Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 38

• 41 686
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Снежи   Hug  благодаря за сложения с превод коментар на Джансел за Франкенщаин  bouquet bouquet bouquet
 Rolling Eyes   Оказва се, че Джансел много преди да заснеме филма си "Пастирът на ангелите", както и снимките в сериала "Завръщане у дома" е знаел и се подготвял и за ролята си на Франкенщайн   smile3555  И имаше време и за срещи с феновете си, и за спорт, и за обществени изяви като член на жури с връчване на награди, благотворителни мероприятия   Peace  Не случайно бяха направени и толкова много репортажи за ТV предавания и списания с него за професионалните му успехи и динамичния му реал с непринудена сърдечност  coolcool

Rolling Eyes  Днес и утре Джансел е в Кипър и от 19:00ч в Конгресния център на културата  Рауф Раиф Денкташ ще има представления на Франкеншайн   thumbsup  

Nala @n_naalaa  4 чПреди 4 часа
@cansellelcin #Repost @emuofficial  #Frankenstein bu aksam 19.00 Rauf Raif Denktaş KÜKOM'da http://instagram.com/p/BFle54CgMEX/
 Cansel Elçin and EMU/DAÜ

Wink  Така, че очакваме поредните нови снимки на Джансел от мястото на събитието тази вечер или най-късно утре  Heart Eyes Peace Grinning

Приятна вечер   Hug Hug Hug

# 601

Здравейте Hug Hug Hug
Снеже,Дайче,Уси Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много е приятно да се прочете  споделеното  от Джансел за ролята му във Франкенщайн.
Не съм се съмнявала нито за момент  в много специалната  и задълбочена подготовка за тази роля ,първа голяма и главна на  театрална сцена .
Не сме забравили подготовката му да свири на пиано в ПС,или леководолазните му тренировки  за-Asla Vazgeçme и  т.н.

Приятно брадясал Джансел.

# 602
 Grinning  Снимки и видео от представянето на Франкенщайн в Кипър   Peace

Nala @n_naalaa  2 чПреди 2 часа
@cansellelcin #Repost @dreke_victor #frankenstein #tiyatro #emu #daü #cyprus @ Rauf Raif … http://instagram.com/p/BFmUl-BAME_/

Видео с аплодисментите

Grinning  И още една  Peace    Crazy

# 603
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи, Дайче, Себи  bouquet bouquet bouquet
Цитат
Играть в этом спектакле роль Доктора Франкенштейна для меня большая удача, и я делаю всё, что в моих руках, чтобы отдать должное зрителю.
Трудна му е задачата при толкова много спектакли, но съм сигурна, че ще се справи. Друго си е в киното и сериалите, но пък тук доказваш какво можеш.
Цитат
Джансел освен с тъста е и с треньора на Бешикташ Şenol hoca /Шенол оджа /
Ако бях разгледала снимките от последната страница, би следвало да проумея и аз кой е тоя човек, ама нали си имам оправдание, че не съм физиономист, та въобще не се старая. ooooh! Embarassed Embarassed Embarassed
Цитат
Не съм се съмнявала нито за момент  в много специалната  и задълбочена подготовка за тази роля ,първа голяма и главна на  театрална сцена .
Не сме забравили подготовката му да свири на пиано в ПС,или леководолазните му тренировки  за-Asla Vazgeçme и  т.н.
Нали не е манекен, па е и "чужденец", та му се налага за всяка една роля да се постарае много повече, отколкото колегите му.

За тази снимка само пише, че е нова - дали е от Кипър или от Турция, не знам, само виждам много фенки.

Лека вечер! Hug Hug Hug

# 604
Добро утро!  Hug Hug Hug

Дайче, Снейки, Себи, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря за всичко постнато.  bouquet bouquet bouquet

Спокоен ден. bouquet

# 605
Привет!  Hug Hug Hug

Новини няма, има много нови фенове и фенки на Джансел от Кипър.

И интервю е давал в някакъв университет
https://www.instagram.com/p/BFrovmmAMEW/

# 606
Снейкиbouquet

# 607

Здравейте момичета Дайче, Снеже, Уси Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Удоволствие е да срещнеш в два филма Джансел през последните 10 години в класацията за любима двойка.

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly90LmNvL1NZUjlUTkhWc2 … tc2czMzE1Mjg2Nw==

Teşekkürler #canselelçin

За съжаление не разбирам какво е написал Джансел .

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 11:06 от sebilMM

# 608
Привет!  Hug Hug Hug
Снежи, Себи   bouquet  bouquet

Почива си нашия човек, похапва си сладки в компания и ходи да гледа тенис. А дали е играл  newsm78, май само е гледал.

https://www.instagram.com/p/BFwCgp8gMFX/

# 609

Добро  утро Hug Hug Hug

Джансел  и от сладкарство разбира май Laughing Laughing Laughing

[bCansel Elçin'le roland garros çok keyifliydi...][/b]-било му е много забавно.Ами личи си

Приятна работна седмица bouquet

# 610
Снейки, СебиHug Hug честит празник и на вас с малко закъснение. bouquet bouquet

Първата е най-новичка - от Париж.  Wink  Другите са след представлението, по прическата си личи. Joy Mr. Green Joy

# 611
Здравейте Hug

Снеже  Heart Eyes

Със сигурност гледа RG  в Париж.

https://twitter.com/n_naalaa/status/734732164651208705

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 19:14 от sebilMM

# 612

Добро  утро Hug Hug Hug

Джансел  и от сладкарство разбира май Laughing Laughing Laughing

-било му е много забавно.Ами личи

Приятна работна седмица bouquet

# 613
Здравейте!  Hug Hug Hug
Себи, Снежи   bouquet bouquet
Себи, не ти виждам картинките със сладкарските умения на Джансел, та не мога да оценя таланта му.  Sad  Wink
Джансел в Париж, написал е - Paris je t'aime.. Ходи напред назад и се забавлява, лошо няма, ама да беше информирал феновете си какви планове има за близкото бъдеще.  Naughty Кога ще снима филма си, ще се снима ли в сериал есента или само в театъра ще играе. newsm78

Дайче  Hug, нерде си?
Скрит текст:
Надявам се да си добре и отсъствието ти да е по хубав повод.  Praynig Praynig Praynig
Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 614
Снейки, Heart Eyes Hug bouquet И аз се надявам, че с Дайче всичко е наред! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт