С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 908
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Деска,добре тогова извиняявам ти отсъствието:)

Кари,само няма да се поддаваш на изкушенията. Иначе сме по- добре.Кари е твоята сладурка? Слушаш ли я?Simple Smile

# 196
Кари,само няма да се поддаваш на изкушенията. Иначе сме по- добре.Кари е твоята сладурка? Слушаш ли я?Simple Smile
А, не, бетон съм, както казва щерката на една приятелка  Mr. Green А как правилно си попитала - не тя мен, а аз нея дали слушам? Личи си, че си във филма и ти  Grinning Козирувам и аз от сутрин до вечер  Heart Eyes

# 197
Eleaa, аз за 6 седмици отслабнах 10 кг. във Втора Фаза. В Трета още 4, но я спрях посредата... Ако имах 25+кг. въпреки, че режима е за хора с наднормено тегло от този порядък за мен си е изтезание да стоя 1година и повече във 2Ф. Бих правила 3Ф през повечето време, да бавно, но не и изтощаващо и пак бавно Simple Smile Трябва да сме сериозни и да не правим порочен кръг като я започваме през месец...за здравословни проблеми не мога да коментирам , защото освен косопада аз друг не съм имала.
След втората бременност дълго време не можех да сваля и грам, не ми се отдаваше никакъв хранителен режим, бях 86кг. около 2 години докато не влязох във фитнеса и неусетно нещата започнаха да се получават. Със спорт станах 76кг и така си стоях около година докато не дойде момента и на хранителния режим.
Сега съм 63 + 1 кг. които ще бъде ликвидиран скоро Grinning

# 198
Деска, не съм аз  Wink Как върви спортуването при теб?
Моят стриктен и промит вече мозък веднага набеляза поне 5 грешни пункта в менюто  Mr. Green

и гледам 200 г надолу  Rolling Eyes Ех, че кеф!

Хахаха Кариии, браво на теб, промит мозък такъв Joy И аз съм така като ходя на гости и много се изнервям, като има зелена салата и репички и краставици и лус.... и ЗЕХТИН И СОЛ #2gunfire
Както казваш, не, че са ми виновни хората, амааа пусто промит мозък  Joy

Ооооо кръсницата ми, като отидохме на гости и тя знае за режима и ме посрещна с една чения сааамо за мен, домати нарязани, краставици, репички, подредени, наредени, голям кеф ми беше smile3521

Иначе тренировките вървят супер, вчера имах почивен ден, днес имам само разтягане... Хайде някой да се навие да ги прави с мен дееее Praynig Praynig Praynig Пишете ми, ще ви правя линка, ще си ги свалите и ще скачаме дружно в домашни условия

Смайлздобро утро  Hug

Costa мисинг!!! newsm78

След втората бременност дълго време не можех да сваля и грам, не ми се отдаваше никакъв хранителен режим, бях 86кг. около 2 години докато не влязох във фитнеса и неусетно нещата започнаха да се получават. Със спорт станах 76кг и така си стоях около година докато не дойде момента и на хранителния режим.
Сега съм 63 + 1 кг. които ще бъде ликвидиран скоро Grinning

newsm68 newsm44 newsm10

# 199
Деска, пращай го тоя линк да разгледам за какво иде реч - щом е спорт, тренировка, изобщо движение, аз съм навита  Grinning Hug

# 200
Аз.....така де, да се мотивирам по-сериозно, искам да питам има ли хора на моя възраст- 45 и нагоре, които са свалили с режима. Че първия път като свалих огромните килограми бях на 37  baby_neutral
Вчера ядох извара /макар, че никак не я обичам/ и нещо май само около 100-ина грама съм смъкнала  Sad
Кой е нааааай-вкусният сладкиш, че аз преди диетата бях забравила за сладкото а пък сега на пук на нея ми се дояде.

# 201
  • Испания
Алинка, започнах през 2008, когато бях на 47,5 години.  Flutter

Вкусни режимни сладкиши - колкото щеш. Зависи какво обичаш.  Peace

Вчера си правих две сладки и едно солено руло с пандишпанен блат.  chef

Бубче, знаеш, че не се сваля всеки ден. Честито за свалените килограми дотук.  Hug

# 202
Смайлсче, това е сериозен мотив. Обичам повече сиропирани и кремови сладкиши.....пуФкави едни такива, например "наполеон4  smile3506

# 203
  • Испания
Разгледай рецептите: моите, /там гледаш по съдържанието/ и на другите момичета /линковете са на стр. 1 на всяка тема/ и със сигурност ще откриеш нещо, което да ти хареса.  Wink

# 204
Кой е нааааай-вкусният сладкиш, че аз преди диетата бях забравила за сладкото а пък сега на пук на нея ми се дояде.

