Звездни компромати- 273 част

• 92 898
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Мдам, на снимките си личи, на стрийма не се виждаше така ясно

# 676
# 677
Ох, много ме дразни това как медиите се хванаха за кокошката на Гери Дончева.
Да, след като я свари за да направи супа, я отдели за кучето.
Аз пък купувам пилешко за котката си. Дайте сега да се крие, защото този или онзи гладувал.  Crossing Arms

Инфантилна, не е към теб, а към журналистите, които днес само с това се занимават!  Peace
http://www.lentata.com/page_8415.html

Аз за Бориса не казвам, че е дебела, лицето ѝ някак различно беше. Дано наистина не се съсипе сега с диети, виждам често Венета Харизанова, беше УаУ хубавица преди, сега се е "свършила" както казваше баба ми, лека ѝ пръст. На нея си и отиваше да е по оформена.

# 678
Ами просто пълнее и в лице Бориса. Това е. Тя обаче явно наистина се чувства неудобно и дискомфортно в кожата си и чак ми докривява за нея.

Не забравяйте в какви среди се мъкне - веротяно там всяко килограмче е обект на шушукания. Горкото момиче. Тъпа е наистина, но всички медии, отразяващи предаването, направо я смазаха.

Малко се отнасям със съчувствие към рязкото качване на килограми откакто преди време видях как са няколко месеца от противозачатъчни мога да кача 8 килограма. Знае ли човек... Може да е имала и тя нещо здравословно.

# 679
Скрит текст:
Ох, много ме дразни това как медиите се хванаха за кокошката на Гери Дончева.
Да, след като я свари за да направи супа, я отдели за кучето.
Аз пък купувам пилешко за котката си. Дайте сега да се крие, защото този или онзи гладувал.  Crossing Arms
Инфантилна, не е към теб, а към журналистите, които днес само с това се занимават!  Peace
http://www.lentata.com/page_8415.html

Упс! Не го бях чела това.  Blush

# 680
  • На ръба..
Харесва ми Бориса така, изглежда си съвсем нормално...в лице изглежда пухкава, но грима, позата и космите около врата й съвсем издут вид й дават.
А те защо се разделиха с Андрейчо и кой кого заряза?

# 681
Деми Мур

Скрит текст:

# 682
  • Варна
Харесва ми Деми. Личат и годините, но въпреки това изглежда добре. Поне не си е докарала котешки поглед от престараване.

# 683
Не бих казала, че и личат годините. Прилича на 40 годишна, много добре поддържана жена. Даже и за 35 може да мине, по българските стандарти.

# 684
Кание пак ни "утрепа" с колекцията си  Sick, а Кимката е погрозняла, вече не е така красива в лице...

# 685
Вече продават и тениски...  Laughing
Скрит текст:

# 686
ох, не мога, Божинката го попиляха  hahaha...Казал е, че ще съди всяка кифла, която си прави пиар на негов гръб. Само че, пиарът май е само за него, щото за тази мома нищо не се говори и пише из медиите  Mr. Green

# 687
  • bad@ss
Еее, ама без "казвай" не е същото  Crossing Arms
Malko kote
Sex ima li
Kazvai
Казвай!!!  hahaha

От вчера: "Малки котета:Котарака се завръща в Белград"

# 688
  • Варна
Деми Мур
Скрит текст:

Харесва ми много,
без дължината на косата.

Вече продават и тениски...  Laughing
Скрит текст:
Това ме разсмя искрено  Grinning

# 689
Даже и за 35 може да мине, по българските стандарти.
Може, ако си отреже косата. Според мен я състарява тая русалска прическа.

Дрехите на Кание отново са ужасни!!!

Жал ми е за Валери. Глупав е, но добродушен, поне с такова мнение съм останала за него през годините.

Общи условия

Активация на акаунт