Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 38

• 41 094
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
newsm74  фенове има Джансел    Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart   Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Rolling Eyes НОВ фрагман за 19 епизод   smile3555  със сцена с главния герой Юсуф на сериала    Heart Eyes Peace Laughing

lovekiss Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Себи  Hug 

# 136
Дайче bouquet  добър трей!

Елиф се спасява от дома на баща си в който беше само  нещастна , а не нежно обичана от родителите си!

И... любимият ни  Юсеф започва да действа както трябва ! На тази луда Джанан е крайно време някой да и "свие  сърмите" хайде де ...та тя е на път с действията си да ме откаже от ЗуД. Wink Laughing

# 137
 Wink   Феновете на Джансел от снощи добре "поспориха" с отговорните лица  bowuu  за фрагманите в канал АТV  Naughty  и победиха в спора       Grinning Joy Joy Joy

Nala @n_naalaa  36 минПреди 36 минути
@cansellelcin #Repost @tubagulsah
Çok didişiriz çooook bizde böyle anlaşıyoruz    #evedönüs
http://instagram.com/p/BB2nipLgMFg/  

Grinning  И още снимки от сета  Heart Eyes Peace
#evedonus #возвращениедомой

# 138
Я, има ли сме 2 - ри фрагман.  Дайче Hug bouquet
Не съм очарована от него. Юсуф се опитва насила да принуди Джанан да му каже нещо. Ами като знам колко е хитра вещицата, 99% ще го прати на 2-ри глух коловоз. И той ако й се върже пак загуба на време.
От последния епизод съм ядосана на екипа - Лейля влезе без проблем в чифлика, Шаян също, сега гледам че и Юсуф е влязал там. Мерием да не им е раздала по един ключ на всички.  Wink
Цитат
Вече няма никаква причина да разкаже на Юсуф какво точно са сторили Кюршат, Джанан, Офлаз и Дженгизхан на Пънар преди да я хвърлят жива с колата от скалата във водата
Дайче, сигурна ли си че Пънар е запомнила кои са били хората, който я хвърлиха с колата в морето? Аз щото не съм - тя едва се пробуди и то когато я сложиха на седалката. Дали в тъмното е могла да ги разпознае и то в нейното състояние. Но какво й сториха Джанан и Кюршат, ако няма проблеми с главата, предполагам че помни.

Гледам снимката със скокльовците , на интересно място са се снимали, Елиф и тя е с тях, да не би Ипек да е взела Елиф от дома, за да си направят разходка.  newsm78

Себи  Hug
Цитат
Елиф се спасява от дома на баща си в който беше само  нещастна , а не нежно обичана от родителите си!

И... любимият ни  Юсеф започва да действа както трябва ! На тази луда Джанан е крайно време някой да и "свие  сърмите" хайде де ...та тя е на път с действията си да ме откаже от ЗуД. Wink Laughing

Ако Елиф не се притеснява за баща си ще е много по щастлива в интерната. Допускам това, щото си мисля, че не е някой за бедни деца.
На Джанан няма кой да и свие сърмите, щом и лудия доктор призна, че за първи път среща някой по жесток от него. Та освен да помолим Арас да я гръмне в челото.  Wink

# 139

Да Уси  Hug , ако не са и повредили главата на Пънар , Лейля трябва да си  спомня  , че видя Джанан награбила тенденциозно Кюршат и последвалия удар в главата и.
Малко се съмнявам да е била в свяс когато я мъкнеха от кола в кола newsm78

Май във водата  дойде на себе си .

Много и се събра на горката Пънар...... , а на Лейля още повече.