моят най-любим в момента е обратният чийзкейк Simple Smile аз като харесам нещо и карам само на него до втръсване.
Днес след едночасово висене на котлона да правя палачинки за децата, се сетих, че в темата на smileys бях срещнала "палачинки на корем" и реших да ги пробвам, но не ми се получиха, формата им е на бъркани яйца  Embarassed , някой с успешен опит да каже тайната.

А,и вече пиле не искам и да видя...Даже и миризмата ме дразни:(

и на мен последните дни не ми се поглежда месо, дори и риба. Някой беше споменал за тофу по шопски, дали ще е сполучливо извара по шопски? Какви безмесни вкусотийки приготвяте?

Хайде някой да се навие да ги прави с мен дееее Praynig Praynig Praynig Пишете ми, ще ви правя линка, ще си ги свалите и ще скачаме дружно в домашни условия

последните години обикновено се запъхтявам само докато гледам, но давай, пращай, нали ще ставаме подвижни мацки  Sunglasses

вчера и днес си правя бъркочестите мъфини вместо с кайма с пушено пуешко и стават опасно вкусни, те и с каймата са вкусни, но може би са ми повтръснали  Simple Smile

хайде приятен и релаксиращ ден и пишете какво готвите  bouquet

# 205
Аз точно, защото снощи като преритах за сладко,  ти "нападнах" рецептите, затова питам кой е най-вкусен  animal085

Аз коментирах тофу по шопски, а извара по шопски ми беше дежурното меню при първото ми дюканстване, защото иначе извара трудно ям...

# 206
Давам инфото, момичета, просто това е голям плюс към режима! Но е и тежичко  Wink Peace
Скрит текст:
Тази я Т25, водят за напреднали и е малко по-тежка. 25мин на ден, но без почивка.
Ето сайта от където може да се изтеглях:
https://thepiratebay.se/torrent/8755422/Focus_T25_Alpha__Beta__G … 56_-_MP4_-_DVDrip
А тук има представяне на програмата:
https://www.youtube.com/watch?v=y5mPEpBT_TQ

Тази е 21 day fix, за начинаещи, пак са около 30мин тренировките, но има по 10тина сек. почивка между упражненията.
Тук е линка откъдето да я изтеглите:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4757466
Ето и представянето:
https://www.youtube.com/watch?v=O_5g5rh1ezY

Пинк пил - дай тази рецепта за чийзкейка, на Смайлс, моля  Peace chef

# 207
Луканки лииииииии?!  #Cussing out  От сутринта се мотам в кухнята, не стига, че се сецнах, ами и любимият надул нос като картоф, дето пипа нещастното конче. На всичко отгоре излязоха само 15 луканки. Сега половината ги изпращам на мама и тати, че те поне са полумесоядни и другите за мен.......но едва ли ще се навия друг път на такава хамалогия. И сега ще ги накача на котката на мустаците, защото терасите остъклени  Crossing Arms  На сушилнята не рискувам, че конската пастърма, която суших там, стана да се реже с дърворезачка......
Това пък Фракталче къде изчезна??  Rolling Eyes

# 208
Фракталчето сигурно майстори нейните чудеса  Grinning
Преди малко се премерих след като се върнахме от разходка с малката и ми показа още 300 г надолу  Crazy

# 209
Здравейте Grinning
Днес чета постовете от двата дни.Алинка  не мога да спра да се хиля с тази твоя луканка   Joy Относно сладкишите и аз в последно време непрекъснато си правя чийзкейка ,падам си по кремообразните и ми стига за 4-5 дни -зависи от апетита ми Grinning
Относно годините първия път бях на 40+,сега на 49.По бавно падат,но падат.
Кари и аз като теб бях изложена на супер изкушения при мама,някои ги беше приготвила тя,други трябваше аз да ги правя,направо си е изтезание това Sad но издържах  bowuu То добре че съм на ПЗ и непрекъснато хрупах обезсолено кис.зеле, снощи, а и днес малко ме болят червата нооо  издържах bowuu
Като чета непрекъснато за фитнес и упражнения и ми се иска да се навия най-после и аз да започна нещо,ама все си намирам оправдание.Сега ще разгледам тези линкове на Деска и дано ми дойде музата.

Общи условия

Активация на акаунт