Звездни компромати- 273 част

• 92 920
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Билалов наистина е прекрасен актьор, и аз бях във възторг от въплъщението му като Джаро. Но явно като човек е безотговорен. Той нямаше ли 2 дъщери  newsm78 че сега какво четвърто?

# 61
И аз знам за 2 деца при Билалов.
П.С - на мен Доронин ми харесва, за руснак си е супер даже.
А от моделката май има 2 деца?

# 62
Калин Терзийски си признал,че живее с Елен Колева
http://www.blitz.bg/news/article/390944
Не разбирам цялата история,двойка сме,не сме,някакъв пиар ли е ,Колева търси финансово красиви мъже, с този,от какъв зор е?

# 63
Коментираната преди няколко дни Пламена е в новините по Нова. Наистина има анорексия - 35 кг е  Sad
Цялата история ще разкаже утре в Здравей България.

# 64
И аз влизам с тази новина. Много тъжно Sad Дано да успее да се възстанови!

# 65
Пише из "пресата", че Шанито и Билалов имали били афера, не съм в течение на всичките му афери.
Аз и като актьор не го харесвам чак толкова много.

Дават по новините на Нова интервю на Миролюба Бенатова с Пламена, признава че страда от анорексия. Confused

# 66
В лице не ми изглежда толкова слаба, колкото беше на снимките споделени тук от профила й .

Била е 35кг, сега вече започнала да качва към 40.

# 67
Кейт Уолш без грим
Скрит текст:
Е, зяпнах! Shocked Tired

Да, аз съм в грешка, две японски деца има, това ще му е трето, което не променя разочарованието ми от човека Билалов.

Доронин е в чудесна форма и изглежда добре. Един мъж на 55, спортен тип, въобще не е за изхвърляне, ако така си мислите! Mr. Green Разликата ни с мъжа ми е 9,5 години и той е на толкова.  Flutter
До 20 годишна, обаче, не го виждам с добри очи... Confused Нито Доронин, нито ММ! Imp Laughing

# 68
  • Русе/София
Кейт Уолш без грим е неузнаваема.
Доронин чисто визуално повече си подхожда с Наоми,отколкото с това дете.

# 69
Доронин е страхотен! Все пак и Брад Пит е на толкова Wink
Благодаря за темата, Джо!

# 70
Писна ми от тоя Брад Пит-мъжа ми е решил да става като него и понеже чел в някакво интервю,че изглеждал така,защото пиел рибено малко,скоростно купихме един крил на допелхерц и от няколко се тъпче с него...все още няма прилика обаче!

# 71
  • bad@ss
Писна ми от тоя Брад Пит-мъжа ми е решил да става като него и понеже чел в някакво интервю,че изглеждал така,защото пиел рибено малко,скоростно купихме един крил на допелхерц и от няколко се тъпче с него...все още няма прилика обаче!
Joy

# 72
Joy уникално

# 73
Калин Терзийски си признал,че живее с Елен Колева
http://www.blitz.bg/news/article/390944
Винаги съм си представяла, че така изглежда една съфорумка,
т.е. като тази Ивана, бившата на Калин.  Mr. Green
И аз! Не знам дали е същата съфорумка Blush
Билалов има две момиченца, виждала съм ги лятото в Бургас/ той е родом от тук/

# 74

Общи условия

Активация на акаунт