С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 933
  • 736
  •   1
Отговори
# 180

Аз имам 50 изсъхнали конски луканки, но не можем да ги изядем от раз, че имам 10 телешки от преди това, може ли да ги замразя готови, после дали ще стават за гости?
Може, даже е и задължително щом са изсъхнали, че после нямат нарязване. Вадиш ги малко преди гостите да се отпуснат и нищо им няма. Щом са само с конско, не се ли трошат? Нашите не стават за пред гости, ние си ги хапваме.

Алинка, на конското и пилешко и телешко да им сложиш, пак са си сухи меса, така, че не очаквай чудеса. Времето е топло, но можеш да пробваш една част да изсушиш, то 5 килограма не са много. Станат ли готови обаче, веднага във фризера. Най-добре си ги слагай още сега вътре. Аз моите дори не ги чакам да се размразят хубаво, мятам на грил тигана и готово.

# 181
  • Испания
Вадиш ги малко преди гостите да се отпуснат и нищо им няма.

Смея се на глас. Преди гостите да се отпуснат, вадиш луканките.  Joy Hug

# 182
да, но там е доста тихо, тук е по-живо Simple Smile
Скрит текст:

# 183

Ако ще ми се стягат на масата, за кво са им луканки  Grinning

# 184

Ако ще ми се стягат на масата, за кво са им луканки  Grinning

Joy Разсмяхте ме!
 Аз направо преядох със зелена салата,изядох сигурно килограм,ох:( Ама никак не спазих съотношението З:П.: (
 Това конско баяя се споменава.Никога не съм яла.На какво прилича,бива ли го?

# 185
  • Испания

Това конско баяя се споменава.Никога не съм яла.На какво прилича,бива ли го?

На мен ми харесва. Постно месо, без сланина. Ако си яла глиганско, на него прилича малко, но вкусът е друг. Не знам точно как да ти го обясня.  hahaha

# 186
Смайлзче,даже не знаех, че и глиганското се яде:))))
 Щом е постно и сухо конското,значи не е зя мен.Аз едвам преглъщам филе от пилешки гърди  Joy
А,и вече пиле не искам и да видя...Даже и миризмата ме дразни:(

# 187
  • Испания
Добро утро!

eleaa, ако ядеш пилешките гърди само печени, разбира се, че ще са ти сухи. Как е твоето пиленце?

Усмихната и режимна неделя!

# 188
      Добро утро!- 3 кг.до петия ден....вече 2 дни-нищо.От утре започвам втория етап....
Не се обезсърчавам-знам чу ще става бавно...повече се радвам,че петната от ръката ми,дето се появиха още на третия ден-изчезнаха....
    Ще започна първоначално 3/3 дни П и ПЗ-мисля че ще ми действа добре

Желая ви успешен ден!

# 189
Добро утро!! Нямате спирка, ейй, че ме радвате с това писане и резултата не закъснява - смъквате килограмчетата Simple Smile
Добре дошли на всички нови и завърнали се стари дюкеси Simple Smile
Пиратче, 4-та съм. Ям всичко, че е криза Grinning Килограмите ми са 6 + един дето ме ядосва Grinning
Аз определено не карам 3+, и за сега вече почти 5 месеца /прекратих 3-та по-рано, че не спирах да отслабвам/ съм ок.
Е, вече не изглеждам толкова изпита в лице, върнах си женствеността и не приличам на ученичка /така ме определиха кръщелниците ми, не съм си го измислила аз Grinning/, но е факт, че за сега държа фронта без да полагам усилия!
Определено за мен това е действащ режим, но през който гледам да мина бързичко, ако имах много повече килограми за ликвидиране не бих се спряла на него.
Усмихнат ден, момичета!! Слънчицето и днес ще ни радва и топли (hug)

# 190
      Добро утро!- 3 кг.до петия ден....вече 2 дни-нищо.От утре започвам втория етап....
Не се обезсърчавам-знам чу ще става бавно...повече се радвам,че петната от ръката ми,дето се появиха още на третия ден-изчезнаха....
    Ще започна първоначално 3/3 дни П и ПЗ-мисля че ще ми действа добре

Желая ви успешен ден!

