Боледуване на децата ни - тема 35

• 58 587
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Тете, хрумна ми, че щом DHL пращат с доставка до следващата сутрин, защо да не се възползва Уми. Да - може аз да й изпратя хексалгин, а може и тя да се обади на някой близък или познат в България. Може да не й е хрумвала идеята досега и реших да споделя  Simple Smile.

Хоуп, ако си учила химия, според мен го кажи ясно и на висок глас на уми-зуми, защото има шанс да си права и да й помогнеш в ситуацията. Детето й е с висока Т в момента.  Hug

Разбрах те, но ще стане доста бавно, остави сумата. Там вероятно има хексалгин или течен аналгин в аптеките, може такси да й го достави, нещо такова...

# 241
 Hushpuppy факти не изнасям...споделям АЗ какво правя.

Ashia жената си има глава на раменете. DHL не доставят лекарства.
Помощ от форума.....човек ходи на лекар да си лекува дете, не се лекува от форуми.

# 242
Здравейте, момичета.
Нас ни изписват днес. Левкоцитите са 3.9(норма над 4.5), а тромбоцитите са в норма. Грипът ни се оказа небезизвестният щам Виктория. Говорих по тел.с личната и каза да не я пускам до края на месеца на училище. Почти всеки ден ми е звъняла жената да пита как е.
Вчера и днес пак преливаха по една банка глюкоза и видимо живна хлапето.
Храненето е мъка още.
При съмнения за грип най-добре е да се вземе секрет в Нац.лаборатория на Столетов 40. Взех тел. на едната лекарка. Тя преглежда и в някакъв мед.център. Ако на някой му трябва инфекционист, на лични.

Уми, сега прочетох. Прилича на насложена инфекция. Дано да се повлияе от антибиотика. Той започва да действа до 48часа.

# 243
  • Варна
Дъждец, супер, откога чаках тази новина Hug

# 244
  • София
Дъждец, привет  Hug Почивайте и се пазете.

# 245
Айде и аз пак да се оплача-овладяхме Т, вече не грачи-обаче тръгна сопол и почна да кашля  Sad
Бяхме днес при докторката и хич не и хареса как кашля-още едно шише сумамед изписа, продължаваме плътно инхалциите с вентолин и пулмикорт, та явно е отишло пак на бронхит.
Почна и Еуреспал, освен Ериуса.
Аз не я питах дали е бронхит, защото бяхме първи рано сутринта да избегнем навалицата и душата ми спеше...ама така или иначе четвъртък сме пак там  Peace
Ох, Уми много кофти така...
И понеже в нащата отчетна имаше майки от Англия и Холандия-та от тях знам-много им е зле здравеопазването, отделно почти няма частно-така че който може да поръчва да му пращат лекарства от бг и да се запасява  Peace
Дъждец браво  Hug

# 246
Дъждец, браво на вас  Hug Много се радвам  bouquet

По принцип и аз съм на мнението на Хоуп, че фармацевтичната мафия манипулира хората с този трик за 6-те месеца, но е факт, че се е случвало отворен преди повече от месец Вентолин да не действа, а като се купи нов - всичко е наред  Rolling Eyes Така, че не знам и аз къде е истината....

Лъки, бързо оздравяване и на вас  Hug Бронхитът явно че често срещан напоследък, явно като усложнение на нещо банално  Confused

# 247
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами, Рали всички мислим така, надали някой не вярва в огромните печалби на фармацията.

А, Хоуп изнасяш факт от личния си опит, ако, така мога да го кажа...
Но, нека не продължаваме, едни ще ги хвърлят, други ще ги ползват, все ми е тая - кой каквото си прецени Peace

# 248
Абе като заговорихте за фармацефтичната мафия Mr. Green, да питам нещо, че май нещо се набутах май...търсих детски витамин С и купих едни дъвчащи таблетки, 30 бр. Форси вит...дали струват или се минах нещо? Thinking

http://apteka.framar.bg/30012964/%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%B8% … 0-%D0%BC%D0%B3-32
Ей тая глупост купих за детето...

# 249
  • София
О, и нашата ЛЛ все ме пита имам ли ги разните сиропи и капки, които ни изписва  и кое от колко време ми е отворено, но аз като фармацевтско чадо съм напълно наясно, че на повечето лекарства нищо им няма. И то не само след отваряне, а дори и след изтичане на срока на годност, но чак такива на детето не давам, ползвам ги само за себе си в краен случай  Mr. Green
Дъждец, радвам се за вас  Hug

# 250
Според мен, точно това се има предвид под написаното в листовката, че след 6 месеца е нестабилен - може да подейства, но може и да не подейства. За детето не бих рискувала аз.

# 251
  • Once there was a Hushpuppy...
Тетоо, има и аспартамче за разкош Mr. Green
Аз, не бих дала да дъвче това вит.С Peace

# 252
  • София
Абе като заговорихте за фармацефтичната мафия Mr. Green, да питам нещо, че май нещо се набутах май...търсих детски витамин С и купих едни дъвчащи таблетки, 30 бр. Форси вит...дали струват или се минах нещо? Thinking

http://apteka.framar.bg/30012964/%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%B8% … 0-%D0%BC%D0%B3-32
Ей тая глупост купих за детето...

Не съм ги ползвала, но защо да си се набутала. Аз имам едни за възрастни на Jamieson, по 500 мг. таблетката, около 30 лв. за 120 таблетки - файда не съм видяла особена, освен че са вкусни. Кой да ти каже дали стават или не  Mr. Green.

# 253
Тетоо, има и аспартамче за разкош Mr. Green
Аз, не бих дала да дъвче това вит.С Peace

Има, има...Че и две кутийки купих #Cussing out
Ама има и 30 мг витаминче С. За дъртите, таблетките са със 100 мг вит.С. И те имат допълнителни пълнителни, не само детските... Mr. Green

Какъв витамин С давате на децата? Ампулите са ми скъпи и неудобни за ежедневна употреба..Освен да му бутам от тези за възрастните...ама като ги схруска, и няма да иска вече...

Аш, аз взех 5-6 таблетки и като че ме пресече миналата седмица, вируса на дечко ме мина гратис...може и да не е от витамин С-то, ама сега така си мисля...

# 254
  • Варна
Последния път взех ей тоя сироп:
ВИТАМИН Ц сироп 150 мл. НИКСЕН
Не зарежда линка, затова името пиша.

Общи условия

Активация на акаунт