Звездни компромати- 273 част

• 92 936
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Tам през Атлантическия океан
Калин Терзийски си признал,че живее с Елен Колева
http://www.blitz.bg/news/article/390944

оФ , толкова харесвам   Heart Eyes  Елен и ме е яд че така се разпилява с неподходящи партньори  Tired

Елен явно само възрастни мъже я привличат, което е жалко.
То няма лошо , какво от това  Wink
само че не са подходящи  Crossing Arms
Има къде по , как да кажа -  готини възрастни мъже  Grinning а нейните са едни  Confused ФУ

# 91
# 92
Валери, а футбол има ли?

Иронично, но добре написано.

# 93
Новината е от август миналата година Laughing , тук е обсъдена..., отдавна са разделени с Гавин и двамата вече си имат нови половинки... и те обсъдени!  Simple Smile

# 94
# 95
това фризьорче май доста добре си заработва от родните "звезди", обикновен клиент сигурно с месеци не може да се вреди за час...

# 96
  • София
Благодаря за темата bouquet

Г-жа Чайникова

Скрит текст:

А ето как г-жа Чайникова е транспортирала роклята до церемонията за да не ѝ направи гънки  Wink
Скрит текст:

# 97
  • Once there was a Hushpuppy...
Току що, дадоха Пламена по Нова и каза, че се бори с анорексия момичето. Аз, останах с някои резерви, защото не спомена дали ходи на психолог/или пък не съм чула../
Всчико добре, храни се по малко, но към днешна дата все още разсъждава за парче риба, като за не нужна мазнина Tired
Жал ми стана, каза, че само с пеене не става Rolling Eyes Не, че не го знаем, но колко си позволяват да го кажат.

А, М.Бенатова си е правила нещо около очите Thinking, сигурно лифтинг, изглежаше в погледа опъната.

# 98
  • Варна
Мен не ме дразни цялата му коса и това, че е дълга, а само тези две пипала като на щурец, които са му отпред! Искам да ги отрежа!
хммм пипала... на мен ми приличат на мустаци, които растат не на правилното място Simple Smile

# 99
Зейнеб:
Скрит текст:

# 100
Калин Терзийски фъфли по Бтв. Този човек се хвали, че е алкохолик. Защо му дават трибуна?

# 101
  • София
Жал ми стана, каза, че само с пеене не става Rolling Eyes Не, че не го знаем, но колко си позволяват да го кажат.
Пламена нали се подвизаваше преди около 2 години в някакъв Брадър. Много добре си спомням, че някой от съквартирантите, известен беше, каза по адрес на Пламена, че тя е с много висок стандарт на живот. Тогава тя си изглеждаше нормално откъм килограми.

Терзийски казва ли нещо за Елен?

# 102
  • Once there was a Hushpuppy...
Сринала се е психически...
Даже споменаха за безинтересното й представяне в брадъра. Влязла е за пари, иначе стандарта може да го е имала от времето в Пайнер.Общо взето не й е било добре, каза, че се отказала, когато неприличните предложения са станали повече, от тези за работа/участия Tired

# 103
  • bad@ss
А, М.Бенатова си е правила нещо около очите Thinking, сигурно лифтинг, изглежаше в погледа опъната.
Забелязах и аз това. Резултатът от каквото-и-да-е-там никак не ми хареса  Rolling Eyes

# 104
Жалко за Пламена, дано се оправи.

Не е компромат, но ми стана интересно http://www.mignews.info/az-sam-nashenkata-koyato-vbesi-borisov-v … -upravlenieto-mu/ Не мога да намеря фейсбука на момичето, пише че там ще публикува целият аудио запис на срещата?!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт