Нормално ли е t 36.7 при бременност?

• 2 936
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте ,момичета?Бременна съм в 8 ма седмица и от 2-3 дни съм с хрема.Днес реших да си премеря температурата да не би да съм вдигнала а се оказа,че ми е по - ниска от колкото трябва.До колкото знам през бременност се поддържа между 37 и 37.4.Поразрових се малко из нета и попаднах на една статия в която пишеше, че спада на температурата може да означава заплашващ аборт Много съм изплашена.Имах леко розово зацапване миналата седмица но този понеделник на прегледа всичко беше наред ,чухме сърчицето и ембриончето беше вече 9.3 мм.Някоя от вас знае ли нещо повече по въпроса,че умирам от страх?

# 1
36.7 е температура на един напълно здрав и прав човек. Аз никога през цялата си бременност не съм имала над 37 градуса или поне не съм била наясно ако съм имала  Simple Smile. Изобщо не се тревожи, а и имате сърчице, какво по-хубаво от това, наслаждавай се, много хубави мигове са това да знаеш.

# 2
  • планетата Земя
Съвсем нормална ти е телесната температура.Не се притеснявай.Ако си измериш базалната сутринта,ще е 37-37 и нещо

# 3
  • София
Благодаря ви момичета!Дано да е така!

# 4
  • Варна
Не е вярно, че температурата при бременност трябва да бъде над 37 градуса, къде си чела такова нещо? Съвсем нормална ти е температурата.

# 5
Често срещано е базалната температура да е над 37 градуса , което значи , че не е задължително , а и ти не си мерила базална и най-вероятно не е било при събуждане .

# 6
Абсолютно нормална Т имаш. По време на бременност е възможно да е повишена температурата, но в никакъв случай задължително  Naughty
Не чети в Интернет, защото може да се диагностицираш с хиляди заболявания. Лека и спокойна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт