С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 797
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте Hug Hug Hug
Днес ми попадна нещо,което мисля,че е интересно за всички,
та реших да ви го споделя:
http://lekuvai.bg/10613/%D0%BA%D0%BE%D1%8F-%D0%B5-%D1%82%D0%BE%D … p;xjt=1&fbp=1
Приятна и режимна вечер на всички! newsm10

# 556
  • Пловдив
Надявам се до около 2 месеца да успея да ги бутна  Joy
Къде ще ги буташ?  Wink
Вън от чадъра !  Joy
Днес докато купувах пиле в Лидъл и някакси ми попадна пред очите един готов сос (странно как ли-човек ще реши че съм гладна и само се чудя какво да ям  newsm78 ).
Та купих един (разбира се!),но въпроса ми е режимен ли е?:
http://www.discounto.de/Angebot/VITASIA-INDIA-Asia-Sauce-1024016/
Ей такъв-пише,че е с домати,лук,чушки и т.н.
За ПЗ ден,примерно.........

# 557
Здравейте, скъпи дюканки!
Присъединявам се към вас и се надявам да приемате нови попълнения!  Hug
Да разкажа накратко: правих режима преди 4 години и свалих почти 20кг. като станах 70кг. и дълго време успях да задържа постигнатите резултати. За съжаление обаче в следствие на здравословни проблеми качих 30кг. та с две думи тежах повече, отколкото и преди да отслабна за първи път. С доста услия успях да сваля 11-12кг. за около година, но и през нея си поставих нова цел - искам да стана 60кг, при височина 167см. Започвам от днес с ударна фаза от 10 дни - начало 88,8кг. Как ще ме посъветвате да продължа след това? Преди правех 7П/7П+З, но сега ми се вижда доста уморително за организма. Четох в книгата, че 1/1 дава същите резултати? Благодаря ви предварително за съветите!

# 558
michaella28, привет и добре дошла  Hug 10 дни ударна фаза при твоите кг ми звучат твърде крайно! Според мен не прави повече от 5 дни  Peace Колкото до редуването на дните, и 5/5, и 1/1 са добри варианти, ти най-добре ще си прецениш с времето  Wink Успех!

# 559
Днес докато купувах пиле в Лидъл и някакси ми попадна пред очите един готов сос (странно как ли-човек ще реши че съм гладна и само се чудя какво да ям  newsm78 ).
Та купих един (разбира се!),но въпроса ми е режимен ли е?:
http://www.discounto.de/Angebot/VITASIA-INDIA-Asia-Sauce-1024016/
Ей такъв-пише,че е с домати,лук,чушки и т.н.
За ПЗ ден,примерно.........
А ти как мислиш? На линка, който си постнала, има 2 соса - за кой от двата става въпрос? Опитай се да намериш линк със съдържанието; така по картинки без списък на ингредиентите как да ти кажем?
Бързо търсене за типа сос вляво и, за съжаление, не е режимен:
Цитат
Water, Tomato (18%), Onion (11%), Concentrated Tomato Purée (2.5%), Ground Spices [Spices, Paprika (0.5%), Cinnamon, Green Cardamom], Rapeseed Oil, Modified Maize Starch, Sugar, Garlic Purée, Dried Onion (0.5%), Salt, Ginger Purée, Acids (Acetic Acid, Citric Acid), Paprika Extract, Dried Coriander Leaf.
Това е друга марка; потърси за твоята. Корма сосовете по принцип са си нережимни, понеже обикновено имат сметана и нишестета за сгъстяване, но може твоят да е изключение. Просто потърси.

Момичета, оздравявайте, че и аз се тръшнах...  Joy Днес ОК, долу-горе и щъкам, че съм обещала някои неща, но вчера се бях хоризонтирала плътно. И аз, и кантарът. Пролет идва, няма да се даваме, ей!

Кари, супер постижение със сантиметрите, все така и все надолу!
Михаела, добре дошла и успешно дюканстване! 10 дена атака не е ли прекалено?  newsm78
Бягам да алхимича.  Hug

# 560
  • Пловдив
Моя е точно този в ляво (знаех си ,че не е режимен  Embarassed),но така бързо го намуших в количката (тайно да не ме види някои,че в мислите си прегрешавам  Wink

# 561
  • Испания
Здравейте Hug Hug Hug
Днес ми попадна нещо,което мисля,че е интересно за всички,
та реших да ви го споделя:
http://lekuvai.bg/10613/%D0%BA%D0%BE%D1%8F-%D0%B5-%D1%82%D0%BE%D … p;xjt=1&fbp=1
Приятна и режимна вечер на всички! newsm10

Благодаря, Анче!   Heart Eyes
Ужасно! Също като пангасиуса. Точно затова преди години писах Много внимавайте: пангасиус!!!

Фракталче, оздравявай!  Hug

mucko, чети първо етикетите и после купувай, за да не си даваш парите на вятъра.  Peace

michaella28, добре дошла.  Hug Както са ти писали момичетата, 10 дни ударна са прекалено много. Пет, мисля, че са достатъчни. За втора можеш да избереш 5/5, 1/1. В последните години Дюкан разрешава и 2/2, 3/3. Успех!

# 562
Ври, чудесни резултати!! Никакво отпускане!
Сега се сетих, че Обикновена не е писала от месеци, както и младежът ни...Какво ли става с тях?

# 563
Добро утро, Дами!
Днес ми е 5-ти ден П. Утре минавам на 5 ПЗ. 15-ти ден на Дюкан. -5 кг.
Днес си нося на работа последната четвърт от солената торта. За обяд 2 парчета руло Стефани от пуешка кайма. За вечеря печени пилешки бутчета и подсладено  кисело мляко.
Лек и отслабващ ден, Дюканки!

# 564
  • Испания
Добро утро.

Браво, Стайко! И готвиш режимно, и сваляш - като по учебник.  smile3501

Усмихнат и режимен ден!

# 565
Добро утро момичета  Peace
Михаела , добре дошла в редиците Hug
Аз също съм на мнение, че 10 дни ударен са много. Според мен 5 са ок! Относно втора фаза 5/5 или 1/1. Ако искаш можеш да почнеш с 5/5 и после  да минеш 1/1. Аз съм на 1/1 и мога да кажа, че съм доволна от резултатите. Но ти, ще си прецениш най-добре, кое ти е най-удобно! Успех  Peace
ArhMih , май май си леко права, аз също съм на мнение, че колкото по-малко глезотийки, толкова по-бързи резултати, но пусто имах нужда от сладко тези дни Joy
Кари, страхотни резултати!!! Напълно са възможни, давай, смело, не остана Hug  newsm44
Фрактал, бързо да се оправяш, но щом бягаш да алхимичих....  Нищо ти няяяяяма  Heart Eyes
Елеааа, водичка, пържолки, яйчица, давай от всичко по много  Hug Оправи ли се малкото фъстъче?

Аз, днес съм +500, нооо съм 68.8кг, пак под 69  smile3508
Връщам се отново към тренировките йееее, че тези дни нямаше как. И започвам пак да пия много вода  Joy
Хубав ден Peace

# 566
Здравейте, банда  Hug
Ей, не даваме на никой да е болен!  Naughty Бързо оздравяване и изправяне на крака, момичета  Peace
Стайко, да не мислиш, че не следя развитието ти и не чета за блестящите ти резултати  Hug Браво, постигаш страхотни неща, наистина направо като по учебник  Peace Разбира се, ти знаеш, че след свалянето идва ред и на задържането, така че се приготви психически и за това  Peace
Абсолютно споделям мнението на Архмихчето  - всяка допълнителна глезотия, според вкусовете и слабостите на човек, си е нож с две остриета. Аз както все още съм с лабилна психика по отношение на храната лесно мога да залитна отново към сладкото и да започна да прегрешавам, та затуй - умерено с толерираните неща, направо съм ги свела до минимум. Е, веднъж на месеца примерно (говоря за себе си!) може да си се позволи това онова от толерираните, но като цяло - спазвам максимално строго режима по позволените и най-добре действащи храни. Някой преди доста време беше писал и това някак си ми се е запечатало в съзнанието... Беше нещо от сорта на това, че колкото повече по основното на режима вървиш, толкова резултатите ще са по-бързи и ефикасни!  Peace
Да ви се похваля, днес кантара ме "усмихна" сутринта - показа ми 1 кг надолу  Crazy Знаех си аз, че рибката от вчера ще ми се отрази благоприятно  Peace Grinning
Алхимичката, как сме днес?  Heart Eyes
Елеаааааааа, отчитам се, пия вече втори литър вода!  Party
Отивам да си направя коремните преси!
Прегръдки!  Hug

# 567
  • София
Ама момичета,  правим сладкото именно да не залитаме по лошото сладко. Аз за това вися тук, че спря ли да следя ще се върна към старите навици. Мен като ми падне кр.захар треперя и съм готова да напъхам в устата първата мазна баничка пред очите ми. Но когато си имам тричави мъфини това няма да стане.  Wink. Според мен е много важно да си глезим вкусовите рецептори, така няма да изпадаме в зверско желание за грешна храна.

Аз днес примерно си направих: риба тон,авокадо, дюканска майонеза и лимон пасирано и намазано на  две филийки пълнозърнест хляб. За вечеря пастърва на фурна, за десерт торта. Така утре примерно ако седна да пия кафе в кварталната сладкарничка няма да точа лиги.

# 568
  • Испания
Добро утро!

Усмихнат и режимен четвъртък!

# 569
Здравейте, банда!  bouquet
Къде изчезнахте всички  newsm78
Аз да ви се похваля - след вчерашния еднокилограмов минус, днес кантара ми показа още - 800 гр  newsm44 При тези резултати съм склонна да съм всеки ден на рибка  hahaha
Хайде, включвайте се!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт