С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 871
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Аз, определено смятам, че при този режим, повече се отслабва от готвене, отколкото от ядене......Ами, че аз от 4 дни не съм излизала от кухнята  Crossing Arms

# 271
Хахаха да бе On The Run, колко спокойно си го казваш за това вюрстче, малко мазничко вика  Joy Joy Joy
Е Смайлз почна и тя с тупалките  няма да ти е лесно  Joy
Ем печенко де.. половината трябва да се е разляла по скарата hahaha
Алтернативата беше сандвич... което не е никак по-добре с целия тоз хляб Sad ... или да не ям нищо - и без туй закуската я пропуснах.
Изобще мазало...  Rolling Eyes

# 272
alinnna
Цитат
Това чудо е подходящо за нашия режим, обаче не мога да си намеря фъскало. Струва ми се, че иначе ще залепне на тигана...

Ето от тук можеш да си го намериш:
http://sladkatakushta.com/sprej-maznina.html ,и да си "фъскаш" на воля Joy

# 273
alinnna
Цитат
Това чудо е подходящо за нашия режим, обаче не мога да си намеря фъскало. Струва ми се, че иначе ще залепне на тигана...

Ето от тук можеш да си го намериш:
http://sladkatakushta.com/sprej-maznina.html ,и да си "фъскаш" на воля Joy

Ама вярно ли на воля мога да си фъскам. Режимно ли е?  newsm03

# 274
Аз, определено смятам, че при този режим, повече се отслабва от готвене, отколкото от ядене......Ами, че аз от 4 дни не съм излизала от кухнята  Crossing Arms

Мъжът ми, вчера с видимо съчувствие в погледа си ми вика "Все готвиш, стига вече, не искам да си прекараш живот в кухнята" rotfImbo rotfImbo Толкова ми стана смешнооо

Ем печенко де.. половината трябва да се е разляла по скарата hahaha
Изобще мазало...  Rolling Eyes

Ама направо е изтекла  Joy Joy Симпатяга  Hug Правиш каквото можеш, факт Heart Eyes Peace

# 275
  • София
Хахаха да бе On The Run, колко спокойно си го казваш за това вюрстче, малко мазничко вика  Joy Joy Joy
Е Смайлз почна и тя с тупалките  няма да ти е лесно  Joy

Бебката е по- добре днес. Водихме я на лекар - всичко и е наред - явно са зъбки. Смогнах да направя един мързелив чийзкейк без варене и печене от рецептите на Smiles чето. Дори го дегустирах току що - екстра е Simple Smile

Супер  Peace
Кой е чийзкейка, търся нещо наистина бързо и лесно, че вече просто не ми се стъпва в кухнята  Embarassed
ЧИЙЗКЕЙК БЕЗ ПЕЧЕНЕ
1 кутийка обезмаслено сирене за мазане -аз ползвах Ескуиза 0,2 %
250 мл обезмаслено прясно мялко
1 пакетче желатин на прах или 3 листчета желатин
подсладител на вкус

Отделяме малко от млякото, за да се разтвори в него желатина. Другата част мляко го затопляме, без да кипи, добавяме сиренето и бъркаме, докато се разтвори. За да стане гладко, пасираме с миксера. Дръпваме от огъня и добавяме желатина. Продължаваме да пасираме.

Изсипваме сместа във форма за торта, която се откопчава. Слагаме в хладилника, за да стегне.
---------
Аз разделих сместа на две и едната част овкусих с какао - може и степче и го направих цветно.

# 276
   Ами аз само такова си правя...ама си му викам кремче.Най го харесвам овкусено с нес кафе и го сипвам в чашки

# 277
  • София
Сега си правя овчарски пай /на мястото на картофите, извара/.
Вместо извара пробвай с карфиол. Аз бях пускала една рецепта за Овчарски пай от книгата на Дюкан в другата тема с рецепти, става едно към едно  с картофеното пюре.

# 278
Да, аз я бях видяла, но още съм в първа фаза...

# 279
  • София :(
          Софиянки, свира сбор.
     Събота, 13.02 в 13 часа в добре известния ни Дивак на Гладстон
          Имате време да давате и други предложения ако това не ви устройва  Peace

# 280
Еха, среща, колко хубаво  Grinning Че има ли толкова софиянки в темата, че чак и среща  newsm78
Ще искаме снимков материал, да знаете  Peace

# 281
          Две сме сигурни, а това си е съвсем достатъчна бройка. От там нагоре - добре дошли всички, особено новите попълнения в темата  Simple Smile А снимки... а бе няма да са за хора със слаби сърца май  Blush

# 282
Отчет вечеря: телешко сварено Simple Smile и салата бейби спанак и други треволяци Simple Smile))
Ето, задобрявам!

# 283
Отчет вечеря: телешко сварено Simple Smile и салата бейби спанак и други треволяци Simple Smile))
Ето, задобрявам!

On the run Направо си back in the game  newsm74

ЧИЙЗКЕЙК БЕЗ ПЕЧЕНЕ
1 кутийка обезмаслено сирене за мазане -аз ползвах Ескуиза 0,2 %
250 мл обезмаслено прясно мялко
1 пакетче желатин на прах или 3 листчета желатин
подсладител на вкус

Отделяме малко от млякото, за да се разтвори в него желатина. Другата част мляко го затопляме, без да кипи, добавяме сиренето и бъркаме, докато се разтвори. За да стане гладко, пасираме с миксера. Дръпваме от огъня и добавяме желатина. Продължаваме да пасираме.

Изсипваме сместа във форма за торта, която се откопчава. Слагаме в хладилника, за да стегне.
---------
Аз разделих сместа на две и едната част овкусих с какао - може и степче и го направих цветно.

мерси много  Peace

Да бе хайде така и така ще се събирате, поне си направете кефа и се наснимайте   Wink

# 284
     Ох, много ме развеселява
Скрит текст:
    Не че колбасите са режимни, но ми звучи като "между две пържоли тричава филия"  hahaha

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 00:05 от mimensita

Общи условия

Активация на акаунт