Форумни "образи"

• 230 510
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
О, Орлеан Ейнджъл, за теб говорих. С нов ник ли си? Сори, че така директно, но ми се струваш позната.

Аз? Ам не. Имах преди години (4-5)  друга регистрация, че търсех една книга. Само за тва я бях ползвала. После и ник, и парола забравих и направих тази преди 2 години, но активно пиша едва може би от 1. (поне тука де)

# 1 666
С негативна какво се случи? Не съм я засичала отдавна.

Преименувала се е, но наистина не пише често. Някаква стара тема бях отворила и там видях в цитираното, че е "негативна", а в поста пишеше друго име, което съм срещала по-наскоро.

п.п. Не се правя на мистериозна нито за новото име на "негативна", нито за японския ник, просто не мога да се сетя и за двете как са точно.

# 1 667
  • волно калдъръмче
Сега е или-или

# 1 668
Много приятно пишеш  Hug. Сори за любопитството, но беше породено от симпатия.

Или-или? как ника променя хората или възприятията на хората към тях.

# 1 669
  • София
Сега е или-или
Ето ти новина. Не знаех.

# 1 670
Мен ли питате? Не изразявам категорично мнение, защото може и да е чиста случайност, че в деня, когато Касита се замрази, един по-рано регистриран ник с японско звучене започна да списва редовно. Може да няма никаква връзка между двете събития.
тя и друг път се е оттегляла, после се връща,
това нейното си е логорея ( така ли се казваше онази натрапливост да говориш, да говориш, да говориш?! ) ....

# 1 671
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз там не стъпвам пари да ми дават. Много ми е ниско нивото на козметика да се бутам там
Това не е съвсем така. Никой не ме е напъдил заради дрогерийната ми козметика, пиша във всяка тема, в която имам интерес.
Отделно има теми само за дрогерийна и евтина козметика, както и такива за домашни смеси.

Ники, Димящите дула са  всяка година мои Mr. Green. Когото съм избрала, получил е корона Flutter.

# 1 672
Или-или я засякох в няколко теми, май даже и в тази. Но нямах представа, че е негативна.

# 1 673
  • София
Аз там не стъпвам пари да ми дават. Много ми е ниско нивото на козметика да се бутам там
Това не е съвсем така. Никой не ме е напъдил заради дрогерийната ми козметика, пиша във всяка тема, в която имам интерес.
Отделно има теми само за дрогерийна и евтина козметика, както и такива за домашни смеси.

Джой лигавех се. Аз не съм много по козметиките. Ползвам продукти от първа необходимост. Дори твърдя, че не мога да се гримирам свястно. Козметиката ми е дотам, че съвсем да не заприличам на Квазимодо  Wink

Ама една сладурана се беше пробвала да ме захапе за една боя за коса. Аз учтиво й казай, че като смени толкова цветове на косата си, колкото мен , може да ми се обади да си поговорим  Wink

Мерси Даун и Таис Wink Старая се да съм забавна, че то само едно голо чувство за хумор ми остана Laughing Laughing Laughing

# 1 674
  • Другата България
Или-или я засякох в няколко теми, май даже и в тази. Но нямах представа, че е негативна.
Аз също.
Сещам се и за японския ник, за който споменава Кукумицинка, но не мога да го намеря.

# 1 675
Аз съм спестила над 2000 долара от кремове за лице в последната година. Припаднах и си счупих носа и лекарката ми изписа крем с витамин Е и био-ойл. Кожата ми се чувства супер, а струват next to nothing.
За да не е съвсем спам, помните ли Мамица?

# 1 676
  • Ямбол
...
За да не е съвсем спам, помните ли Мамица?
Аз да.
deja pere?

Попаднах на един стар потребител(май и мод беше по едно време), който е дал по едно изречение за някои от старите образи: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=115843.msg2120540#msg2120540
И мен ме има там, и Мамица, Никол е Човечето, Бубанка...

# 1 677
  • София
Даун, като те навестя, да ми приготвиш няколко опаковки от крема ти. Simple Smile
В КМ мисля, че ще съм що-годе на ниво само в парфюмерийната тема.

# 1 678
Тонита, има го и в БГ аптеките и струва стотинки. Мирише на лекарство, но пък е ок. Но специално за теб ще закупя Simple Smile. и ще разкарам змиите от двора.

# 1 679
Лиляна, този десетгодишен постинг направо ми скри шапката! Аз на един човек тук не мога да направя психопортрет, а този екземпляр картотекирал половината форум!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт