С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 873
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Испания
Зелевата чорба в първа фаза беше ли разрешена  newsm78, че се отплеснах и накиснах едно пилешко в нея....
Зелевата торба на П дни - не
+1  Peace за неизползване на чорбата. А торба може.  Joy  Hug

# 136
Уф, и други неспящи има Simple Smile Не съм сама кукувица..
Нерви ме тресат, пия валериани тука.. дано са режимни Simple Smile)))))))
Поне не ме гони безумен глад (както обикновено като ме тресне бесотията)...  Rolling Eyes

# 137
Ето ти няколко мелодии за релакс - най-добре паркирай в леглото и си ги пусни. Simple Smile
Тибетски панички (режимни):
Скрит текст:

ГОла вОда, режимни кокоши и празни панички:
Скрит текст:

Маркони Юниън - клинично тествано, няма майтап. Идеално е и за самолет! Да не се слуша сутрин, особено ако шофирате след това. Уникално е.
Скрит текст:

# 138
  • Испания
Поне не ме гони безумен глад (както обикновено като ме тресне бесотията)...  Rolling Eyes
Спокойно, девойко. Валерианът е режимен. Пусни си любима музика.  Hug

# 139
Фракталче, ти какво така в днешни мои води....кривинделски ден ми е и мине-не мине си пускам гаятри мантра , че да не ступам някого режимно вкъщи.....
Ми кво сега, цял ден режимна и се окъках с няколко глътки чорба  #Cussing out
Днес и аз пих един режимен пу ер на таблетки и сега ще таласъмствам......забравих, че май имаше кофеин....

# 140
Спокойно, девойко. Валерианът е режимен. Пусни си любима музика.  Hug
Не мога, дребното спи и само ми липсва да се ококори.
А и да беше само самолета.. в момента не мога да си изживея и летящата фобия пълноценно дори Laughing

Пускам филмче и се надявам да ме приспи по някое време  Hug Hug

# 141
Да не се задава пълнолуние или новолуние?  newsm78

# 142
Да не се задава пълнолуние или новолуние?  newsm78
На 8ми е новолуние.

# 143
Добро утро bouquet
5 П - 2.6,от днес 5 ПЗ да видим колко ще скоча нагоре newsm78,остават още 7.4 минимум.
Днес и утре ще ми е малко сложно-ще съм при мама,а тя много се притеснява да не стоя гладна Laughing
Мисля да си забъркам едни пиперки с извара и яйца на фурна,а за утре едни пилешки сърми.
Карина - моя минус бил тлъст?-а какво да кажем за твоя Rolling Eyes Браво! Поздравления и на всички останали за минусите и за хъса да продължават режима.
Много хубав и усмихнат ден  bouquet

# 144
Добро утро,прекрасни!

Браво на момичетата за минусите.
Абе има нещо сбъркано тези дни,и ние въобще не спахме снощи с бебе.Сега очите ми са като палачинки,ама тричави  Joy
Днес отивам за риба,па да видим дали ще е останала...

Много усмивки и от мен! И да не забравя- ПИЙТЕ МНОГО ВОДА! (дали да си сложа в подписа това  newsm78)

# 145
Елеа добре,че ми напомни -и в кауфланд има някаква риба на помоция-трябва да видя каква е.
Снощи и аз не спах-два етажа над нас имаше някакъв купон Wink

# 146
Мери,защо не размята тиганите,да видят какво е Дюкански тупаник:))))
 Аз мислих в Лидл за пастърва.Каква има в Кауфланд?

# 147
  • София :(
    Девойки, как ги ядете триците с мляко, че ви и засищат!? Преди малко ометох трите лъжици с почти цяла кофичка мляко и единствения ефект е, че освирепях от глад, още преди да ги довърша  ooooh!
     eleaa, в Кауфланд, поне в тези с рибен щанд, има котлети толстолоб на 6 лв, след обед грабвам половинестия да си напълня фризера с рибка  Peace

# 148
  • Испания
Добро утро!

Мимсче, попарката на Мастърчето дори не мога да изям наведнъж. А на хляб, тутманик, мъфини или приготвени по друг начин ме засищат напълно, като изпия половин литър вода с тях... А с мляко съм ги яла един единствен път и за мен са  Sick  Hug

Усмихната и режимна събота!

# 149
  • София
Mims аз не знам как ги преглъщаш с кисело мляко.  Sick най-бързо ми е по начина на ArMih с подсладителче, прясно мляко и в микровълновата, става като грис халва, на сладка попарка мммм, на хляб, мъфини, кекс.

Общи условия

Активация на акаунт