Звездни компромати- 273 част

• 92 947
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
А на кого му дреме за Калин Терзийски та ни го бутат по разни медии?!  ooooh!
Телевизионните жени изперкаха по "разкрасителни" процедури, та на маймуни ще се докарат сега...

# 121
# 122
  • в 1001-та нощ
Запис в новата тема с Иринчето пред Ева.
http://www.eva.bg/article/28547-Na-gosti-pri-Irina-Tencheva

Джо  bouquet

Супер тъпо начало на статията:"Ирина Тенчева, пиар специалистка и телевизионна водеща ..." .... специалистка ....

А какво образование има? Явно не е "престижно" и подходящо за PR - щом не се изтъква постоянно?  Thinking Stop

# 123
  • До морето
И аз за кроасаните на баба й влизах да пиша  Mr. Green

А това ".....Самуил е някъде на горния етаж" сигурно и е докарало микроинфаркт като го е прочела. Въобще не се вписва във вечните й проповеди за привързано родителство и обвързване с детето на емоционално и духовно ниво.

Иван в Търси се каза, че Ава е при него от Петък до Понеделник всяка втора седмица.

# 124
Нищо не си е правила Бенатова по очите, гримът и е кофти, май сама си се гримира. А, и е със сини лещи!

# 125
...

Иван в Търси се каза, че Ава е при него от Петък до Понеделник всяка втора седмица.
А статията на страницата на сп. Ева във ФБ е представена:
"Как започва един нормален ден, защо Ирина държи всички да вечерят заедно, как се изхранва здравословно едно шестчленно семейство ден след ден..."
Перфектна, просто перфектна. Joy hahaha Ако жената на бившия ми твърди, че ми изхранва детето ден след ден, ще побеснея. Все едно аз го държа гладно или не съществувам изобщо. Naughty

# 126
  • Бургас
Много е гадно сигурно за Вихра да чува,че чужда жена и отглежда нон-стоп детето.
Вихра,споко!Ние тук не вярваме! Laughing

Терзийски потвърдил за Елен,а самата тя какво казва?
Той тоя алкохолик може и за Ева Лонгория да потвърди.

# 127
А статията на страницата на сп. Ева във ФБ е представена:
"Как започва един нормален ден, защо Ирина държи всички да вечерят заедно, как се изхранва здравословно едно шестчленно семейство ден след ден..."
Перфектна, просто перфектна. Joy hahaha Ако жената на бившия ми твърди, че ми изхранва детето ден след ден, ще побеснея. Все едно аз го държа гладно или не съществувам изобщо. Naughty

Мдам, съвсем фино си казва, че майката на Ава не съществува. Ирина изхранва шестима, изпратила е на училище трите големи деца Stop

a.l.e.n.a, май връзки с обществеността в СУ е завършила. newsm78

# 128
И аз не виждам какъв е този зор да се пънеш да си майка на голямо дете, което си има майка.

# 129
И аз не виждам какъв е този зор да се пънеш да си майка на голямо дете, което си има майка.

Не я защитавам, но според мен го прави заради Иван. Сигурно ако зависи от нея Ава ще ходи в къщата им само за Коледа и Великден.  Peace

# 130
  • Бургас
E, Ава живее реално по половин месец при тях, което не е малко време, но пък не е зле да уточнява, че са шестчленно семейство КОГАТО Ава е при тях, а не да излиза все едно си няма друг дом и майка.
Впечатление ми направи как "перфектната майка" си оставя детето само на друг етаж и то когато е будно. Сигурно и въпросните "льо кроасон дьо гранд мер" се правят само ако има камера наоколо.

# 131
  • София
E, Ава живее реално по половин месец при тях, което не е малко време, но пък не е зле да уточнява, че са шестчленно семейство КОГАТО Ава е при тях, а не да излиза все едно си няма друг дом и майка.
Впечатление ми направи как "перфектната майка" си оставя детето само на друг етаж и то когато е будно. Сигурно и въпросните "льо кроасон дьо гранд мер" се правят само ако има камера наоколо.
Два уикенда, та били те и дълги от петък до понеделник са 6 нощувки месечно както и да го погледнем. Далеч не е половин месец

# 132
По-важното е, че е изпратила и трите по-големи деца на училище... в интервала от понеделник до петък, ако трябва да вярваме на Иван.

# 133
  • Варна
Е, нали трябва да е майка- героиня, 4 е повече от 3.  Laughing

И аз мисля, че има интервенции при Бенатова. Нейните са с подобна форма, но не чак толкова издължени.

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 13:04 от Северина

# 134
  • Once there was a Hushpuppy...
Бенатова се е опъвала за мен. Един път я засякох в някакво предаване, по-кръгли са й очите, винаги подпухнали, а тогава се виждаха ясно и всичките й дребни бръчици.
Само един грим не вярвам така да ти ги изтегли на страни и на горе.
Отивам да търся стари снимки.. Peace

1 2 3 4 5 6 7

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 13:08 от Hushpuppy

Общи условия

Активация на акаунт