy
Thinking И леля Ипек на Елиф може да помогне заради брат си Кюршат срещу Джанан Naughty  И Арас, който си спомням как веднъж не изтърпя гадостите на Джанан с Елиф, а с Ипек  ще са силен тандем  Heart Eyes  Peace  още повече, че и ако не беше Лейла сега Арас щеше да е в затвора  Crossing Arms

ПП. Като допълнение за Лейла хич не искам бързо да я вадят от затвора  Naughty докато не помогнат на Елиф и извадят "кирливите ризи" на Джанан  Crossing Arms  Добре ще е Лейла да е "озаптена" сега временно, че нейната глава само проблеми ражда и създава  Sick  и на себе си, и на всички  Thinking

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 11:05 от dai4e

# 132
newsm78  Тази "малка" Пънар същата ли е като онова момиченце в 16 епизод  Outta Joint по-подходяща е според мен да е "малката" Джанан  #Crazy а и снимките с нея са ... в много бедняшка обстановка  Outta Joint  Но сигурно аз съм в грешка  ...   Embarassed

Thinking И леля Ипек на Елиф може да помогне заради брат си Кюршат срещу Джанан Naughty  И Арас, който си спомням как веднъж не изтърпя гадостите на Джанан с Елиф, а с Ипек  ще са силен тандем  Heart Eyes  Peace  още повече, че и ако не беше Лейла сега Арас щеше да е в затвора  Crossing Arms
ПП. Като допълнение за Лейла хич не искам бързо да я вадят от затвора  Naughty докато не помогнат на Елиф и извадят "кирливите ризи" на Джанан  Crossing Arms  Добре ще е Лейла да е "озаптена" сега временно, че нейната глава само проблеми ражда и създава  Sick  и на себе си, и на всички  Thinking

Дайче  Hug
Доколкото си спомням Пънар и Джанан се познават от училище /гимназия май/, та затова мисля, че няма как да се познават Шаян и Джанан.
Не мога да кажа дали това детенце и малката Пънар която сме виждали вече са едно и също дете, сякаш не са, но съм съгласна с казаното от теб. Но пък защо ще ни занимават с малката Джанан, само за пълнеж ли или да ни обяснят защо е толкова зла? Хич не ме интересуват подробности от живота на Джавидан и дъщеря й, и двете са ми неприятни.  ooooh!
Не разчитам на помощ от Ипек, още по малко от Арас, ни за Елиф, ни за Лейля. Пък не виждам и Ипек как може да помогне на Елиф. Арас предполагам, че си има негови проблеми - Офлаз ще го преследва, защото ще види отворената каса и ще разбере какво се е случило. Дали обаче Арас ще помисли за майка си, която заряза в дома на Ведат? Ще ми се Шаян и Фатма да се срещнат, но надали Шаян ще допусне тази грешка.

От снимката на Юсуф и адвокатката ми става ясно, че тия двамата ще действат да изкарат Лейля от затвора. Макар, че съм съгласна с теб, че за Лейля е най безопасно да постои известно време там. Дано не се побърка заради Елиф.
Сетих се, че при разговорите на психоложката с Елиф, детето много ясно показа отношението си към Джанан. Та може би становището е било, че за детето не е добре да остава с Джанан, та затова са я преместили в пансиона.  newsm78
Спирам с фантазиите до утре, когато ще имаме озет.

# 133
Уси   Hug благодаря за подсещането, че утре може да имаме озет  Peace bouquet
От снимката на Юсуф и адвокатката ми става ясно, че тия двамата ще действат да изкарат Лейля от затвора. Макар, че съм съгласна с теб, че за Лейля е най безопасно да постои известно време там. Дано не се побърка заради Елиф.
Сетих се, че при разговорите на психоложката с Елиф, детето много ясно показа отношението си към Джанан. Та може би становището е било, че за детето не е добре да остава с Джанан, та затова са я преместили в пансиона. newsm78
Спирам с фантазиите до утре, когато ще имаме озет.
Rolling Eyes  Големи надежди и аз имам за адвокатката  Praynig  Вече няма никаква причина да разкаже на Юсуф какво точно са сторили Кюршат, Джанан, Офлаз и Дженгизхан на Пънар преди да я хвърлят жива с колата от скалата във водата  Naughty  Тя е и отдавна семейна приятелка на Пънар и много добре може да подготви защитата си  Thinking

Peace  Много хубава е тази сцена, когато Юсуф след като остави Елиф сам се досети къде би могла да отиде Лейла и в последния момент отново спаси живота й   ooooh!
Hatırlamıyormusun biz ilk defa burada karşılaştık #PişmanımÇünkü #EveDönüş
Превод с  google  :  Не си ли спомняш за първи път ние се срещнахме тук

Thinking  А феновете днес са неудържими с Mr. Green  и настояват за 2 фрагман с главния герой Юсуф в сериала  Thinking  Crossing Arms и Самира също за кой ли път  Heart Eyes Peace Laughing
Samira Garayeva @samish80  7 минПреди 7 минути Azerbaijan
#evedönüş fragmançıbaşı her kimse ona sesleniyorum. Dizinin künyesine bir bak istersen. Esas oğlan Yusuf - fragmanın neresinde? @atvcomtr

Rolling Eyes  Клип с първата среща на Юсуф и Пънар    и музиката на Чечели е  coolcool

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 16:47 от dai4e

# 134

Здравейте Hug Heart Eyes

На тези двете повече им отива да са майка и дъщеря.

Горката Лейля..... съдено и да е често по болниците!  Съдба .....довела и мъж , който е можела да избере и майка  Mr. Green за която няма вина  , че я е родила Sad

Общи условия

Активация на акаунт