С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 863
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
И аз , и аз  animal085 Днес ми е 5 ударен и съм -4 кг. Обаче, Смайлсче, да си призная, снощи понеже тортата се желира чак към 12 часа си гризнах едно парче, макар, че бях изяла 2 супени лъжици ленено семе през деня......ми човещинка пък.....Блещи ми се тази торта от хладилника, как да не си хапна!

# 256
Така е, прави сте,че не се сваля всеки ден- наистинаа вечче знам:))))  Hug
Аз просто съм примерна и ви се отчитаам Joy

# 257
https://www.youtube.com/watch?v=lclhzwuvxNw
Това чудо е подходящо за нашия режим, обаче не мога да си намеря фъскало. Струва ми се, че иначе ще залепне на тигана....

# 258
    Айде да почерпя за минуса с мойта закуско-обедна пица

Така де...няма да стоите гладни

# 259
Бубка,прияде ми се такава пица сега...Я кажи как я напраави?

# 260
  • София
Здравейте и от мен. Тъкмо нещата бяха тръгнали на добре - 61.600 в Неделя сутрин и вчера бебето ми вдигна температура, цял ден се гушкахме и режима отиде на кино. Сутринта дори не успях да хапна трици, наобед хапнах сьомга със салата айсберг, с на вечеря една домашна свинска наденица със салата, че нямаше друго.. И днес кантара ме наказа +500. Днес обаче ми е протеинов ден и засега съм стриктна. Правя едни мъфини с риба, а за вечеря ще правя пилешките бутчета с горчица. Та и аз да потвърдя колко са важни триците и пиенето на вода!
Решила съм да направя и един режимен чийзкейк днес докато спи бебето за да имам и нещо сладичко да минава режима по леко Simple Smile

# 261
  • Испания
И аз , и аз  animal085 Днес ми е 5 ударен и съм -4 кг. Обаче, Смайлсче, да си призная, снощи понеже тортата се желира чак към 12 часа си гризнах едно парче, макар, че бях изяла 2 супени лъжици ленено семе през деня......ми човещинка пък.....Блещи ми се тази торта от хладилника, как да не си хапна!

Браво за свалените килограми, Алинка.

А тортата, като си я направила нахална, ще ти се блещи.  Joy

Сега сериозно: ако огладнееш след вечеря, по-добре хапни нещо протеиново.  Close

Айде да почерпя за минуса с мойта закуско-обедна пица

Вкусноооооооооо.  chef Бубче, не мога да се сетя: ти какво донесе на срещата на езерото преди 4 години? Знам, че Анчето носи палачинки, помня, че и ти донесе нещо вкусно, ама какво беше, не помня.  Embarassed

aYnaT, бебето е на първо място.  Hug Сега по-добре ли е?

# 262
Aynat,както казва Смайлзче,бебето и здравето е на първо място.Зъбки ли ви мъчат?
Пък и не виждам някакъв сериозен гаф в менюто ти,така че не се притеснявай.

Хубав ден!

# 263
Ама аз по-скоро от любопитство хапнах торта  Rolling Eyes
За годжи бери не съм била права, че е подсладено. Сега хапнах и от нашето, което сме сушили и то е сладко, явно като се суши-вкусът се променя.
Днес ядох щолен и пих шампанско, ама дюканскииии /купих си зелен чай с аромат на щолен и мате с аромат на ягоди и шампанско/.
Сега си правя овчарски пай /на мястото на картофите, извара/. Извадих , обаче едни охлюви от фризера с черупки и бульон-дайте идея как да ги направя.....

# 264
   Смайлс-кекс носих,ама беше малко сух-разбрахме се следващия път като се видим-да го разрежа и напълня с крем и отгоре със шоколадова глазура-всеки един ден си спомням за срещата и за теб-пред очите ми е една гигантска мида....
   За пицата 3 л трици и 1 яйце на палачинка-в тиган от двете страни .За гарниране сложих 3 резенчета домат,!/2 нарязана пилешка пържола,!/2 зелена чушка на кръгчета,чубрица,Отгоре извара и магданоз.Запеках я в парти грила
   Я да питам аз-намери ли се заместител на спагети-с какво мога да ги направя....имаше нещо ама не си спомням

# 265
Привет от Виена Simple Smile
Обядваха ме вурстчета с горчица.. смятам, че се справих добре Simple Smile Simple Smile Малко мазнички.. ама пък мнооооооого вкусни Simple Smile Simple Smile ще го преживея  Blush
За вечеря ще компенсирам с нещо леко...

Hug Hug

# 266
  • Испания
Извадих , обаче едни охлюви от фризера с черупки и бульон-дайте идея как да ги направя.....

Приготвяне на Охлюви с мащерка по средиземноморски

Необходими Продукти

охлюви - 1 кг
лук - 4 глави
моркови - 4 бр.
червен пипер - 1 ч.л
чесън - 4 скилидки
доматено пюре - 3 с.л
.оцет - 1 ч.л.
мащерка - 1 ч.л суха
зехтин - 50 мл
лимони - 1 бр.
черен пипер - ¼ ч.л.
магданоз - 20 стръка
яйца - 2 бр. жълтъци
сол - 2 щипки

Една глава лук се нарязва на ситно. Чесънът, морковите и лукът се варят заедно с черния пипер около 30 минути - докато се получи ароматен бульон.

Охлювите се измиват добре и се сваряват в солена вода. Прецеждат се и се вадят от черупките. Бульонът се прецежда и се оставя да заври. Добавят се охлювите и се варят още 15 минути.

Останалият лук се нарязва на шайби и се запържва в зехтина. Поръсва се с червения пипер и се добавя малко топла вода. Добавят се доматеното пюре, оцетът и лимонът, нарязан на кръгчета.

Всичко се готви се до пълното задушаване на лука. След това всичко се пасира, добавят се жълтъците и малко от зеленчуковия бульон. Добавят се и охлювите и ястието се сервира, поръсено с мащерка и нарязан на ситно магданоз.

Само махаш зехтина и не запържваш.

Исках да сложа линк, но го приема като спам.

Смайлс-кекс носих,ама беше малко сух-разбрахме се следващия път като се видим-да го разрежа и напълня с крем и отгоре със шоколадова глазура-всеки един ден си спомням за срещата и за теб-пред очите ми е една гигантска мида....
   За пицата 3 л трици и 1 яйце на палачинка-в тиган от двете страни .За гарниране сложих 3 резенчета домат,!/2 нарязана пилешка пържола,!/2 зелена чушка на кръгчета,чубрица,Отгоре извара и магданоз.Запеках я в парти грила
   Я да питам аз-намери ли се заместител на спагети-с какво мога да ги направя....имаше нещо ама не си спомням

Помня, че беше вкусно.  Hug

За спагетите трябва да се включи Фракталчето.

Привет от Виена Simple Smile
Обядваха ме вурстчета с горчица.. смятам, че се справих добре Simple Smile Simple Smile Малко мазнички.. ама пък мнооооооого вкусни Simple Smile Simple Smile ще го преживея  Blush
За вечеря ще компенсирам с нещо леко...

Hug Hug

Поздрави на теб и Виена.  Hug За вурстчетата  newsm66

# 267
Момичета, забравих да ви кажа, че горчицата на Льовенсенф /не съм сигурна дали така се чете на немски/, която продават в Кауфланд е не само режимна , но и много вкусна , особено за любители на пикантно. Съдържание:синапени семена, вода, оцет, сол.-обаче червения етикет, в зеления има и захар....

# 268
  • София
Бебката е по- добре днес. Водихме я на лекар - всичко и е наред - явно са зъбки. Смогнах да направя един мързелив чийзкейк без варене и печене от рецептите на Smiles чето. Дори го дегустирах току що - екстра е Simple Smile

# 269
Хахаха да бе On The Run, колко спокойно си го казваш за това вюрстче, малко мазничко вика  Joy Joy Joy
Е Смайлз почна и тя с тупалките  няма да ти е лесно  Joy

Бебката е по- добре днес. Водихме я на лекар - всичко и е наред - явно са зъбки. Смогнах да направя един мързелив чийзкейк без варене и печене от рецептите на Smiles чето. Дори го дегустирах току що - екстра е Simple Smile

Супер  Peace
Кой е чийзкейка, търся нещо наистина бързо и лесно, че вече просто не ми се стъпва в кухнята  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт