Звездни компромати- 273 част

• 92 948
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
E, Ава живее реално по половин месец при тях, което не е малко време, но пък не е зле да уточнява, че са шестчленно семейство КОГАТО Ава е при тях, а не да излиза все едно си няма друг дом и майка.
Впечатление ми направи как "перфектната майка" си оставя детето само на друг етаж и то когато е будно. Сигурно и въпросните "льо кроасон дьо гранд мер" се правят само ако има камера наоколо.
Два уикенда, та били те и дълги от петък до понеделник са 6 нощувки месечно както и да го погледнем. Далеч не е половин месец
Аз разбрах,че всяка втора седмица била у тях. Явно не съм разбрала правилно Peace
Е, в този случай е пълна ку*ка тогава  Mr. Green

# 136
  • Варна
Джой  bouquet

# 137
# 138
Сигурно и въпросните "льо кроасон дьо гранд мер" се правят само ако има камера наоколо.
Така ли ги е нарекла в статията  Joy

# 139
Бенатова просто е с подпухнали очи. Нищо не си е опъвала, според мен.

# 140
  • София
Така и така сме отворили приказка за Бенатова. Тя завъртя ли мъж до себе си или към стара мома отива? Всъщност на колко години е? Сигурно е минала 40-те вече.

# 141
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сергей Полунин на сцената в "Лебедово езеро"
Скрит текст:
все още в костюма на класически приказен принц
Скрит текст:
фотосесия
Скрит текст:

с любимата Наталия Осипова, прима на Кралския балет
Скрит текст:

# 142
Така и така сме отворили приказка за Бенатова. Тя завъртя ли мъж до себе си или към стара мома отива? Всъщност на колко години е? Сигурно е минала 40-те вече.
По едно време я свързваха с Бойко.

# 143
Наскоро ми се отвори един банер, в който показваха крем за подпухнали очи с моменталически ефект, подобен на показания от Бенатова. Може пък да е открила  този чудотворен еликсир сърфирайки из интернет пространството тези дни.  Mr. Green

# 144
По едно време я свързваха с Бойко.
Жива да не бях! Не Бенатова, а една Цвета от Нова тв свързваха с Бойко

# 145
# 146
  • в 1001-та нощ
В някакво предаване попитаха Ирина - защо навсякъде говори за 4 деца и отговори, че не иска детето да се чувства делено. А ако говори за 3 деца - ще започнат писания, че отхвърлят Ава ...

# 147
  • Once there was a Hushpuppy...
В някакво предаване попитаха Ирина - защо навсякъде говори за 4 деца и отговори, че не иска детето да се чувства делено. А ако говори за 3 деца - ще започнат писания, че отхвърлят Ава ...

Добре де, няма ли да й е по-лесно с прости думи да каже, че три е износила в корема си и едно от друг корем е дошло Rolling Eyes

Може и да сте прави за Бенатова. Но, толкова дръпнати очи на горе и в страни Thinking

Пенелопето не знам на колко години е, но скоро не съм я виждала толкова красива. Като разцъфтяла е Heart Eyes

# 148
Бенатова е на 40 г. Преди 4-5 г. беше гадже с колегата си Иван Георгиев.

# 149
Последната клюка за Бойко наистина беше за някаква журналистка...

Общи условия

Активация на акаунт