аааа спокойно Simple Smile
Аз вече свалям по 1 кг/10-20 дни Simple Smile Simple Smile
Ама е чудно така постепенно.. иначе колкото по-бързо падат, толкова по-лесно се трупкат отгоре пак Simple Smile Simple Smile

# 191
Добро утро bouquet
Момичетаааа, стига с тези суджуци.... Алинка, хайде прати де, дето ще ги змръзяваш.... Ще си ги платя, ще си ги изям Joy Joy Joy

Елеаа, аз също предпочитам сухо и немазно месо. Доколкото знам, чистото конско леко киселей и затова се смесва с друго  Wink
Как е малчо, да? Тук наистина Никой не качва снимки, да се видим и запознаем хаха

аааа спокойно Simple Smile
Аз вече свалям по 1 кг/10-20 дни Simple Smile Simple Smile
Ама е чудно така постепенно.. иначе колкото по-бързо падат, толкова по-лесно се трупкат отгоре пак Simple Smile Simple Smile

Тоочно така, ама по-добре, че се свалят... бавнооо но славно  hahaha
Ти ли заминаваше утре или Кари newsm78

но е факт, че за сега държа фронта без да полагам усилия!
Определено за мен това е действащ режим, но през който гледам да мина бързичко, ако имах много повече килограми за ликвидиране не бих се спряла на него.

Браво на теб, и съм съгласна с "бързото минаване" през режима Peace
Хайде хубав и режимен неделен ден

# 192
,,Добро утро ,протеинчета!

Смайлзченце,моето пиленце си чурулика волно и щастливо,благодаря ти:) Hug
Деска,вчера ти писах неизвинено,не се скатавай Naughty

Алтче,какво имаш предвид като казваш,че ако имаше повече за сваляне,не би се спряла на режима?

Слънчев и усмихнат ден!

ВОДАТА ДА НЕ Я ЗЯБРАВИМ!

# 193
за малко настроение Simple Smile

за тези, които не са  в дюканската фейсгрупа, една съфорумка го е пуснала, много свежо  Joy

Мноооого се смях, мерси Пинки Joy Joy Joy

п.п Елийка сори, виновна, ама имахме гости, брат ми и жена му са тук за уикенда  Hug

# 194
Деска, не съм аз  Wink Как върви спортуването при теб?
Елеаа, и аз да попитам, как е вече детенцето? А, докато пиша, и ти си писала успоредно  Hug
bub.ka, 3 кг не са никак малко. Разбира се, винаги ни се иска повече и повече, нормално, но не винаги става  Peace Приключвай с ударната и смело в дъъъългата втора  Peace
Алтче, аз точно защото имам мноооооогоо за сваляне, съм се спряла на режима  bowuu
Да ви обадя аз снощните ми изпитания - бяхме на гости, хората знаят, че съм на режим и до голяма степен се бяха съобразили с мен - салатата беше маруля с риба тон, НО овкусена със зехтин, и основно ядене - пилешки хапки, ама направени с разни сосове, абе нережимна работа. Моят стриктен и промит вече мозък веднага набеляза поне 5 грешни пункта в менюто  Mr. Green Разбира се, не мога да очаквам и на гости съвсем да съм по режима, и за това хапнах съвсем по малко, умерено. Да не говорим, че моят мъж поиска, а и гостите също, да им направя какаов кекс, стана чуден според техните думи, аз само го сътворих и го гледах умно  hahaha И днес наплашено се качвам на кантара (впрочем не съм посещавала wc-то от 2 дни) и гледам 200 г надолу  Rolling Eyes Ех, че кеф!

Общи условия

Активация на акаунт