Магията на изтока - тема 45

• 46 502
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • MJF
Umareru  изгледан.

Доволна съм като цяло. На моменти игралната част ме  Whistling-   Mr. Green имаше един японско-сериален тийн-ученик  бррр., освен това казуса : осиновено дете-не казано му че е такова - детето вече е зрял човек - внезапна поява на биологичен родител- единствена цел на появата - да му изплати дълга от някакви маргинали. Тези 2 момента винаги могат да  ме   newsm43  #Silly на азиатския фронт   Mr. Green  Чудя се туй с дълговете така ли е по законите им в теза държави , за заемите от разни  лихвари,  не от банки с поръчители  Thinking.
 Та като изключа тези мелодраматични за мен подробности останалото ми бе интересно. А най-вече че цялата документална част от една страна полезна за широк кръг зрители, от друга ми бе интересно поднесена - хем с документални записи , хем с игралните герои. Въобще полезно, да не кажа образователно заглавие.

# 286
В момента има афтър парти след   финалният концерт MADE на ВВ.
Успеха им бе впечатляващ
Лайкове ❤ от видео транслация
- на общо ВВ - 42,5 милиона
- фокус на GD - 3,7 милиона
- фокус на Сънри - 1,6 милиона
- фокус на Топ - 1,5 милиона
- фокус на Десон - 1,2 милиона
- фокус на Теян - 1,2 милиона
 JoyСънри му се сбъдна мечтата да е по-харесван от ТОП Joy
..........................................

На Дракона му хвърлиха панда Сънри /с надпис подкрепящ  nyongtory  /и той за втори път си легна с куклата ,както много пъти е разказвал в интервюта,че има навик да спи прегърнал Сънри

..................................................................

А ето какво пее Дракона /и е написал  за Сънри / в този "фенсървиз"

SR:Без теб всичко е трудно.Без теб тази мрачна нощ и този студен свят са прекалено тежки за мен

GD:Без теб аз все още съм сам.

GD:.Чакам теб,вярвам само в теб

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 19:03 от dorinko

# 287
Здравейте, сигурно ще ви досадя с молбата си, но все пак - преди много следях разни индийски филми и днес ми се прииска да си изтегля нещо ново, но нещо не успявам да намеря торентите, от които теглех преди. Бихте ли споделили от къде теглите?

# 288
gery_dobreva, тук можем да ти дадем информация за малко по на изток от Индия Grinning. Но мисля, че Болидрийм са специализирани в индийските филми. Дано имаш регистрация за сайта им, защото те са малко затворена група и при тях се влиза само с покана. Поразрови се из бг мама дали няма тема за индийско кино.
Дано се включат и другите, ако могат да ти помогнат с нещо Peace.

# 289
малко ей така накуп индийски заглавия http://kino-family.ru/load/indijskoe_kino/14

# 290
  • MJF
Изтока обширен  Laughing ама тук се фокусираме на изток от Индия.

The Taste of Fish /  Tsukiji uogashi sandaime
Рибата тон разпознах но останалите .....  Laughing. Да речем гледаем филм. Малко комедия, малко полудрама, малко стерилно, по японски поучително.

# 291
Да започнем седмицата с малко музика - B.A.P - KINGDOM

На мястото на Сиренцето, днес започва Pied Piper - трейлър. Събрали са много готин каст от актьори, които впечатляват с игра, а не толкова с външен вид.

# 292
Three Kingdoms (2010) някой да е гледал?

# 293
  • MJF
Като огледах Pied Piper, най -вече предвид жанра, коментара ми е , че може този път Yu Jun-Sang и Shin Ha-Kyun да не трябва да се правят на  Thinking маймуни да го кажа меко, на малкия екран заради кор-сер. сценаристчета.
Поредната им жертва на екрана ми е Jung Kyoung-Ho  в One More Happy Ending. След първите 2 серии имаше няколко епизода просветление и от 4 вече серии е по нанадолнището на скорост, до такава степен че 13 минах за 5 минути а 14 просто не бе възможно да се редактира дори и за толкоз. На рекап ще видя края и толкоз. Поне не съм изненадана, знаех си че ще стане така още като видях постера с 4  Shocked, цели 4  Mr. Green кор-сер. героини. Та за това и не мрънкам  Mr. Green.

Почвам нещо от прашасалия ми архив- Meguri Ai /  2
Заглавие от 90-те и като такова очаквам да има всичките за тогава характеристики на яп. сериал. Да видим. Takako Tokiwa отдавна не ми се е мяркала на екрана.

# 294
Damarcus, не съм гледала сериала, но филмът Red Cliff е базиран на част от същата история. Ако си го гледал и ти е харесал има вероятност и сериалът да ти допадне.

# 295
не съм. нито филма three kingdoms (ако са свързани въобще). нито знам историята (предполагам базирано на някакви истории / измислени истории).

# 296
В подготовка за утрешния празник, независимо дали го празнувате или не Mr. Green, предполагам няма проблем Гуки да ви попее Wink
Seo In Guk - Seasons of the Heart

# 297
От новите текущи се радвам на  Mrs.Cop 2 http://asianwiki.com/Mrs._Cop_2.

One More Happy Ending и за мен ,от изгледаните 6 серии ,е разочарование.

# 298
Честит празник, мили дами bouquet.

# 299
  • MJF
 bouquet честит ни празник !
Чух Гуки .
Сетих се че би трябвало да има готов епизод на Glamorous Temptation
 Simple Smile таман се занимавам със семенца на цветя.

Общи условия

Активация на акаунт