С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 46 543
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Оооох, Деси, ти сърце нямаш ли?  tooth

# 541
  • Пловдив
Момичета, благодаря bouquet
Станаха, доста вкусни, само подсладителя ми дойде малко. Сега ще направя пак, че дойдоха гости и взеха, че ми ги изядоха, понеже бяха топли топли  Joy

МОЛЯ ВИ СЕ- снимките - с рецепти!  chef   Joy

# 542
Абе момичетааааа, да знаех, да го направя хахаха
Как да ви пратя рецептата сега... от рецептите на Смайлс е всичко хаха Една рецепта, просто едните са със шоколад отгоре, другите не ..
Чакайте сега...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=589897.msg … 12229#msg19112229
Я тя в синьо даже  hahaha

Това ли е, което искате от мен? newsm78 Joy
И преди тях е Нутелата с която залях отгоре.

Оооох, Деси, ти сърце нямаш ли?  tooth

Аз ли, аз ли... а всичките торти дето се размотават тук, аааааа То накрая не издържах и аз се престраших пак да опитам със сладкото chef

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 20:49 от Des Iv

# 543
Добро утро,
Благодаря Дес, днес ще ги забъркам.На мен пък ми изчезна 5  Sad,днес +100 т.е 76 кг.,знаех си,че не трябва да се радвам вчера Grinning
Хубав ден  bouquet

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 06:38 от meri66

# 544
  • Испания
Добро утро!

meri66, спокойно. Щом си режимна, няма страшно.   Hug

То накрая не издържах и аз се престраших пак да опитам със сладкото chef

Така де! Видя ли как ти се получи?  Wink

Усмихнат и режимен вторник!

# 545
Добро утро,Дюкеси!

ВОДИЧКА!

# 546
Добро утро,Дюкеси!

ВОДИЧКА!
Водичка, модичка.. колежката, която купува консумативи (т. хартия), не може да ни смогне с тез водички  Joy .. че и 2 бременни имаме - и те подпикват  Joy Joy Joy

# 547
Добро утро/добър ден с чаша вода в ръка  Laughing

Днес ми е отчетния ден за месеца - пак слаба работа откъм кг - едва около 2,5 кг свалени, но пък на см сериозно се учудих.
Ако правилно съм измерила, за последния месец имам свалени 3 см от талия, 7 см от ханша и 3 см от бедра  Crazy, само прасеца си стои на същите см. Или общо от началото на режима имам свалени 14 кг и 12 см от талията, 10 см от ханша, 7 см от бедра и 2 см от прасеца! Възможно ли е това? Чак се притеснявам правилно ли се меря, особено днес  ooooh!

Хубав ден!

# 548
Кари, аз талия не меря.. бедрата и ханша са ми основни показатели.
Талията може да варира 2-5 см от вечерта до сутринта, зависи колко съм се оЯла  Mr. Green
Но бедрата са ми големия зор и там най-се вълнувам като има резултат  Blush

Ти кога започна?

# 549
  • Испания
Elsinor, не надничай в темата, а бъъъъъъъъъързо на отчет!  Wink

Стайко, готово:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg32558741#msg32558741

# 550
Кари, аз талия не меря.. бедрата и ханша са ми основни показатели.
Талията може да варира 2-5 см от вечерта до сутринта, зависи колко съм се оЯла  Mr. Green
Но бедрата са ми големия зор и там най-се вълнувам като има резултат  Blush

Ти кога започна?
О, меря аз и талия, и ханш, че са ми особено проблемни зони  Peace Започнах на 16 октомври.

# 551
.Браво Кари ! Много добри резултати на сант.! Според мен е нормално след като включи и фитнес  кг.да падат малко по бавно и по бързо сант.И това определено е по печелившия вариант,ама пусти мързел Embarassed

# 552
  • Пловдив
Аз имам да свалям общо около 5-6 кг. (знам,че са малко и за това са МНОГО трудни).Започнах преди 9 дни с 5 дни първа фаза и сега редувам 3/3 П/ПЗ.Надявам се до около 2 месеца да успея да ги бутна  Joy
Иначе до сега съм -700г.  ooooh!

# 553
  • Испания
Надявам се до около 2 месеца да успея да ги бутна  Joy
Къде ще ги буташ?  Wink

# 554
  • Плевен
Привет, сладури!
Кари, чудесни резултати! Само дето се опасяваше от фитнеса! Повярва ли, че сантиметрите са важни! Браво!  bouquet
Деси, страхотни мъфинки си измайсторила! Супер! Ама стига вече с тези вкусотийки ... давайте повече идеи за мръвките, че лесно се прекалява със сладичките тричави неща. А и с подсладителите изобщо не подпомагаме превъзпитанието си към сладкото, само си го подклаждаме! После какво - все на подсладители и трици ли ще разчитаме?
Рън, свърши хартията викаш?!  Joy А опашки пред ВС-то правите ли?
Муско, ти сигурно ще ги пребориш тези килца за този срок. По-вероятно е да нямаш нужда да сваляш даже, но всеки си знае!
Оф, Мери, нищо, ще видиш утре пък минус и отново ще ти блесне петичката!
Аз също днес имам плюс, въпреки стриктния ден и фитнеса! Но съм си забелязала, че винаги след вечерна тренировка, на сутринта имам плюс, но вечерното ми показание е по-ниско от сутрешното и после идва минусът на следващата сутрин. Нещо ми е гладно вече, а днес нямам кисело мляко. Само яйца, рачешки рулца, пуешко филе - за резерви имам в хладилника; обяда - от свинско каре и печени белени чушки си го изядох в 12 часа; Довечера съм на сьомга филе на тиган и някаква салата, ако не издържа само на рибата.
Елеаа, а ти пиеш ли водичка, сладурче? Хайде наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт