С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

• 46 632
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Здравеееееейййййттеееее ,приятели!:)
 Смайлзче,утре искам виенско кафе:) Много ми харесват постовете ти:peace: Аз съм голям любител на кафе...

Деси,вчера от мързел си легнах гладна:))) Много бях изморена,нистина и хапнах мфин с мляко и надвиших дневната дажба Blush
Кари,не се давай- много неприятно с тези вируси.Ако обичаш яж чесън и лук,био антибиотици...Малката как е?
 Мери,ние къде те пратихме , а ти сега какво казваш...Вземай мерки отрано...
Фракталче,ти оправи ли се напълно вече? Вземи да измайсториш режимни Фервекси и бонбонки за смучене:)
 On the run, къде се спотайваш и ти
 Елси,ти какво  реши?Simple Smile

Хубав,режимен ден с много ВОДА!

# 706
Благодаря, че попитахте  Hug Не знам вирус ли е, настинка ли е, но вече съм почти на легло, силицата ми взе гадината ...  Sad И на всичкото отгоре чакаме гости през почивните дни  #Crazy
Пия илачите, не съм ходила на лекар, ако до понеделник не се пооправя, вече няма как, ще отида. Сега с триста мъки ще си направя поне протеиновия хляб, че да има нещо режимно за мен за ядене. Мъжът ми ми прави и пилешки пържолки и варени яйца, нищо друго не мога да ям. Снощи ми предложи да съм пиела греяно червено вино с черен пипер, много помагало при настинки, но не посмях, нали виното е нережимно... Казвам ви аз, че съм промит мозък!
Прегръдки и успех с минусите!  Peace

# 707
Добро утро, Дами!
Знам,че при мъжете по - лесно се получават нещата, но пък аз съм стриктен и режима се отблагодарява. След вчерашното 122.8 кг тази сутрин - 122.2 кг. Май скоро ще се боря с 121 кг. Simple Smile
Лек и отслабващ ден и от мен!

# 708
Момичетааа и момче, добро утро Peace

Познайте аз колко килограма съм newsm53.... 68.6!!!  hahaha hahaha
Та Мери, като говорим за застой, ще чакам още малко, че ми писна вече от тези 68 и....  #2gunfire #2gunfire
Който ще ме настига, задминава, подминава, да го прави бързо, че вече мисля да тръгвам към 67!!!

Снощи, си направих кис. мляко, сухо мляко на прах, подсладител и есенция от лимон Wink Стана много вкусно, викам да не слагам какао все пак вечер. Но стана много приятно десертче.

Аз пък все гледам муса на Фрактал и се чудя по коя рецепта е newsm78 идва ми да изям компа  Simple Smile

Мери, за кой мус става въпрос newsm78 Няма да се даваш, ти трябва да си най-бодра от всички  Wink

Кари Hug Скорошно оздравяване, браво на мъжа ти, че така се грижи и те държи в режима  Peace Почивай си много и ако можеш ударни дози Витамин С пробвай (ако не си още) Heart Eyes

Елеаааааа хем гладна си си легнала, хем си превишила дневната доза аааааа Naughty Как върви при теб, или чакаш 4ти, да дадеш статистика  Wink

Стайко браво бе браво! newsm10

Смайлс, благодаря за кафенцето, че тази сутрин надигането стана трудно  Hug

ФрАктал  newsm78 Thinking

# 709
  Добро утро, режимна съм, тренирам, само и за форума ако имаше повече време, всичко щеше да е на 6  Laughing
 Кари да се оправяш по-бързо  Heart Eyes
 Прочетох, че сте започнали патладжаните, та си купих 4 големи и ще си направя къри с патладжани и печени чушки по една веганска рецепта, става супер вкусни. Разбира се на мен това ще ми е гарнитурата към телешки стейк, а не основно  hahaha
 Кантарът ми гравитира около 72.5, мноооого бавно стават при мен нещата  #Cussing out Но поне тенденцията е надолу  Whistling
 Дес много вкусен изглежда този шоколадов сладкиш, ще взема да се пробвам и аз  Mr. Green

# 710
Разбира се на мен това ще ми е гарнитурата към телешки стейк, а не основно  hahaha

Joy Joy Ама разбира се  Hug

Хайде, някой да сподели, че кантара му не гравитира около 1кг, че да ни насърчи малко  Praynig Praynig
Момиче, ако може Naughty  Laughing (Стайко нищо лично  Peace)

Прочетох, че сте започнали патладжаните, та си купих 4 големи и ще си направя къри с патладжани и печени чушки по една веганска рецепта, става супер вкусни.

Costa, после да метнеш рецептата насам  newsm10

Аз после, ще ви снимам какво ще измайсторя, сега отивам да творя   Wink

# 711
здравейте, дюканци  Hug
един твори вкусотии, друг сваля с лекота, това не може да продължава така безнаказано  Naughty
Имам две предложения - едното е да си направим комуна-едни ще готвят, други ще наливат водата, трети - друго и така в мир и разбирателство  Simple Smile , а второто - събираме се и тръгваме да гостуваме първо на най-бързо свалящите, после на най-апетитно готвещите и така  Mr. Green
болните да оздравяват  fingerscrossed

# 712
Ето какво измайсторих  chef
Благодарение на Фракталчето си имаме "спагети" Болонезе  Hug

Определено имат интересен консистенция, наистина поемат от това, с което са сготвени, нямат собствен вкус  Wink

Пинки, свормирай една комуна, хайде  Laughing
Аз съм толкова ЗА, някой да ми готвиииии Party

# 713
лелеее, колко апетитно изглеждат  eat
Des Iv, добавям те в графика на комунските готвачи  Wink

# 714
Не, не, неееееееее! Пинкииии  аз съм от дегустаторитеееее Naughty

# 715
  • София :(
           Добра ви петъчна вечер, девойки и младежи  Hug
     Цяла седмица, гледам, готвим на fractal "животинките"  Laughing Аз ги пробутвам тук - таме в малки дози и добре се отразяват. Спагетите още не съм ги сготвила, само защото обичам да са със сметанов сос, а такъв режимен още не съм измислила  newsm78 Наточила съм се да пробвам и изварената паста, но нещо ми изчезна от пазара любимата извара и съм се сложила на стенд бай.
В тази връзка - някой да знае къде изчезна насипната извара на Олимпус от Кауфланд? Цял месец вече я няма...
    Някой искаше отчет от не мъже, ама... какво да отчитам, братче - болна, в цикъл - света ми е крив до обед, след обед съм си крива сама на себе си, а Кантарев ми е виновен целодневно и ежедневно  ooooh! Не знам какво е това чудо - грип ли, настинка ли, що ли, но вече 10 дни и двамата в къщи се влачим кашлящи, хремави и направо на дроб - гъгнем, подсмърчаме, похърцваме, това вчера половинестия го измисли и оправия няма  ooooh!
     Des Iv, я сподели за кюфтетата с протеиновата паста малко повече. В кюфтетата ли я ръгна, в соса ли...
     pink pill, на тЪзи комуна от кога и се кумим..., ама не само да се готви, а и да си отвъждаме овес за трици, телета, пилци и кокошки носачки, крави за мляко и извара, а с новите тенденции в режима... можем ловна дружинка за диви свине да заформим и риболовна още  Laughing Ех, мечти...
     Аз се чудя... ако свиря сбор за Софийска среща утре, 27.02 от 13 часа в Дивака на Гладстон, не само дали ще се появи някой, а и дали аз ще успея да се завлека, но за сега ще оставя идеята отворена и ще ви пожелавам лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 716
Йееееей,Деска,браво момиче!:) Харесва ми да показвш снимчици- много добре изглеждат.Ти продължавай да твориш,че дегустатори бол:))))
Ееее,Мимс и ти ли си болничка? Ще хапнеш утре кебапченца и ще се оправиш- дано  този път има среща...Виж ако беше в Пловдив и аз щях да се отзова,но в София....
Пинки,ние с теб само се каним да дегустираме:)))

Деска,ти какъв отчет искаш,аз като Коста доста бавно вървя,незнм зщо...На килограми и снтиметри съм -4... Бях - 5 кг,ама тия дни съм пак отгоре:)

# 717
  • София :(
Ееее,Мимс и ти ли си болничка? Ще хапнеш утре кебапченца и ще се оправиш- дано  този път има среща...Виж ако беше в Пловдив и аз щях да се отзова,но в София....
Ха, че Пловдив - София колко му е!? Аз бих се спретнала скоростно за една пловдивска среща, пък даже и с обществен транспорт, че половинестият се е зарекъл, че в Пловдив крака му няма да стъпи от както шефът на КАТ Пловдив му рече, че неправилно паркирало МПС не било предпоставка за ПТП и се опита да му отмъкне златния талон. Не успя де, ама сагата продължи амен колкото турски сериал и се предъвква поне веднъж месечно след края  ooooh!

# 718
Еми хйде да видим кой може в Пловдив тогава:)))

# 719
Привет, дюканки  love001
Този вторият петъчен протеин на mimensita, си го грабвам аз. Ред ми е и ми се пада, млади сте, ще почакате за друг Simple Smile
Моята четвърта върви добре. Гравитирам около едни 58кг. Наложила съм си дисциплина по отношение на сладкото и тестените.
Гледам вихрите се по отношение на режимното сладко и вкусотиите на Фракталчето. Звучи много зарибяващо ако не бях толкова консервативна и мързелива. Не бих сготвила нищо което да не мога да купя от градските магазини или местните рибари  Mr. Green
 В четвърта нямам какво толкова да пиша, но ви следя редовно.
Кари, да оздравяваш бързо и всички останали болни  Hug
ArhMih, къде се изгуби? Hug
За срещите - твърде далеч съм и от София и от Пловдив. Ако някой има път към Силистра, да свирка  Simple Smile

Лека вечер и много свалени килограми!

Общи условия

Активация на акаунт