Форумни "образи"

• 228 304
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 400
Аз пък свързвам Мамасита с Вирджиния Улф. Имаше едно есе, което звучеше много критично; точна и твърда непоклатима позиция за литературата, мъжете, равенството между половете..

# 2 401
Добро утро, поласкана съм от всички  асоциативни песнички, клипчета, гифчета и изображения  които сте си направили труда да подберете за мен Hug .
Аз основно  пиша в движение,  (по тази причина не мога да отвърна със  същото старание, което влагате вие и за което блаходаря) въпреки, че отстрани може да изглежда, че  "няам кво да права по цял ден", но  форума би трябвало да знае, че не всичко онова, което знае,  е знание. Wink
Целувки, лек ден, ще се включвам.  Simple Smile
Бонбони, усмихна ме Джо Кокър, Ким е сърахотна там. Heart Eyes  Hug

# 2 402
  • София
Рали, Таис съвсем определено влиза перфектно в Емил ☺
Много добро.

# 2 403
Скрит текст:
Добро утро, поласкана съм от всички  асоциативни песнички, клипчета, гифчета и изображения  които сте си направили труда да подберете за мен Hug .
Аз основно  пиша в движение,  (по тази причина не мога да отвърна със  същото старание, което влагате вие и за което блаходаря) въпреки, че отстрани може да изглежда, че  "няам кво да права по цял ден", но 
форума би трябвало да знае, че не всичко онова, което знае,  е знание. Wink
Скрит текст:
Целувки, лек ден, ще се включвам.  Simple Smile
Бонбони, усмихна ме Джо Кокър, Ким е сърахотна там. Heart Eyes  Hug

Нали затова е въображението - представяш си някого в образ.

# 2 404
Мамасита ми е Айн Ранд.

Таис ми е като героинята от Шоколад понякога.

Янечек ми е като Хърмаяни от Хари Потър, но с доста развито чувство за хумор.

Джо не мога да определя, защото хем си я представям като строг учен, хем като романтична, завладяна от изкуството дама. Имам някаква смътна идея, но не ми идва веднага на ум.

Лиляна ми прилича на двете дами от Пипи, които непрекъснато правеха забележки и се нявираха в хорските работи, а и като Миртъл, както Янечек каза.

(Музикалните асоциации бяха велики. Много се забавлявах, а и чух неща, които не бях или бях позабравила).

# 2 405
Джо я асоциирам с тази песен: https://www.youtube.com/watch?v=OBwS66EBUcY

# 2 406
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много хубава песен, Жаве, само героите къде са  Laughing

Едно време на малините бях раздала по книга или филм на съфорумка и после сума страници се жалваха недоразбрали, затова сега само ще чета Mr. Green.

# 2 407
Ооо, недей, който няма чувство за хумор си е негов проблем. Раздавай. Аз не можах да се включа в песните, защото през телефона само мога да слушам и чета. (Предпочитам те брюнетка).

# 2 408
Ооо, недей, който няма чувство за хумор си е негов проблем.

Дали? Защото и някои чисти обиди се опитват да ги изкарат шега, а ако се засегнеш излиза, че сам си си виновен, защото нямаш чувство за хумор. Grinning

# 2 409
Аз ме мога да се засегна от обиди от непознат. Мога обаче да оценя чувство за хумор.

# 2 410
Не знам, всеки път като я чета и се сещам за тази сръбска богиня.
Всеки път.  Joy
Диване! Сериозно ли? hahaha Ето, ти си форумен образ диване. Laughing Айде, и сладур.

# 2 411
  • София
...и се сещам за тази сръбска богиня.
Не закачайте идолката от детството ми.  Naughty

# 2 412
  • Куциндрел
Лепа Брена и Мамасита. Joy Joy Joy
Стана време вече да я викаме.... Mr. Green

# 2 413
  • София
Ако актуалната асоциация сега е с книги, веднага долитам с една за Лиляна - "1984" на Оруел. Ама не конкретно някой от героите, а цялата нажежена обстановка, разказана в книгата.

Таис ми е малко като Емил от Льонеберя - палавото малко човече с пакостите, любима моя детска книга  Heart Eyes

Любим образ, заедно с Карлсон, на любима писателка от детството  Heart Eyes
"Аз съм красива, умна, прилично дебела жена в разцвета на силите си"  Grinning

Джони, you rock  Hug

# 2 414
Стига сте се подигравали, калпазанки.   Laughing Асоциацията идва оттам, че когато започна да чета мадам Мамасита й следя мисълта, но до едно положение. После си я представям, качила се на щайга от домати (примерно) и рецитира "аз съм пътят, и истината, и живота". Това обикновено се случва след няколко страници спорове, които като прочетеш отново и отново се чудиш къде си сбъркал. Ето в такива моменти ми иде да се оттегля тихичко от тълпата, да си сипя едно и да си пусна Лепа Брена. Даже съм се пробвала да си пускам тая песен и да чета нейните постове. Повярвайте ми, по средата на философиите й вече щракам с пръсти, подсвирквам си, а самата Мамасита никак не ме дразни.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт