Форумни "образи"

• 230 425
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 110
Този пост цели, мили дами, да ви покаже, че ние като жени, не трябва да изпадаме в малоумия и да си мерим играчките по посаниците у форума.
Куркума, не, но сега ще я разгледам.

# 1 111
Четете бавно, че е сложно.
Една моя приятелка има мъж. Този мъж има майка. Майката има съседка. Съседката имала Стоке и споменала на друга съседка, че теглила от бързите кредити 3000лв., за да си купи луксозна количка, 'щото...то ..нали..
И сега тя бутала стоке в квартала със самочувствие, а от фирмата за кредити през ден ходили да я търсят, за да й напомнят да си плаща вноските.  Joy
Аз "карам" Чиполино на 8г., но ми дреме на задника, защото ми го подариха. Спестиха ми пари за количка, чиполиното е като танк. Кал, сняг, лед навсякъде минава. Sunglasses

# 1 112
Джони, и ти с нас в долната каста  Laughing

# 1 113
Никакви такива. Имам хубава кола, лъскава е и е поддържана и отзад е с тъмни стъкла. И като изкарам чиполиното от багажника...  Laughing

# 1 114
Джони, с две думи предаде съдържанието на цялата обширна тема за Стокето.

# 1 115
Само аз ли не знам какво е това "стоке"? Sad

# 1 116
Никакви такива. Имам хубава кола, лъскава е и е поддържана и отзад е с тъмни стъкла. И като изкарам чиполиното от багажника...  Laughing
Тогава те слагам в средната каста  Laughing хубавата кола компенсира Чиполиното  Joy
Понеже се познаваме реала вярвам, че разбираш, че се шегувам  bouquet

# 1 117

Аз "карам" Чиполино на 8г., но ми дреме на задника, защото ми го подариха. Спестиха ми пари за количка, чиполиното е като танк. Кал, сняг, лед навсякъде минава. Sunglasses

Ооо, да, и аз се подписвам под това. Нямаше грешка возилото, няколко деца изгледа  Laughing Дреме ми на чиполиното, че не било марково  Joy А това за кредитите го подозирам отдавна, че особено "бързите" такива се теглят за особено ненужни неща  Confused
Трещ, и вашата ли е от бързите кредити  Laughing? Щото може да се окаже, че Стокето ми е много по-добро от Стокето ти  Joy

# 1 118
Белла, не се обяснявай. Да не се познаваме от вчера.  Joy

# 1 119
Не, Рали, една година ядох хляб с маслини.  И кифли без мармалад.

# 1 120
Ли лу, и аз не разбирам вече кое е по темата, явно обсъждането на конкретен потребител, защото за мен тези с колите и цтокетата са си образи, защото доста се палят. Спомням си Анирам с нейния джиБ.

# 1 121
  • София
Само аз ли не знам какво е това "стоке"? Sad
Сравнително скъпа марка бебешки колички.

# 1 122
Даун, аз нея визирах  Peace

# 1 123
  • Куциндрел
Ето, спомена се Стокето и веднага наизскочиха Чиполинотата. Mr. Green

Нашата количка сега се ползва от котките. Превърнала се е в тихо убежище върху гардероба.
А кукленската количка е легло за едната котка.

То хубаво някой се фука с придобивки и пътешествия, но защо трябва след него няколко да минат да му набият качето, че и с по-прости неща може да минеш?

# 1 124
  • Варна
Най-неприятно за любезната съфорумка става, когато си купиш Стокето без никакъв кредит, извадиш го от багажника на джипа и го разходиш, ведно с бебето, облечено в Ескада бебе.

Общи условия

Активация на акаунт