Боледуване на децата ни - тема 35

• 58 580
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Като пътувам със самолет си нося винаги хомеопатия+ дежурните сиропи-Нурофен,панадол,Ериус в куфара.Проблеми не съм имала.

# 286
Мерси, момичета  Hug
То не, че ще е чак такава трагедия, ако ги изхвърлят лекарствата, но въпросът е, че там няма как да купя без рецепта, та няма да рискувам.

Аш,  Laughing, другият път  Mr. Green можеш да сложиш натриев бензоат вътре  Joy

# 287
  • София
Аш,  Laughing, другият път  Mr. Green можеш да сложиш натриев бензоат вътре  Joy

Непременно, с номер 4  Laughing

# 288
Pали никакъв проблем няма да имаш ако ги сложиш в багажа за лентата.

# 289
  • София
Уми, в срок са си свещичките, можеш да си ги ползваш, не че нещо ще им има и след срока. Оправяйте се  Hug

И на мен още ми се мотае кърма в чашки във фризера  hahaha Особена сантименталност имам към тази от първите дни след изписването и още не съм я изхвърлила.

В самолет пък съм си носила последния път антибиотичен спрей във флакон под налягане в ръчния багаж и никой нищо не ми каза, даже и обяснения не са ми искали. Отелно, че винаги като пътуваме си нося все пак някакви лекарства в чекирания багаж.

# 290
Непременно, с номер 4  Laughing

Именно  Peace Ами ако пак са 4 и 5   Flutter

Момичета, явно само в моята глава е сложно с лекарства в самолет, благодаря ви, явно не е толкова сложно  Hug

Аз с моето свръхпроизводство на кърма поливах китките, ама не им се отрази добре  Laughing

# 291
Половин час след свещичката-39,8.Това не е нормално Tired

# 292
Нали грипа се карал с подобни високи темпераури  newsm78? Уми, отидете до спешен поне да видиш накъде се движат нещата и ако трябва пак да й боцнат аналгин, ако нищо друго по-сериозно нямате  newsm78

# 293
  • Варна
Да... тези хора там тест за грип, нещо... Диагноза поставиха ли, как така изписват лекарства, на сляпо ли?

# 294
  • София
Уми, изчакай още малко или звъни направо в болницата и ги моли за течен аналгин.  Peace

Аз с моето свръхпроизводство на кърма поливах китките, ама не им се отрази добре  Laughing

И свекърва ми така е правела навремето, защото някой й бил казал, че действа добре на цветята, като и тя е постигнала ефекта да ги умори.

Скрит текст:
4 и 5  - на моята възраст всичко е възможно Simple Smile - аз съм на 38. С възрастта шансът на една жена да забременее с близнаци се увеличава поради хормонални изменения (не заради АРТ, макар че и АРТ влияе определено). Не сте ли забелязали как многодетните семейства, които имат по 7, 8 и нагоре деца, задължително имат и двойка близнаци. Всичко е до хормона в този случай. Simple Smile

# 295
Да, а ти вече имаш една двойка, така, че затова сметнах шансът за реален  Wink
Аз много искам, ама няма как да стане - нямаме предразположеност, така да се каже.

# 296
  • София
Рали,
Скрит текст:
моите са от АРТ, а третото се появи, защото докторите казваха, че няма абсолютно никакъв шанс за естествено забременяване и съответно бяхме пратили контрацепцията в шеста глуха, пък той стана спонтанно и непланирано Simple Smile. Но 4 и 5 нямам сили да гледам.  Whistling Извинявам се на модераторите и потребителите за спама  Peace. Рали, ако искаш близнаци, предполагам, че ще може с АРТ да докарате бройката.

# 297
  • shumen
Уми,според мен не е добре щом вдига Т толкова бързо.Бягайте за течен аналгин,ако не можеш да я свалиш с друго.
Тете,аз давах Ликуид Витамин С,който някои по рано беше постнал тука.
Хъш,аз давам същия Самбукус и уж бях доволна,но сега като стигнахме до бронхит се чудя дали да го давам пак.
Моята позната ходила и вземала секретите,а аз останах с децата.Оказа се,че си имаме стрептокок и стафилокок в секретите,но хубавото е,че Аугументина действа и си оставаме на него 10 дни и пробиотик.Сега го чакам да стане и да отидем до моята позната да си вземем секретите и рецептата.
Аз стари лекарства на детето не давам,но аз ползвам.
Леле,това моето дете от 2,30 до сега спа и не знам довечера какво ще правим.

# 298
Уми, и мен ми прилича на грип. При нас също едва се смъкваше по малко след антипиретик.
Дани, браво, че си пуснала секрети. Така поне знаеш, че ги трепеш с правилния аб.

# 299
Ой ,много ме радват хора с много дечица  Heart Eyes
Аз още едно искам иначе  Crazy

Бързо оздравяване на всички

Общи условия

Активация на акаунт