Звездни компромати- 273 част

• 92 922
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • До сърцето...
Доронин си е супер, и като мъж е готин, че и олигарх.

Други олигарси-паралии хич не ми харесват като мъже  Naughty
Владимир Потанин и Наталия
Скрит текст:

Михаил Фридман и Оксана (служителка в банката му, нямат брак)
Скрит текст:

Данил Хачатуров и Ульяна
Скрит текст:

Владимир Слуцкер и Олга
Скрит текст:

Давид Якобашвили
Скрит текст:

# 76
  • Sofia
малкия сладур Еди с опуления си баща https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12670 … b&oe=57233200 тате го е научил как да се снима,ама на малкия му отива....

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 21:51 от Doli

# 77
Екстра си е Доронин. Heart Eyes Моделката също.

# 78
  • където ми харесва
Много е хубаво това дете. Между другото, мен ме кефи, колко е жизнерадостен баща му, за разлика от вечно киселата му мама...

# 79
Много е хубаво това дете. Между другото, мен ме кефи, колко е жизнерадостен баща му, за разлика от вечно киселата му мама...

Той по принцип и Бебо си е и симпатичен, но не може да се види това от вечно оплезените му физиономии или понеже често е космясал. Иначе на живо си е с много симпатични черти. Както и Кремена има хубаво лице като черти, нищо, че се опитва да се загрози като се прави да изглежда налудничаво и няма никакъв вкус за претенциите си. Маги също е симпатичен и ако можех да се абстрахирам от това, че е ню-ню  Mr. Green бих го нарекла и мъжествен.

# 80
Маги изглежда нелепо с тази коса. Няма ли кой да му каже?

# 81
Аз му свикнах, но ако ми попадне вързан и имам ножица, бих му пооформила причоската  Flutter

# 82
  • Berlin
Писна ми от тоя Брад Пит-мъжа ми е решил да става като него и понеже чел в някакво интервю,че изглеждал така,защото пиел рибено малко,скоростно купихме един крил на допелхерц и от няколко се тъпче с него...все още няма прилика обаче!
Това трябва да се запише за номинациите!   Laughing

# 83
Аз му свикнах, но ако ми попадне вързан и имам ножица, бих му пооформила причоската  Flutter
Мисля, че много хора ще са ти благодарни.  Flutter

# 84
  • Sofia
Той така си се харесва,....както и Денис Ризов .
В интервюта винаги са казвали,че държат на косите си и никога не биха ги подстригали...

# 85
Пак пишете новини тук,че даже и снимките ви крадат  Mr. Greenhttp://hotarena.net/gala-vtreshti-efira-s-pricheska

# 86
Мен не ме дразни цялата му коса и това, че е дълга, а само тези две пипала като на щурец, които са му отпред! Искам да ги отрежа!

# 87
  • Бургас
Те на Ицо Стоте манекенки му връзват, че Доронин ли няма да го огрее с младо гадже  Laughing
Той така си се харесва,....както и Денис Ризов .
В интервюта винаги са казвали,че държат на косите си и никога не биха ги подстригали...

То хубаво държат на косите си, но малко от малко да ги превеждат в приличен вид, а не като някакви саморасли пущинаци. Много нечистоплътно ми изглеждат такива коси.

# 88
# 89
  • До сърцето...

Най-много ми харесаха Джейн Фонда и Р. Редфорд, и Принцеса Даяна с Хари  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт