Боледуване на децата ни - тема 35

• 57 060
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
И сега ги мислиш, нали? Grinning
Ще си прекарат страхотно, сигурна съм...и  трите ли? Или само големите?

# 556
Тете , и аз май така ще направя.

# 557
Аз моите ги пуснах днес на Витоша. Confused
Защо тази физиономия? Страхотно е, че ще сменят въздуха. Няма по-добро място за изчистване на остатъци от болест от качване в планината.  Peace

# 558
Аз Габи мислех да я оставя с баща и днес,че почива,а от утре да си я взима с него на работа,но реших да си остана вкъщи до контролата,която е утре.После три дни някак ще ги закърпим,надявам се.Кашлицата почти спря,сополът и той.Ама тая сутрин кихна и се надявам да не е лепнала на баткото вируса,че той е още сополив.

# 559
  • София
Тете, само големите Simple Smile. Мисля ги и се чудя дали няма да се разболеят, но пък времето е хубаво, в планината въздухът е чист...
С малчо сме вкъщи. Пие антибиотик - 10 дни. Sad

Аз моите ги пуснах днес на Витоша. Confused
Защо тази физиономия? Страхотно е, че ще сменят въздуха. Няма по-добро място за изчистване на остатъци от болест от качване в планината.  Peace

По две причини:

- до вчера щерката пи антибиотик и я "пазих" вкъщи; не зная дали промяната на Витоша няма да е много рязка за нея. ти как мислиш относно промяната?
- страх ме е синът да не се напишка и дали ще го преобуят.

Но щом съм ги пуснала, ползите за мен са повече от страховете. Simple Smile

# 560
Колко време след АБ-то ги пазите и има ли ефект от пазенето?Според приятелката ми,много се втелявам,ако имало да става,щяло...и гаранция никаква.Аз вчера щото се бях разболяла направо,от работа ми дават зор и бях решила да ходя от днес и баща и да си я взима от вторник с него(работи в малко,уютно магазинче,с много малка посещаемост).Обаче сърце не ми даде и викам,хайде до вторник вкъщи пък от срядата ще го мислим татко ли,батко ли... ooooh! Не ми стигат болестите,ами и тия схеми на гледане ме побъркаха  Crazy

# 561
  • Варна
Ами моя го пазих 10 дни, пуснах го на градина и на третия ден беше лепнал поредния вирус... Не че пак не бих го пазила, но не знам колко има полза. Зависи каква гад ще циркулира около него.

# 562
Аш, нормално е да ги мислим. Ще ги мислим, и големи мъже/жени когато станат...

Аз след АБ го оставям вкъщи, едно, че да закрепне, друго-че мен ме е страх и още ме държи от боледуването и така си давам глътка въздух..

# 563
Аз само за пътуването бих мислила.
А за евентуално напишкване не се бях замислила. Ако ми е известно, че при моето дете би имало подобен проблем - няма да пусна да ходи на ски. 

# 564
  • София
Ами надявам се, че ще се контролира. И сега пак ще сложа кривата муцуна Confused Довечера ще докладвам.

# 565
Колко време след АБ-то ги пазите и има ли ефект от пазенето?
Аз след АБ задържам минимум още седмица, а понякога и по повече. Миналата година, като беше в яслата, нямаше как да го задържам по повече и по едно време беше някакво чудо - АБ след АБ ooooh! Сега не че не се разболява пак в рамките на седмица-седмица и нещо след пускането в градината, но пък като че ли не се усложнява толкова и не стигаме толкова често до АБ. Обаче дали този ефект е от позадържането извън градината, или от порастване, не мога да кажа newsm78

# 566
Според мен е от порастване.Имунитета работи по-добре и нещата не са толкова лоши като първата година...

Аз след АБ задържам две-три седмици...който ще да ми смее!

# 567
Аз ако имам възможност,щях да я държа и месец,така че не ми е смешно ама хич.
Между другото,тук е честа практика,веднага след АБ,да пускат децата на градина.На мен все ми се чудят на работа,що я държа.

# 568
  • Варна
Естествено. Аз сега ще го държа 3 седмици, въпреки, че вторият вирус беше хилав някакъв. Но 2 вируса за 20 дни ми идва в повече, особено в грипния сезон.

# 569
Някой ползвал ли е за кашлица ряпа с мед и какво да очаквам ?В смисъл да отхрачва повече или да намали кашлицата ?При нас сополите спряха в петък от събота кашля  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт