Захранване в 3тия месец....

• 11 754
  • 56
  •   1
Отговори
Здравейте , искам съвет от мамите които са започнали да захранват в третия месец защото нашата лекарка ни каза да започнвм със зеленчуково пюре но не ни обясни как да започнем.... Благодаря предварително....

# 1
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
3ти месец????Смени си педиатъра.......... и след три месеца задай този въпрос.

# 2
  • Sofia
На теб не ти ли се струва някак противоестествено да буташ манджа на бебе, което само лежи и не знае още къде се намира.... newsm78

# 3
  • Варна
3ти месец????Смени си педиатъра..........
Или поне игнорирай съветите му относно захранването. Това е безумие просто....

# 4
Малко е още детето за захранване.

Ето почети тук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=826254.0;topicrefid=19

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 16:52 от Iris04

# 5
Все още ли има лекари, които препоръчват захранване толкова рано?

# 6
  • София
Има. На моя позната педиатъра и препоръчал да започва захранване в 3 месец (даже ненавършени 3) със сокче.

# 7
Аз не знам как се захранва бебе, моето е още на 1 месец, но моя позната храни нейното, което е на 4 месеца с пюрета - по препоръка на педиатър, та бебето е вече близо 9 кг. Това ми се вижда доста за толкова малко дете и аз го отдавам точно на тези пюрета и т.н. От друга страна не съм медицинско лице, за да оспорвам съветите на специалистите, но все пак може да се потърси и друго мнение, за да прецениш дали е коректен съветът, който са ти дали.

# 8
Това е старата схема. Помня, че преди 17 години и мен така ме учеше педиатърката и аз сляпо и се доверявах, защото нямаше нет, нямаше инфо, ... Сега нещата са променени. Авторката да порови в нета, има много места от които да научи какво кога и как се прави.

# 9
На 3, 4, 6 месеца- важното е да е наистина "захранване", а не опит за нахранване, натъпкване, наливане на пюрета и сокове с шише. С лъжичка сок или някаква троха от нещо няма да направиш беля, ако дадеш на детето да опита дори по-рано, но основното е млякото.

Обратно, ако на 6 мес. ударно почнеш да тъпчеш пюрета, а на 10 вече е на кухня, но му е намалено млякото, е по-зле.

# 10
Прочетете за признаците за готовност за захранване;
Прочетете за ползите/вредите от ранното захранване....всъщност ползи-НЯМА!!!
СМЕНЕТЕ си педиатъра/ЛЛ!
Peace

# 11
  • София - Варна
Трети месец е много рано за захранване. Та те още имат колики тогава...

# 12
  • планетата Земя
3 ти месец е рано за захранване.Меги,прочети по темата и се информирай.Не се доверявай сляпо на лекаря.Вземи едно информирано решение относно своето дете

# 13
 hahaha
Жената иска съвет от майки захранили в трети месец, а от 12 отговора нито една не е захранила в 3 месец .Оспамихте темата на жената.

# 14
  • планетата Земя
hahaha
Жената иска съвет от майки захранили в трети месец, а от 12 отговора нито една не е захранила в 3 месец .Оспамихте темата на жената.

Joy  Верно си е,ама нали да дадем акъл и ние

Има ли още захранващи в 3 я месец.С второто ми дете не съм попадала на такива.Най-рано започнаха на 4 м и половина

Общи условия

Активация на акаунт