С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 602
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
След два дни на протеини и плюсчета днес вече има минус след първия ден на ПЗ и една от онези протеинови вафли дето влачи ММ в къщи. Някой ме пита за съдържанието на въпросните вафли - от 60 гр бар - протеина е 15 гр. Е има и мазнини, и въглехидрати и витамини от група Б - за спортисти е предназначено, но философията на ММ е че докато свалял можело такива прегрешения да не заспива съвсем метаболизма... Та и аз поддадох.
Иначе вода пия, и с бебочката се разхождаме всеки ден по 3-4 км.. Като се затопли повече. Мисля да подновя и тренировките - ще хапна една такава енергийна вафла преди това да не се гътна като последните пъти.
Лек и режимен ден от мен и много прегръдки на всички  Hug

# 376
aYnaT, браво за минуса  Hug Виж и драсни тук да видим точното съдържание на тия блокчета  Peace Принципът все пак е, че съдържанието на протеини трябва да надвишава общия сбор на въглехидрати и мазнини, да си знаеш  Peace

# 377
  • Пловдив
Здравейте,аз имам два въпроса:
1.По "международните" сайтове и рецепти четох,че са позволени тези спагети:
http://www.ebay.co.uk/itm/121652296087?_trksid=p2057872.m2749.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT
Та поръчах и аз  Laughing
Въпроса ми е някой ползвал ли ги е?  newsm78
На какво имат вкус и малко изпитани рецепти,ако може.
И втория въпрос:
2.Многократно разискван,но може нещо да се е променило  Embarassed  - може или не може тиква?
Благодаря!
Пожелавам слънчеви минуси на всички!  Hug

# 378
  • София
Здравейте,аз имам два въпроса:
1.По "международните" сайтове и рецепти четох,че са позволени тези спагети:
http://www.ebay.co.uk/itm/121652296087?_trksid=p2057872.m2749.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT
Та поръчах и аз  Laughing
Въпроса ми е някой ползвал ли ги е?  newsm78
На какво имат вкус и малко изпитани рецепти,ако може.
И втория въпрос:
2.Многократно разискван,но може нещо да се е променило  Embarassed  - може или не може тиква?
Благодаря!
Пожелавам слънчеви минуси на всички!  Hug

Да разрешени са, обсъждахме ги няколко пъти последните седмици. Wink

Тиква може да.

Ама вие да знаете че кума е сериозен за идеята, той има фирма която произвежда разни там добавки за храни и каза че е започнал да разработва идеята, аз му се смеех от начало ама той вика има пазар.  Wink

# 379
  • София
Здравейте. Ето съдържанието на протеиновата вафла:
Състав: суроватъчен протеин, соев протеин изолат 25,8%, глюкозен сироп, бяла глазура( захар, суроватка на прах, обезмаслено мляко на прах, емулатор)
Енергийна стойност: 250ккал/ 60гр
Мазнини: 9,6 гр
Въглехидрати: 23 гр
Фибри: 5,3 гр
Протеин: 15 гр
Не изглежда да спазва условията протеина да е повече от другите съставки.. Ще се консумира в крайни случаи само Simple Smile

# 380
  • Испания
Здравейте. Ето съдържанието на протеиновата вафла:
Състав: суроватъчен протеин, соев протеин изолат 25,8%, глюкозен сироп, бяла глазура( захар, суроватка на прах, обезмаслено мляко на прах, емулатор)
Енергийна стойност: 250ккал/ 60гр
Мазнини: 9,6 гр
Въглехидрати: 23 гр
Фибри: 5,3 гр
Протеин: 15 гр
Не изглежда да спазва условията протеина да е повече от другите съставки.. Ще се консумира в крайни случаи само Simple Smile
Глюкоза, захар... Изобщо не е за нашия режим. А този някой, който те пита за състава преди време, бях аз.  Wink Подозирах, че няма нищо общо с Дюкан.

# 381
Ама вие да знаете че кума е сериозен за идеята, той има фирма която произвежда разни там добавки за храни и каза че е започнал да разработва идеята, аз му се смеех от начало ама той вика има пазар.  Wink

Не бе, без майтап! Фрактал и тя се ослушва, ама това си е голям бизнес! Който му се отдава и получава готвенето, и най-вече го прави за удоволствие, просто ще има много работа  chef
На мен също ми мина идеята, но като, че ли моите неща, нещо не се получават  Embarassed

Днес дори не можах да намеря патладжани, за мусаката  #Cussing out

Забравих да кажа, че се разхождах 9км с малката с количката  Peace

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 17:55 от Des Iv

# 382
Това си е направо неразрината ниша  Wink Пък и народът започна все повече да се храни здравословно и определено има търсене на такива продукти  Wink

# 383
  • София
Smiles, знаех си аз.. Sad лоша работа.
Нищо де - прегреших веднъж.. Нека ММ да си ги яде .. Ще разгледам някой сладкиш от режимните да има с какво да залъгвам глада за сладко.

