С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 46 667
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
О не не далеч съм от мисълта че се слабее от нея.Идеята ми е да разнообразя и да внеса още една храна към менюто-паста с босилеково песто примерно  Mr. Green
Само с добавяне на пестото няма да стане, но за песто (модифицирано, иначе прекалено много зехтин, нережимно сирене и ядки) по-скоро протеиновата паста с глутен ще ти свърши работа.

# 646
Дали ще се справя с тази паста  Mr. Green зередила съм се с още яйца  Crazy мятай рецептата и ще творя довечера  Whistling

# 647
Дали ще се справя с тази паста  Mr. Green зередила съм се с още яйца  Crazy мятай рецептата и ще творя довечера  Whistling
Писах ти и на лични. За тези става дума; преведено на нормален език - 75 грама протеин (аз използвах суроватъчен протеин; за изолат, предполагам, трябва малко повече), 25 гр. глутен, 1 пакетче сух белтък на Йоткер (или 2 пресни; или 1 цяло яйце). Смесваш сухите съставки, започваш да добавяш вода, докато се получи тесто като за прясна паста. Покриваш с фолио, за да не изсъхва и оставяж да се разработи глутенът за ок. 20-30 минути. После с паста машината (или точилка, или бутилка) разточваш, режеш и вариш, малко по-дълго време им трябва от прясната паста, но по-малко от сухата магазинна (8-9 мин., опитва се на вкус). А можеш и просто да разточиш като листи за лазаня. Евентуално хапваш.
Изварената паста е по-лесна. Смайлиз, трябва да оправя снимките, уф.  newsm78

# 648
fracta Hug Hug Hug
Да наистина не излизат снимки, но мислех че проблема е при мен newsm78
И за да не ме биете с тиганите да си кажа какво хапваам днес  Mr. Green 
З.Трици с мляко
О.Пилешеки филета/купешки и солени  Confused/
Мляко с кафе следобед и сутрин.
В.Мисля да направя бъркани яйца с извара.
Ще направя довечера хлебчето с подправки и утре за закуска мисля да си намажа на него Ескуиза  Sunglasses

# 649
  • София :(
          Здравейте, девойки и младежи  Hug
     Аз наминавам без време, само за да кажа Благодаря на fractal, която ме зареди с едно доста сериозно количество конджак "животинчета", които разбира се още с прибирането ми в къщи бяха вложени в употреба. Е, само мъничка част от тях де, все пак за пръв път се сблъсквам на живо с такова чудо  Wink Та половин питка от тофуто, което не е баш тофу, беше нарязано на тъъънички филийки, набучкано с окрехкотителя, по нейна идея, и после нарязано напречно на ситни парченца които бухнах в тенджерата с останалите от вчера пилешки хапки с гъбен сос. Оставих да покъкри докато си забъркам хлебчето за утре и нападнах с голямата лъжица, така де, тъкмо си е време за вечеря. Може би мъничко още можеше да поври в соса, но иначе никак не ми се опъна - поело си беше и сол и аромат и най-вече черен пипер  Laughing. Така че... ще се яде  Yum

# 650
  • София
Elsinor куца ти мотивацията, сама казваш, свикнала си с кг и това е. Аз преди да започна Дюкан 3-4 пъти почвах диета и нищо. На края ми писна да се мразя, да не искам да се поглеждам. На морето се натъпках като за последно риба и пържени картофи, и гироси....Седнах си на дупето и за нула време свалих 10кг.

Иначе пастата става. Заблуждава вкусовите рецептори. Аз си взех 3 пакета, един съм изяла до тук.

Фракталче не пише нищо такова на моята паста.

Днес брат ми ме гледа и казва : Бреййй че си слабааа, виж се, корем нямаш, ръцете са ти слаби  Crazy, ония ден 38ми размер пола ми беше хлабава Simple Smile фръц, фръц Simple Smile лятото 40ти размер едва ме побираше  ooooh!

# 651
Фракталче не пише нищо такова на моята паста.
Хм, трябва да има обозначение; ето полезна статия по въпроса, а на първата снимка се вижда триъгълничавото означение.

МимсHug А като престои, става още по-готино. Аз всеки ден нагъвам от тях; както каза племенничето, по-рано само пасях (визирайки пониците), а сега и пластмаса дъвча.  Joy

# 652
ехаааа тази Натали Никол била страшна!
Верно голяма мотивация вкарва, само и на мен като на Кари , не ми допадна частта с "жизнерадостната вест"  #Crazy
Но Елсинор, всичко е в твоите ръце, никой не може да вземе решенията вместо теб (колкото и да ни се иска понякога Wink) Давай смело, не може, някаква си храна да управлява теб и живота ти  newsm10
Кариии, бързо да се оправях и ти Hug
Стайко и на теб бързо и пълно оздравяване! Peace
Фракталче, племенничето направо те е подредило  Joy Чакама, си дозата за  Hug
Елеааа как е при теб, девойко? Водата ясно, останалото....  Hug

# 653
Фракталче, племенничето направо те е подредило  Joy Чакама, си дозата за  Hug
Споко, пътуват последните пратки. Само не прекалявай - би трябвало поне за 10 дена да стигне. И на ден-два сменяйте водата и да стоят в хладилника, или сготвени/накиснати в сос или марината - фабричните имат по-височка концентрация на калциев хидроксид и са стерилизирани.  Naughty Приятно слабеене!

Следващото зареждане след 2 седмици най-рано, че Пинк пусна муха за ядки.  hahaha Пинк, да знаеш, всички провалени експерименти ще ти ги пратя по Еконт!

# 654
Пинк, да знаеш, всички провалени експерименти ще ти ги пратя по Еконт!

охаааа  Joy Joy Joy

Споко, пътуват последните пратки. Приятно слабеене!

Heart Eyes

# 655
охооо, май голяма компания сме се заформили в ресторанта "При  fractal" Наздраве! Аз тази вечер съм на пиле с ориз и гъби.  Hug благодаря,  fractal-че  Hug С удоволствие ще посрещам експеримент след експеримент, но само да попитам ти до сега имаш ли неуспешен?

# 656
ти до сега имаш ли неуспешен?
Ти да видиш... Току-що унищожих поредната порция експеримент; продуктите са си ок, няма как да ги разваля, но външният вид не е супер.

Ех, магазин-мечта...  #2gunfire Ще се плагиатства, няма как. А бе в Русия и конджак си произвеждат, и разни други красиви щуротии, и Дюкан им ходи на дюканските конференции, а нас ни игнорират!  #Cussing out

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 04:13 от fractal

# 657
  • Испания
Добро ви утро!

Усмихнат и режимен вторник!

# 658
Добро утро на всички!

Деска,аз посвикнах с режима вече.Изключих си от ума нережимните неща- просто не ги виждам...Само ми липсва черния шоколад:/ Имам режимни бонбони и като близна плодово пюре на мъника ми стига.Вчера и дкес съм с 1 кг нагоре( женски плюс).   Ще ви се отчета с точност като нсправя 2 месеца...Simple Smile

Хубав ден!

# 659
Ехее Смайлс, направо ме лъхна аромата, благодаря  Peace

Изключих си от ума нережимните неща- просто не ги виждам...
Елеаа, браво на теб, аз имам въпрос относно бисквитите, мъфините и бонбоните, когато остана на следващия ден, при мен стават сухи и твърди, а на по следващия, направо като камък и ги хвърлям, не стават да ядене! При вас така ли става или нещо пак, моите кулинарни способности ми играят лоша шега?
Кога правиш 2 месеца, не тръгнахме ли по-едно и също време? Оооо то верно, че и аз още нямам 2 месеца, малеее на 4ти, да! Аз мисля, че от няколко месеца съм на режима  #Crazy

Да се отчета, днес сам 68.3кг  Peace Доволна съм, вече не виждам 69... верно, че 2 седмици въртя 68 и... ама пък, не се качвам нагоре  newsm10

Хубав ден и от мен  newsm68

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 11:21 от Des Iv

Общи условия

Активация на акаунт