А , Джансел продължава да впечатлява разбиращите от талант  и харизма Hug

# 140
Уси  Hug  

Цитат
Юсуф се опитва насила да принуди Джанан да му каже нещо.
newsm78  Още нямаме превод и може да е точно обратното  #Crazy  Юсуф да "казва" нещо на Джанан   Naughty
Цитат
От последния епизод съм ядосана на екипа - Лейля влезе без проблем в чифлика, Шаян също, сега гледам че и Юсуф е влязал там.
Лейла влезе без проблем в чифлика, защото Джанан я видя през прозореца, слезе, показа се на входната врата и я остави отворена.  За мама Шаян след Лейла си остана отворена.
Във фрагмана Юсуф е при Джанан в някаква болнична стая, а не в чифлика и как е "влязъл" ...  #Crazy   ще разберем на онлайна в петък  Peace

Цитат
Дайче, сигурна ли си че Пънар е запомнила кои са били хората, който я хвърлиха с колата в морето? Аз щото не съм - тя едва се пробуди и то когато я сложиха на седалката. Дали в тъмното е могла да ги разпознае и то в нейното състояние. Но какво й сториха Джанан и Кюршат, ако няма проблеми с главата, предполагам че помни.
Още в 1 епизод Пънар в болницата разбра от Ведат кои са я хвърлили жива с колата и той така я убеди за пластичната операция.  А на Ведат му каза Юсуф какво е видял брат му.  След това Пънар като Лейла се срещна с Юсуф вече имаше план за отмъщение на 4-мата. Колкото до "спомените на Пънар" и в момента продължава да ги допълва.

# 141
Добро утро!  Hug Hug Hug
Цитат
Още в 1 епизод Пънар в болницата разбра от Ведат кои са я хвърлили жива с колата и той така я убеди за пластичната операция.  А на Ведат му каза Юсуф какво е видял брат му.  След това Пънар като Лейла се срещна с Юсуф вече имаше план за отмъщение на 4-мата. Колкото до "спомените на Пънар" и в момента продължава да ги допълва.
Дайче  Hug Брат му беше видял само колата, хората не ги знаеше кои са, а Юсуф когато отиде в полицията с Дервиш видя колата и собственика й,който пък говореше с шефа на полицията. И затова се отказа да съобщи истината. Та според мен беше ясно само, че козелът е бил там, другите са неясни. Чак на гробището, когато Офлаз я излъга за това, че той е бил против да я хвърлят, тя вече знаеше кой са били другите участници. И тя вече разбра как стоят нещата. Поне от това, което съм запомнила мисля че е така. Но пък може нещо да съм пропуснала и да съм в грешка. Както не съм забелязала или запомнила  Embarassed, че Джанан е видяла Лейля и е оставила вратата отворена. Защо ли, искала е да каже на Лейля че Кюршат е заминал с Елиф нанякъде или нещо друго е имала в предвид. Дано с превода стане ясно.

Скрит текст:
Бях решила да гледам още веднъж епизода, ама засега не ми се подхваща - не ми се гледа Мерием с нейните диви погледи и още по диво поведение. Пък края хич. ooooh!
Дайче  bouquet Срам, срам за мен.  Embarassed  Sad  Не съм забелязала, че Джанан е в болнична стая, стори ми се че е у тях си. Явно гледането в кристална топка не ми се получава, време е да се  откажа.
Днес се надявам на много снимки и дано не са от фрагмана и на голям и разбираем озет.  Praynig Praynig Praynig
Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 142
Днес са ни пуснали рано снимките и озета.
Снимките
http://www.atv.com.tr/diziler/eve-donus/galeri/leyla-cikmazda-19 … ?tc=12&page=1
Озета на турски
Leyla’nın ölü bildiği annesi Şayan yıllar sonra geri gelir.
Canan’ı yaralayarak, suçu Leyla’nın üstüne atar.
Hastanede ellerini kelepçeli görünce çılgına dönen Leyla, olay gecesini hastalığı yüzünden hatırlayamamaktadır.
Hapse gönderilen Leyla yıkılır. Nalan, Leyla’nın kendine gelebilmesi için Yusuf’tan Elif’i bulup, getirmesini ister.
Canan’ı terk eden Kürşat, Elif’le birlikte bir otele yerleşir.
Kürşat, Elif’le birlikte olduğunu unutur ve kendini alkole verir.
Elif babasını yerde baygın yattığını görünce öldüğünü zanneder, oteli ayağa kaldırır.
Kürşat’ın alkolle baş edemeyip, Elif’in hayatını tehlikeye attığını gören İpek ise, Elif’in Leyla ile kalması için bir hamle yapar fakat Leyla hapistedir ve Elif mahkeme kararıyla sosyal hizmetlere verilir.
Şayan’ın müdahalesiyle Elif kötü şartlardaki bir yere gönderilir.
Leyla’yı hapiste, Elif’i yetimhanede zor günler beklemektedir.
Yusuf, Leyla’yı ve Elif’i kaçırmaya karar verir ama Şayan’ın yaptığı hain planı hesaba katamaz.

И превода с гуглето
майка Лейла знаеше, че много години след смъртта на Дамаск се връща.
Джанан нараняване, криминално хвърля на Leila.
Виждайки болничните белезници ръце луд върнати Лейла, събитието е да се помни нощта поради болест.
Лейла изпратен в затвора унищожени. Nalan, намери Елиф Лейла Юсуф да дойде на себе си, той го моли да.
Курсат който напусна Carol, уреден в един хотел с Elif'l.
Курсат, забравяме, че Elif'l заедно и се дава за алкохол.
Елиф мислеше, че вижда баща си мъртъв или в безсъзнание на пода, хотелът е на краката си.
Курсат на алкохол на edemeyip, копринените видя Елиф застраши живота, го прави ход, за да остане в затвора, но Елиф Лейла Лейла и социални услуги, предоставяни на съда и решението Елиф.
Чрез преброяване намесата изпратен на място в Елиф лоши условия.
затвора, Лейла Елиф трудни дни очакват в сиропиталището.
Joseph, Лейла и решава да отвлече Елиф но броене престъпни неговите планове не се вземат под внимание.

Лейля в затвора, Елиф в мизерно сиропиталище, Кюршат при Джанан, за да има кой да контролира пиянските му изцепки.  ooooh! Офлаз е открил Арас, Шаян с бодигард. Последното изречение не е ясно, ще отвлече ли Юсуф Елиф или някой ще му попречи.  newsm78

# 143
Благодаря за всичко споделено. Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet bouquet

Пънар дойде в свяст, като я мъкнеха от едната кола в другата, щото те на хълма разбраха, че е жива и Кюршат ги спря.  Peace Ама Офлаз, "дето не искал да я хвърля", започна да му обяснява какво ще му се случи, ако оживее Пънар.  Peace

Не мога да разбера злобата на Шаян към дъщеря й?! Дори и да не е обичала Раиф,  детето си е дете.  Thinking Много станаха извратените злобари в сериала.  #2gunfire Така се надявах, че Кюршат ще му е дошъл акълът в главата, ама Снейки беше права. Peace Hug

Малко закъснели валентинки, ама сега ги видях, а и са много красиви. Heart Eyes Heart Eyes

# 144
Снежи  Hug  Peace

Не мога да разбера злобата на Шаян към дъщеря й?! Дори и да не е обичала Раиф,  детето си е дете.  Thinking Много станаха извратените злобари в сериала.  #2gunfire

Praynig  Дано и сценаристите не са прихвали от извратеността  #2gunfire  аман вече с тази показност на психясалите злобари, че не се трае ... само един-двама да останат нормални герои в сериала  Mr. Green    

Уси  Hug  благодаря за озета  Peace bouquet
 Naughty  Ако правилно съм разбрала от превода   newsm78  Елиф е изпратена в сиропиталище, заради много обичащия нейн баща   Crossing Arms решил не в дома си, а в хотел да "удави с алкохол мъките си" и го видят всички ... горкичкия  
 Naughty  На всичкото отгоре Елиф извади "късмет" родната й майка да реши да я направи щастлива   Outta Joint като убие злата мащеха и отиде в затвора   Thinking

Rolling Eyes  Аз не съм съгласна, че Пънар/Лейла не е наясно кой е хвърли жива с колата от брега  Thinking  друг е въпроса, че все още има откъслечни и неясни спомени  Crossing Arms
Цитат
Брат му беше видял само колата, хората не ги знаеше кои са, а Юсуф когато отиде в полицията с Дервиш видя колата и собственика й,който пък говореше с шефа на полицията. И затова се отказа да съобщи истината. Та според мен беше ясно само, че козелът е бил там, другите са неясни. Чак на гробището, когато Офлаз я излъга за това, че той е бил против да я хвърлят, тя вече знаеше кой са били другите участници.
Още в 1 епизод Ведат веднага разбра кои са 3-мата, хвърлили от брега Пънар жива с колата, след като Юсуф му каза в рибарското бунгало марката и цвета на колата на единия от тях, видени от брат му.  Затова Ведат предупреди Юсуф да не разказва за случилото се с Пънар в полицията, ако не иска да се случи най-лошото с брат му. А и Пънар още на лодката се противопостави на Юсуф да отнесе в болницата   Naughty  След това излезе и "новината" в медиите за инцидента с Пънар и отначало я обявиха за "изчезнала", защото трупа и го нямаше като извадиха колата от водата.  Ведат, а и Пънар бяха наясно за "процъфтяващия" бизнес на Джангизхан и приятелството му с полицая комисар Офлаз. Ведат знаеше, че и Джанан, най-добрата приятелка на Пънар е и любовница на Офлаз, а Пънар разбра, че вече била и любовница на съпруга й.  Така че и Ведат, и Юсуф, и Пънар/ Лейла много бързо им стана ясна "картинката" кои са били 3-та и защо се е стигнало до нейното убийство и това на брата на Юсуф още в 1 епизод  Naughty  Трябваха им обаче много ясни доказателства за престъплението им в една вечер на едно и също място с Пънар и Орхан  Thinking  
 smihesorry  Спомените на Лейла/Пънар ще продължат и този на гробището с Офлаз нито е първи, нито ще бъде последен, а само допълва с една подробност, но поне засега не може да и помогне в съда като доказателство   Naughty  че тя е Пънар и майка на Елиф ... ooooh!

Rolling Eyes Галерия от 12 снимки за новия епизод   #Crazy нито на една не мога да се усмихна  ooooh!
http://1001dizi.net/dizi-galeri-eve-donus-13
Naughty  Може би Юсуф със съветите на адвокатката ще действа много по-разумно и помогне на Лейла и Елиф  #Crazy newsm78

Praynig  Иска ми се и Арас, ако е разбрал от Офлаз да се разтревожи и помогне с нещо на Елиф и Лейла   Naughty Crossing Arms

newsm78  Ще ни сюрпризират ли сценаристите  Praynig  с нещо, което ще ни усмихне в новия епизод  #Crazy  Такъв ли ще си го гледаме Юсуф сериозен и тъжен във всички сцени  newsm78 ooooh!

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 18:18 от dai4e

# 145

Добър вечер Hug Heart Eyes Hug

Толкова много чаках и исках един социално ангажиран , но и романтичен сериал  с Джансел , че може би и затова съм малко разочарована -заради него , а не заради турските сериали.
Той е достатъчно талантлив за да изиграе всичко  което му се поднесе като сюжет.
Този в ЗуД е маааалко нетипичен за Джансел.
Така го усещам , а аз заради него гледам сериала. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Терорът  върху  Елиф  е прекален във   всяко отношение .Стига се дори до лудост.
Едва ли  в и без друго тежкия живот в Турция -политически и  емигрантски   зрителите имат нужда от още терор и то върху деца , които  при мюсюлманите  са почти свещени.