# 384
Честна Дюканска, момичета, обаче психиката ми не може да асимилира, как пушените коремчета от сьомга не се лепят Joy
Ей сега преди малко ядох заедно със салатка домати, краставици и котидж, много вкуснииии!!!
Много тихо стана тук newsm78

# 385
Аз не съм си вземала такива коремчета от сьомга, да взема да ги опитам ли  newsm78
Деси, народа си почива  Peace И аз към леглото съм се запътила  Simple Smile

# 386
Аз не съм си вземала такива коремчета от сьомга, да взема да ги опитам ли  newsm78
Деси, народа си почива  Peace И аз към леглото съм се запътила  Simple Smile

Стига де, то от почивка спомени йок... Но за коремчетата, давай вземай, да се мазним двете поне  Joy Joy Много са вкусни, без майтап. Има ги в кауфланд на витрините с насипните риби и маслини и салати....

Хайде, хайде, спете, спете, да хванете хормона на слабеенето нали от 21ч до 03ч  Peace
Аз с тази късна вечеря, ще почакам малко преди да легна  Whistling

# 387
Бандаааааааааааааааааааааааааааааа  newsm51
Не питайте къде бях и кво правих (експерименти де), но така съм оглупяла, че вече ще започна да си водя дневник.

Три дни загубих да възстановявам рецептата на нулевото тофу!!!! Имам букмаркнати много рецепти, но все не ставаха, а печелившата комбинация я намерих в партизанското ми тИфтерче (където, естествено, погледнах последно!). Та от понеделник насам нагъвам неудачните нулеви експерименти, днес удачните, и съм се надула като плондер, защото ба превиших дозата. Уффф...

Мацето, ти май и по-рано беше споменала за този познат (а дали не ти и писах?  newsm78). Не е зле да се внасят такива добавки - ето на, глюкоманана (брашното конджак) в БГ го няма; последно поръчах от Германия, преди това от Франция (идва направо в комплект с калциевия хидроксид), още по преди от Англия. В БГ се произвежда калциев хидроксид (необходим е за желирането, т.е. спагетите да не се разпаднат при стайна температура), но опитайте да го намерите!  #2gunfire Май единственото място, където го има калциевия хидроксид (чист за анализ, т.е. по-скъп; фармакопеен/за хранителната промишленост не открих) е Валерус, София - половин кг разфасовки! А аз втора година карам с 25 гр. калциев хидроксид от Франция, и още имам от него. Възмутена съм!  #2gunfire
Виждате Слим Нудълс и другите как се продават; а в действителност за 500 гр (даже 540 гр май излязоха) готово нулево тофу (или спагети, ньоки и пр.) са необходими само 20 грама глюкоманан и 1/2 чаена лъжичка калциев хидроксид! 20 грама глюкоманан - това е доза за 8-10 дена! Значи, за една година и едно кило глюкоманан е много! Та, с други думи, чудесно е да има нови продукти и да се развиват фирмите, но да не ни правят на маймуни, а да ни помагат.  Hug

Тва е моята революция. Венсерееееееееемос! #2gunfire

Мда, май от тая диета не само се оглупява, ами и на революции и агресия ме избива.  Joy

P.S. Конджакът е много интересен, направо феноменален, продукт. В момента основните производители на конджак/глюкомананово брашно са в Китай (например) и Япония. Даже голяма част от готовите нудели се произвеждат в Китай под евро и американски марки. Не ми се и мисли с какви консерванти е бъкано в пликчетата с готов конджак, след като нормално се съхранява 10 дена-2 седмици в хладилник.

P.P.S. Снимков материал утре, че трябва наводнение да ликвидирам. Ех, ама и късмет тия дни...  Joy

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 23:44 от fractal

# 388
  • Испания
Малеееееее, Фракталче, направо съм  така Rolling Eyes Дъхът ми спря, докато четох. Айнщайн си и това е.  Hug Heart Eyes  Hug

# 389
Добър вечерррр!:)))

Фрактал,досетих се аз, че твориш нещо и затова се оттегли в творческа паауза  Joy

И аз като Смайлзче останах без дъх докато четях и признавам - не всичко разбрах:)))) За мен е важен крайният продукт  Laughing

Сега да попитам: щом може ленено семе,може ли и ленено брашно? Купих от Кауфланд и си викам дали да заабъркам нещичко с него и триците?

Общи условия

Активация на акаунт