С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 408
  • 736
  •   1
Отговори
# 405

eleaa, още не си си напомнила за пиенето на вода, губиш форма, момиче  hahaha  Hug

Ха-ха, хвана ме този път!  Hug Ама виж,че сте си научили вече урока! Ейййй,тия тигани и чукове са голямо нещо  Joy
Я кажете сега,вие с Деска как намирате време за фитнес? Кой гледа дребосъците? Само не казвайте бащите!

# 406
Ами в моя случай точно таткото гледа момата, просто няма кой друг  Peace

# 407
Ами в моя случай точно таткото гледа момата, просто няма кой друг  Peace
Браво на него! Не е ли на работа?
 Аз нямам такава възможност,таткото работи всеки ден:/ Надяеам се, като се постопли още мъничко да правим  дълги разходки с количката.Мисля,че ще ускори процеса...

# 408
Има разтегливо работно време, за щастие... Иначе съвсем щях да я втасам  hahaha
Следобед мисля да отскоча до фитнеса, в този ред на мисли  newsm39

# 409
Я кажете сега,вие с Деска как намирате време за фитнес? Кой гледа дребосъците? Само не казвайте бащите!

И в моя таткото хаха, при все, че тя малката вече скача с мен дори и 25мин успявам да изкарам без проблем хаха

# 410

И в моя таткото хаха, при все, че тя малката вече скача с мен дори и 25мин успявам да изкарам без проблем хаха

Късметлийки сте вие:>)))))
 Деска,ти ли ядеше пъстрва,тази седмица мисля,чр пак е намалена в Лидл на 8 или 9 лв/ кг.А и котидж -1,15 лв.
Ако е хубаво времето мисля да отскоча утре.

# 411
Деска,ти ли ядеше пъстрва,тази седмица мисля,чр пак е намалена в Лидл на 8 или 9 лв/ кг.А и котидж -1,15 лв.
Ако е хубаво времето мисля да отскоча утре.

Още не съм си правила, но като цяло обичам риба, тези дни ще е доста натоварено откъм храна. То рожденни дни, то гости пфууу

# 412
И при мен така,Февруаари месец ми е много натоварен откъм празници...Поне ще пропуснем 14. тази година,че съм при нашите пак:)))) Исках да спретнаа нещо вкусно,сладкиш или торта,но без желатин.Ще видим дали ще ми дойде музата...Аз,мъжът ми,майка ми,баща ми- всички сме родени Февруари:)))) Тази година го раздаваме много скромно обаче:) Всеки се прави на ударен,ха-ха.Еми криза е! :>)))))

# 413
Ееее Елеааа супер, да сте живи и здрави всички bouquet

Аз си купих патладжани най-накрая и сега отивам да правя мусакаааа  chef

aYnaT ето какво намерих аз в Била, само дето си е цифра....

Перфектна е за режимчето, протеини, колкото искаш Peace

# 414
Уф, утре и аз ще имам гости, мъжът ми иска да правя гювеч, пак само ще се облизвам...  Confused
Днес следобед направих една тренировка във фитнеса, но нарочно се натоварих наполовина на това, което правя обикновено, да видим дали пък не прекалявам с натоварването и оттам да задържам при спортуване  Peace
Деси, каква му е цената на това нещо?

# 415
Деси, каква му е цената на това нещо?

Кари, беше в акция на 2.69лв иначе редовна цена 3.45лв...
Хайде ще кажеж после, дали имаш минус след намалената тренировка Peace

# 416
  • София
Деси, господ здраве да ти дава  Laughing
Утре ще се ходи до Била Simple Smile

# 417
  • София :(
          Добра ви петъчна вечер момичета и момче  Hug
     Чак не мога да повярвам, че е петък, от две седмици насам все са ми понеделнишки дните  Tired
     bub.ka, An.cheHug и всички други софиянки:
Софийска среща на стари, нови, завърнали се и забравили се дюканки - утре, 13.02, от 13:00 часа в Дивака на Гладстон.
     staiko1, bub.ka, alinnna страхотен старт  Peace
     SmileKERM, като чета постовете ти, а и постовете на няколко други девойки и все се сещам за нещо, което преди мнооого време някой, май Вещи, беше споделила по темата за разумното отношение към диетите, теглото и въобще...
     soleii, с писане се отслабва, така че не се пУаши - пиши  Peace
     alinnna, страхотно изглеждат тези яйчени рулца, че и импровицазии носят колкото щеш... Обаче май ще ми трябва нов тиган  newsm78 А спрей можеш да си поръчаш от всеки онлайн магазин за сладкарски консумативи - наш, чужд, както ти е сгодно. А! И от къде да бера сега охлюви, че и с черупките, че като гледам на smileys рецептите започнах да преглъщам често често...
     Мацето, как го ядете тоя карфиол... Ще почна да рева и аз като bub.ka, че са ми малко зеленчуците, въпреки че на мен хапването хич не ми е малко, ама... такива растителности не обичам  Cry Айде, staiko1 и той, че за разкош и броколи добави  Sick, а eleaa - патладжани... Както и да го въртя за мен от режимните зеленчуци остават домати, краставици, гъби, чушки, зелени салати разни... чат - пат спанак, зелен фасул, иначе това лук, моркови... май отиват в графата подправки  newsm78
     v1v1, някои тук не само ги пробват, ами направо започнаха да ги произвеждат  спагетите и ориза ширатаки  Laughing Сега простосмъртните чакаме само да започне разносната търговия.
А вариациите на тема Дюкански режим от доста време циркулират из мрежата, само дето хич не се виждам да сваля така..., но човекът си продава продукта и го адаптира към търсенето  Peace
     ~Karina~, ако телето е наистина теле, а не на телето дядо му,
 не му трябва много време за готвене, нито много баене, ама... то в нашите магазини цената на такова телешко е все едно купуваш цяло стадо добитък  ooooh! Хм... само в прясно мляко май не съм го киснала... и оцет не съм му слагала, eleaa  Hug, но не пречи и това да пробвам.
Виждате ли сега, виждате ли!? Тежки сме, щото сме ДжИлезни, пък и златни  Joy
     Много е добре за самочувствието като чуеш от друг жена, че си се вталила и разхубавила, а meri66  Wink
Ей, девойко, не вкарвай народонаселението в заблуждение! Щом имаш хладилник си лесна - тричави хлебчета, мъфини, режимни сиренца за мазане, протеинови хлебчета с разни вкусове, а за първите дни може и предварително приготвени пържолки, кюфтенца, а също и охладени рулца от раци, а защо не и консерви риба тон или пилешко / говеждо в собствен сос... Там явно поне без салати няма да те оставят, а ти ще се поплацикаш вместо нас, пък може и някой масажче да ни подариш мислено  Wink
     Des Iv, аз на ръст ще го докарам, ама... стимул съм, та знае ли се - търкалящ се  hahaha
     On the run, сакън! Масата недей, не се знае дървото режимно ли е  Wink
     aYnaT, има такава схема, 2П / 5 ПЗ, още в първата книга на доктора, която той препоръчва за сваляне в долната част на тялото. Колко е успешна... нямам лични наблюдения.
Въх, ма те тези барчета... че то така като гледам по-добре парче шоколад да си хапнеш вместо тях.
     pink pill, много девойки свалиха във времето с трета олекотена, така че получават се нещата, да. А на теб какво ти тежи от втората?
     fractal, що не казваш, бе!? Веднага щях да се включа в унищожаването на несполучливите експерименти... Колкото до останалото... хич няма и да коментирам, че чергата ще стане като за някой средно дълъг коридор в Бъкингамския дворец  ooooh!
     Мацето, добре че сте разбрали от къде са му бедите на мъжа ти  Peace Сега поне от към годжито няма да те подяжда  hahaha
     Така... време ми е да мятам едни пилешко - говежди кебапчета за вечеря, но преди това да напомня:
Софийска среща на стари, нови, завърнали се и забравили се дюканки - утре, 13.02, от 13:00 часа в Дивака на Гладстон.     
и да ви пожелавам лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 418
Мимсче,абсолютно си права за телешкото! Ако е прясно,става за 40 мин.в  нормална тенджера.Ние главно консумираме телешко и пилешко,но телешкото е от селото на мъжа ми- там колят и ние си вземаме.От магазини само съм купувала телешко шкембе или език.

Хубава,режимна вечер!

# 419
Здравейте, утре съм в София и ако успея ще намина през Дивака Simple Smile
Чудя се аз къде изчезна Ври, а тя се прекръстила на Карина..ах, ах (hug)

Общи условия

Активация на акаунт