Джансел!

.

# 146
Снежи, Дайче, Себи  Hug Hug Hug
Цитат
Не мога да разбера злобата на Шаян към дъщеря й?! Дори и да не е обичала Раиф,  детето си е дете.  Thinking Много станаха извратените злобари в сериала.  #2gunfire
И аз не мога да я разбера тази омраза. И затова чакам ретроспекция на миналото, та дано покажат някаква причина за нея. Макар, че спокойно може да се обясни с поредния болен мозък в сериала. Щото чухме, че тя желае и Елиф да страда.  #Crazy Освен ако не е някаква манупулация на Шаян или на монтажистите на фрагмана.
Цитат
Може би Юсуф със съветите на адвокатката ще действа много по-разумно и помогне на Лейла и Елиф
Дано. Но не бих се изненадала, ако започне някоя самостоятелна акция, той е емоционален, а понякога и неразумен.
А усмивки може бе ще предизвика пак Офлаз - открил е Арас и няма начин да не го действа. Очаквам обаче Офлаз да открие и Шаян, все пак той забеляза, че някой наблюдава къщата на Ведат.
Цитат
Толкова много чаках и исках един социално ангажиран , но и романтичен сериал  с Джансел , че може би и затова съм малко разочарована -заради него , а не заради турските сериали.
Себи, аз пък не очаквам Джансел да играе вече в типичната романтична турска сапунка. Играл е в 2 - Спомни си любима и ПС. И повече надали ще участва. Все пак той е разумен и си дава сметка, че в сапунките са навлезли доста млади кадри, атрактивни и на тях им е времето да се изявяват като луди, млади влюбени. В следващия му проект може да го видим като ченге, ганстер или нещо друго, подходящо за възрастта му. И най вече нещо различно от всички досегашни роли.
Така мисля, но може и да греша.

# 147
Уси  Heart Eyes не  искам романтика от типа на изиграните вече роли   от Джансел, а една истинска споделена любов в която двамата са искрени и си имат доверие.
С надежда съм ,че ще дочакам подобни чувства  в този сериал.
До тук не видях нито една нормална двойка в сериала, а ми се иска!

Кой и какво и пише  newsm78

В женски  затвор хич не е лесно , но може да получи и ценни съвети от тези жени .Жени с житейски опит!

Чакам с надежда петък Laughing

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 22:19 от sebilMM

# 148
Себи  Hug  на мен много си ми харесва ролята Юсуф на Джансел   Heart Eyes  дори и ... това, че героя му ни беше представен небрежен към външния си вид пак му носеше особен чар и харизма  Crazy

Wink Както се казва : "По дрехите посрещат, по ума изпращат."   Peace  а и романтичността не му липсва на Юсуф Laughing  дори точно обратното е и всичко си е

Уси  Hug  чудесно би се справил наистина и много бих се радвала, ако ни зарадва с подобен проект  Praynig Peace
Цитат
В следващия му проект може да го видим като ченге, ганстер или нещо друго, подходящо за възрастта му. И най вече нещо различно
Wink  Нещо като ...  "Съдружници по неволя" с Б.У. и С.Ш.  сигурно би му доставил и на него невероятно удоволствие   Peace  Дори и в този сериал сега Юсуф и Лейла наистина са "съдружници по неволя" само, че с много драматизъм  Sad   Но имат и много интересни сцени    Peace Ето една от тях чудесно отиграна от Джансел и Дилшад   Crazy   в която дори си мисля, че лекото изчервяване и смущение на Дилшад си беше истинско, а не по сценарий    Heart Eyes в това видео от инстаграма  Laughing

https://www.instagram.com/p/BAHVgpbt__x/?taken-by=evedonusdizifan

Peace  Аз наистина много им харесвам партньорството на Джансел и Дилшад  и не знам дали случайно са ги събрали отново в сериал  newsm78  като ги гледам в кадър от тази  Shocked  шокираща сцена, в която Кюршат отново смъртоносно можеше да удари Лейла/Пънар  Praynig

Grinning  И "зад кадър"   ...Stop  завиден професионализъм за ... "влизане в роля"  Party

Последна редакция: ср, 17 фев 2016, 23:48 от dai4e

# 149
Добър ден!  Hug Hug Hug
Цитат
Уси  Love не  искам романтика от типа на изиграните вече роли   от Джансел, а една истинска споделена любов в която двамата са искрени и си имат доверие.
С надежда съм ,че ще дочакам подобни чувства  в този сериал.
До тук не видях нито една нормална двойка в сериала, а ми се иска!
Себи според мен ако има една истинска споделена любов, то това може да стане ако са семейство и имат деца, а проблемите, които трябва да решават са свързани с деца или с други от родата. Въобще за да има сериал, трябва да има проблеми за решаване.
Лошо е наистина, че в нашия сериал няма ни една двойка, която да е за пример. Всичко е извън пътя.  #Crazy Надявам се поне края да е хубав и ... три дни яли, пили и се веселили. Wink
Скрит текст:
Снощи се разходих из някои теми с актуални сериали и разбрах, че и там положението е същото. Явно сега турските сериали са навлезли в дебрите на отмъщението, тайните и лошите хора. А може и да не е отсега, не съм следила нищо последните години.
Цитат
Аз наистина много им харесвам партньорството на Джансел и Дилшад  и не знам дали случайно са ги събрали отново в сериал  newsm78  като ги гледам в кадър от тази  Shocked  шокираща сцена, в която Кюршат отново смъртоносно можеше да удари Лейла/Пънар  Praynig
Дайче  Hug, не знам как ги избират партньорите, но може да се допитват и до главните актьори за мнение и ако се хареса на продуцентите да се съобразяват. Все пак те няма да снимат само филм, а понякога снимките продължават година и ако има непоносимост между актьорите, представям си какъв ад ще е на снимачната площадка. Характери, отговорност, начин на работа, талант - всичко е важно за добре свършената и най вече спокойна работа на снимачната площадка.

Тъй като този епизод не очаквам нещо добро от останалите персонажи, очаквам тия двамата да направят по интересен епизода. Нещо нестандартно, неочаквано.
Хубав ден!  Hug Hug Hug

Като не пишете се налага да си допълня поста.
Превод на озета от гръцки.
Скрит текст:
лейля безизходната!
майка й лейля, saiyan, които, както вярвали, че лейла е бил мъртъв в продължение на години, изведнъж се завръща. рани на джанан и определя вината на лейла. последното, което е прехвърлен в болницата, е изненадан, когато тя се събужда и вижда, че той е с белезници за леглото, но заради болестта й не помни нищо, което се случи онази нощ.
лейля човек, когато е в затвора. на налан, който иска да съживи лейля пита юсуф да намеря изстрел елиф и да я върнем. на външната търговия курсат кой има изоставени на джанан, инсталирани в хотел заедно с изстрел елиф, но забравяме, че тя има с него и той пие отново. изстрела елиф, който намери баща й лежи на пода, той си мисли, че е мъртъв и причинявайки доста суетня в хотела.
на ипек, който осъзнава, че на външната търговия курсат не може да контролира неговия проблем с алкохола, като по този начин се застрашава изстрела елиф, направи ход да поеме изстрел елиф да живея с лейла, обаче, тъй като тя е в затвора, съдът доставя изстрела елиф в социалните служби.
когато е saiyan, изстрела елиф е изпратен в много лошо място. с лейла в затвора и изстрела елиф в приюта, има много трудни дни пред тях. на юсуф решава да помогне на лейла и изстрел елиф да избягам, но той дори не може да си представи злото модели, които прави saiyan.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 17:38 от Snake777

Общи условия

Активация на акаунт