С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 47 381
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Такааа, след това красиво обяснение в любов на Мимесита, направо не знам какво да добавя  Joy Joy
Много ме радваш, как отговаряш на всеки  Hug Hug

Сегааа, чакайте да ви се похваля. Направих мусака с патладжан  newsm44 newsm44 newsm44

Много ми хареса на вкус, но сега ще ви кажа как я направих аз. "Запържих" си лук, чесън, праз и моркови. След това добавих каймата, смес телешка и свинска, след това много подправки и консерва домати. Отделно направих патладжана както пишеше в рецептата на Смайлс, запекох го леко и после наредих в тавата, един ред патладжан, сместа с каймата, един ред тиквички, сместа с каймата, един ред пак патладжан и отгоре завърших сместа с каймата. Не правих сос Бешамел (не ми се занимаваше  Crazy). Пекох във фурната и накрая направих заливка с яйца, мляко, нишесте и запекох пак. Много ми хареса наистина!

Такаа и следващият ми шедьовър Хляб с трици:

Много лесна рецепта, не знм от къде е, имах я в тефтера си с рецепти от предния Дюкан явно  hahaha
Рецептата е следната 100гр овесени трици, 100гр пшеничени трици, 4 яйца, 1ч.ч кисело мляко + 1 бакпулвер и колкото и каквито си подправки искате Peace Пече се в загряна фурна на 180 градуса около 50мин.

Деси, господ здраве да ти дава  Laughing
Утре ще се ходи до Била Simple Smile

Хахах aYnaT  Hug само внимавай, че има много видове гледай внимателно етикетите и гледедай протеините да са повече от мазнините + въглехидратите. Изядох го, аз много обичам такива, направо ми дойде като заряд след толкова дълго не ядене на шокол  Peace hahaha

Чудя се аз къде изчезна Ври, а тя се прекръстила на Карина..ах, ах (hug)

Хахаха аз съм толкова зле със никовете,сега като каза, верно, че беше Ври преди време  Joy Joy

# 421
Деска,наистина изглеждат страхотно у мусаката и хлябът! Браво! Опитай и кьополу,голяма вкусотийка!
 Само да попитам 100 гр на колко лъжици трици се равняват и нишесте? За колки дни е този хляб?

Алтче,трябва да пишеш повече,видя ли колко много си изпуснала:)))) Сега се чудиш сигурно и за Камазка или не?Simple Smile))

# 422
Деска,наистина изглеждат страхотно у мусаката и хлябът! Браво! Опитай и кьополу,голяма вкусотийка!
 Само да попитам 100 гр на колко лъжици трици се равняват и нишесте? За колки дни е този хляб?
Hug Мерсиии
Ооо да ще опитам, аз и кьоролу много обичам! А триците, не съм ги мерила с лъжици да ти кажа, но този хляб го ям около 7-8 дена. Царевично нишесте, на мястото на брашно, за заливката на мусаката, така запомних от Смайлс, че това е българската Маисена  Wink

# 423
Чудя се аз къде изчезна Ври, а тя се прекръстила на Карина..ах, ах (hug)
Хахаха аз съм толкова зле със никовете,сега като каза, верно, че беше Ври преди време  Joy Joy
Това съм аз, бе, Льоклер  bowuu  Joy

# 424
  • София :(
            Нарочно ходих да проверя - 1 с.л. е приблизително 15 гр. Значи хлебчето ти, Des Iv , е за 4, пряко сили за 5 дни.
Друго ми е интересно обаче - не ти ли е въз сухо така, само с триците? Пробвах няколко такива рецепти, но ако не сложа извара в сместа, няма преглъщане  ooooh!

# 425
          Нарочно ходих да проверя - 1 с.л. е приблизително 15 гр. Значи хлебчето ти, Des Iv , е за 4, пряко сили за 5 дни.
Друго ми е интересно обаче - не ти ли е въз сухо така, само с триците? Пробвах няколко такива рецепти, но ако не сложа извара в сместа, няма преглъщане  ooooh!

Благодаря ти Mimensita, значи мога и по -повече от 2 филийки на ден  hahaha hahaha
Сухо, не, изобщо даже, аз ако ви покажа закуската си hahaha Утре ще я снимам, много ми е вкусно, с Екскузия отгоре, мммм преглъщам направо хаха

# 426
Е, неее...коя коя е сега Grinning
Предавам се Grinning

# 427
Е, неее...коя коя е сега Grinning
Предавам се Grinning

Ври е Karina, a Камазка е On the Run:)))

Ха,добро утро сега!:)
 Рано рано влизам да ви напомня: ПИЙИТЕ МНОООООООГО ВОДА! Че иначе Кари ще ме погне с тиганите:)

Хубав и режимен уикенд.Празнуващите и готвещите нережимна храна- НЕ СИ ГО И ПОМИСЛЯЙТЕ,МНОГО МОЛЯ!:)))

# 428
  • Испания
Добро утро!

Хайде на кафе:

Усмихната и режимна събота!

Joy Joy Joy

# 429
Ох, кафе..
От 6:30 съм си направила и чак сега сядам  ooooh!
Захванах се с това-онова вкъщи да оправя... дребната се събуди, закуски.. перални, чистене не знам си какво.. и то стана утре  Crazy
Кантарев, разбира се, уикендно цъкна някой грам нагоре  Crossing Arms ама ако ще, аз не му се впечетлявам вече. Важна е основната посока  Whistling
И че колежките вече започнаха да цъкат в офиса  Mr. Green .. И че стабилно си се намъквам вече в 1 размер надолу, а "старите гащи" ми хлопат и висят Simple Smile

На всичко отгоре вчера ходихме при директорката да обсъждаме казуса... и тя е на наша страна, ще ни съдейства до май месец да се случат нещата както ги искаме  Blush Стискайте палци всичко да мине гладко.

Днеска смятам да спретна едно руло Стефани, който иска да яде (че моите не го долюбват много), ама ми омръзна да се съобразявам само с тях.

Деска, мусаката е супер, ще пробвам нещо таквоз тези дни.
А хлаб кат оправите за толкова дни, как му изтрайвате  newsm78 Аз ако не е ден за ден нещо такова, усещам как ще го омета още на 2рия и няма да е много добре Sad

Стайко, оправи си линийката  Whistling

Тези протеиновите барчета - обикновено вътрешността я докарват режимна. Но заливката отгоре най-често е със захар. Четете дребния текст  Peace

Аз хрупнах малко какаова маса вчера като оправях едни продукти в склада.. това е 100% шоколад без захар или каквото и да е. Отврат е щото горчи и повече от гризка-две не ми понасят, ама пък за асортимент е чудно.. Имаме и едни "украси" от какао зърна натюр, усеща и тях как ще подпукам скоро  Joy

# 430
Ха, добър ви ден  Hug
Очаквано (уви), кантарЮ днес показа 200 г нагоре  #2gunfire Май ще премина само на домашни тренировки  Thinking Сега чета за рецепти за гювеча за гостите довечера, който по никой параграф няма да става и за мен, та успоредно мъдря и за мен меню..., май ще съм на телешки кюфтенца със салатка  Wink
За утре измислихте ли някакво празнично (уж и за някои) меню? Ний с моят възлюблен мислим да празнуваме двойния празник  Heart Eyes, а менюто ни ще е рибно - зелена салата с риба тон и още нещо от този род  Grinning
On the run, браво бе, както някой по-рано беше казал, похвалата за отслабването от друга жена си е много готино усещане  Mr. Green И на мен една приятелка наскоро ми вика, че съм била посвалила корема, а пък аз като си знам, че имам поне още толкова от него да свалям и чак си викам, мале, какво е било преди това  Crazy
Усмихнат ден на всички  Hug

# 431
  • Пловдив
По спомен предишния път като правех режима можеше да се яде кремче нишесте,от тези:
http://radikom-bg.com/bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1 … D0%9D%D0%90%D0%9D

Мога ли да си спретна едно?Нали царевичното нишесте е ОК  Laughing

# 432
  • Испания
Нали царевичното нишесте е ОК  Laughing

Толериран продукт е. 1 супена лъжица /20 г/ на ден.

# 433
  • Пловдив
Значи мога да ям такова кремче,така ли?То е без мазнини и не е подлсадено-аз ще го направя с нискомаслено мляко и подлсадител?  newsm78

# 434
  • Испания
Значи мога да ям такова кремче,така ли?То е без мазнини и не е подлсадено-аз ще го направя с нискомаслено мляко и подлсадител?  newsm78

Щом е чисто царевично нишесте, може да си направиш крем с обезмаслено мляко и подсладител, като спазваш дневната толерирана доза, която ти писах.

Общи условия

Активация на акаунт