Звездни компромати- 273 част

• 92 973
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • Berlin
Това са някакви чаши/шишета за чай. Голяма реклама им дръпнаха напоследък, из форума също ми изскачат чат-пат някакви снимки. Голямата работа, чаша с инфузър, ама брандирана. Laughing

# 166
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Килиън Мърфи Heart Eyes
Скрит текст:
Еди Ръдмейн и Никол Кидман
Скрит текст:
Еди и Райън Гослинг
Скрит текст:
Райън и Джулиан Мур
Скрит текст:
Том Харди Laughing
Скрит текст:

# 167
Рудолф Нуреев на някои снимки ми прилича на Килиан Мърфи. Или обратното трябва да кажа, предвид, че Нуреев е по-възрастният.

# 168
  • София
Жива да не бях! Не Бенатова, а една Цвета от Нова тв свързваха с Бойко

Бенатова я свързваха много усилено с Бойко отдавна, още докато беше главен на МВР. Тази Цвета беше в по-късен етап.

# 169
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Рудолф Нуреев на някои снимки ми прилича на Килиан Мърфи. Или обратното трябва да кажа, предвид, че Нуреев е по-възрастният.
Заради ъгловатата челюст най-вероятно. Но Нуреев не е бил красив в смисъла, в който е Килиън, а чисто и просто одухотворен.

# 170
  • София
Нуреев в парижкия си апартамент
Скрит текст:
Сред толкова разкош такъв тъжен живот Confused

Много тъжна снимка, наистина (да не би да е от някаква фотосесия).Вероятно апартамента е огромен, което означава, че трудно се отопля и това обяснява вида на Нуреев. Но пък какви картини има по стените, сигурно струват цяло състояние.

# 171
И на мен ми направи впечатление.
Досега четох за Нуриев в нета, беше ми интересно.

# 172
  • Rock & Roll feeling ...
 Андреа

Някой беше спомнеал за голяма прилика между Роси И. и Златка Р. , тук една до друга + Андреа .
Анелия,Андреа и Николета на откриването на зала " Пулев" . Интересно е за мен да ги видя една до друга. Определено Николета е много по-красива от Андреа, но чара и най-вече чаровната усмивка на Анелия ме печели .

Много ми беше смешно,като разглеждах този инстаграм - https://www.instagram.com/kkk_0666/ , на някаква приятелка на Андреа, не знам дали е известна. Много ми е еднотипна с Моника В.   Whistling

# 173
Ама какво чантище е помъкнала тази девойка-половин куфар!Какво ли толкова огромно носи?

# 174
  • Бургас
Ама какво чантище е помъкнала тази девойка-половин куфар!Какво ли толкова огромно носи?
Сигурно шпакловъчния материал и назъбената маламашка.

# 175
Не се сдържах hahaha:
Скрит текст:

# 176
  • Бургас
 Joy hahaha

# 177
  • Пловдив
Николета лапа 4 милиона от Божинов!
Определено ще драпа за максимална сума. Навремето беше хубавица и лесно щеше да намери друго богато шаранче да лапне по нея, но сега като я гледам, доста зор ще види.

# 178
Ще лапне друг път. А издръжка от 6 хил лв. е просто смешно да си мисли някой че ще му вземе, ако той сам не реши да дава толкова. Българския съд присъжда издръжка на детето никога повече от 200 лв. без значение какви звезди са родителите и кои са точно.
И на Алисия присъди такава издръжка 160 лв. Wink

# 179
Много ми беше смешно,като разглеждах този инстаграм - https://www.instagram.com/kkk_0666/ , на някаква приятелка на Андреа, не знам дали е известна. Много ми е еднотипна с Моника В.   Whistling

В нашия квартал е известна. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт