С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 46 540
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Испания

С две думи, НЕ на нережемино сладко и нережимен алкохол!!!

Това от опит, нали?  Joy А режимен алкохол така и така няма.  smile3534

# 511
  • София :(
А режимен алкохол така и така няма.  smile3534
     Да, бе, да, а какво тогава е това!? А наздраве  Wink

# 512

Това от опит, нали?  Joy А режимен алкохол така и така няма.  smile3534
Ферментирала боза с трици и подсладител, дали ще стане (нали има % алкохол  hahaha)

Чак не мога да си се нарадвам, че не консумирам такива подробости алкохолни - поне едно нещо да ми е лесно с режимите  Mr. Green

# 513
  • Испания

Да, бе, да, а какво тогава е това!? А наздраве  Wink

Не знам какво е. Не го познавам.  smile3534

Ферментирала боза с трици и подсладител, дали ще стане (нали има % алкохол  hahaha)

Години правех такава нережимна със закваска от България. Режимна? Едва ли. А и не си струва.  Simple Smile

Нещо съвсем се разглезиха съвременните дюканки.  newsm78

# 514

Ферментирала боза с трици и подсладител, дали ще стане (нали има % алкохол  hahaha)
С риск да изтърся глупост, но доколкото си спомням от биохимията, а и нали гледам разни домашни ферментиращи любимци, алкохол се получава при ферментиране на захаросъдържащи разтвори.  smile3518 Първо изяждат глюкозата, после фруктозата, и то не напълно - ок. 20% в ставащата за пиене ферментирала течност. Когато изядат всичко, се получава оцет, но без алкохол.
Изключение е кефирената гъба, а, и лактобацилите, ама те не щат да правят алкохол!  #Cussing out

# 515
  • Испания
алкохол се получава при ферментиране на захаросъдържащи разтвори.

Именно.  smile3521

Така че да се върнем в реалността и да не търсим под вола теле.  newsm47

Щях да забравя: Стайко, страхотно изглежда солената ти торта!  chef

# 516

Щях да забравя: Стайко, страхотно изглежда солената ти торта!  chef

Благодаря ти, Смайлсче! Комплимент от теб за кулинарията ми е като награда за мен. Честно!  Аз пробвах от първия път на Дюкан доста твои рецепти. Знам, че си добра кулинарка.

# 517
  • София
Браво момичета и момче Wink за ентусиазма и експериментите. Много ме вдъхновявате и току стана и забъркам нещо и аз.  bouquet
Днес за празника да се отчета - направих Brioche Дюкан - много много вкусно стана. Още не съм стигнала до Била за режимните браунита, но утре ми е в програмата Simple Smile. Малко отчет и как вървим семейно с отслабването - аз съм в застой 61,600кг от няколко дни. Затова пък ММ е вече 107 кг ( започна от 115кг) въпреки, че прегрешава от време на време, салатите си прави със зехтин и балсамико, хапва и плодове от време на време.. И други прегрешения... Хем се радвам за него хем ме е яд  Grinning
На режима сме от месец - той има свалени 8 кг, а аз почти 4. Доволни сме..
Продължаваме плътно с вас. Надявам се да продължим да сваляме дори и с по- бавни темпове и живот и здраве лятото да минем към трета фаза.. То си зависи от нас де.
Лека вечер от мен и спорна, здрава и режимна нова седмица!

# 518
  • София
Aynat браво! И вие сте на Бриош.

Днешния ми много добре се получи, с кисело мляко е и желатин и шепа малини, мъх мъх

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 23:27 от Мацето

# 519
  • Испания
Благодаря ти, Смайлсче! Комплимент от теб за кулинарията ми е като награда за мен. Честно!  Аз пробвах от първия път на Дюкан доста твои рецепти. Знам, че си добра кулинарка.

Един от многото ми дефекти е, че обожавам да готвя.  Wink Много се радвам, че рецептите са ти полезни.  Hug

На режима сме от месец - той има свалени 8 кг, а аз почти 4. Доволни сме..

Честито на семейството ви!  Hug Мъжете свалят по-бързо, но... и ние няма да им се даваме, нали?  Joy

Мацето, окапах клавиатурата.  Joy

# 520
  • Испания
Добро утро!

# 521
Добро утро  Hug

Поръчах си ролери  Blush и на мъжо.. и на дребната даже (макар да не ми се връзва как ще ги кара, ама да не се дели от колектива...).
Баткото има и кара - чакам ги да дойдат с нетърпение и се сурвам по алеите да извайвам дупе и бедра  Joy
План има - да видим изпълнението  Mr. Green

# 522
Добро утро на всички!
 Желая ви успешна,разтоварваща седмица!
Момичета,радвам се,че призивите ми за ВОДАТА са оправдани!:) СЕГА, ГРАБВАЙТе ШИШЕТАТА,ЧАШКИТЕ,ТУБИ,ДАМАДЖАНИ!!!:)))))

# 523
Добро утро и от мен!
Желая ви Лека и отслабваща седмица без прегрешения!
Някой ме беше питал какво има в солената ми режимна торта : 6 палачинки направени от 8сл овесени трици и 4 сл житни трици (доза за 4 дни) , 4 яйца, 100 мл прясно мляко и вода да стане като боза.
Върху всяка палачинка сирене за мазане, кисели краставици на колелца и шунка.

# 524

Това от опит, нали?  Joy А режимен алкохол така и така няма.  smile3534
smile3534 Лично изживяно и споделено!
Стайко, страхотно звучи, ще направя и аз такава тортичка, като не стават сладки, поне солени  hahaha
Елеаа не мога вече да пия вода, блокирах направо!
Скрит текст:
Нали знаете дните повреме на МЦ, как не ти се поглеждат течности и после изведнъж си като прежадняла в пустинята!
On the run супер сте, браво! Аз така и не се научих на ролери, но поне колело много обичам!
Мацето - страхотно изглежда!!! Ох ще трябва да се пробвам и аз ПАК иначе яма да стане. Просто не предпочитам желираните истории и затова ми е трудно ... Ще се напъна да измисля нещо, от рецептите ви и ще докладвам  Peace
aYnaT честито ви, аз за месец и 1 седмица свалих 5 кг и не мърдам!

Днес въпреки всичките ми прегрешения през уикенда съм 68.9кг - 200гр! Peace

Кари, как си днес и как са твоите показани Hug

Общи условия

Активация на акаунт