Форумни "образи"

• 228 315
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 385

Check Please - пресно картофче.

Въх, уби мъ! Картофче кусвам веднъж на високосна година, ако ще и бейби пресно да е.  Tired
Аз съм теле, объркАла си се с асоцияцията. Crossing Arms

Е, карай  Joy

# 2 386
  • София
Ту получава  bouquet за това, че ме свързва с лавандула  Heart Eyes

Зимната соната и Златната ябълка един и същи потребител ли са? Егати. Абе драги съфорумки, не може ли да давате знак някакъв когато си сменяте кожата, че сте вие? Адски объркващо е иначе, особено за разсеяни по рождение индивиди като мен  Rolling Eyes

# 2 387
Салт ъф скин и т.н. ти коя си?! newsm78
Зимната соната, Golden apple, Good Luck, Charlie, April snow, Grace* и сигурно има още, но не ми се търсят повече.

Палмира.

# 2 388
Салт ъф скин и т.н. ти коя си?! newsm78

Не се притеснявай, по-безобидна съм от всички образи от 'Приключенията на Лукчо'.

о, Лиляна е архивирала всичко  Stop Laughing. Щом системата позволява, ако искам ще си сменям екранното име на всеки пет минути.

# 2 389
  • София
Ооо,  Лора я приемам с огромно удоволствие, но понеже в клипа на живота собствен, аз съм главния герой, ще сменим в нашия малък, личен роман другите персонажи. Примерно Абрамович, трябва да клони към там някъде, макар, че и на него не ме давате, нищо, че изглежда със силно изявена мъжественост ☺

Скъпи мои, аз трябва да ви кажа, че ви благодаря от сърце за хубавите думи.
За мен са един прекрасен комплимент. И мисля, че съм ги прочела всичките.

И Палмира, Лиляна, и Палмира.
Има и още, но да не натоварваме аудиторията с нссъществени подробности, нея, специално, няма как да я объркам.

# 2 390
  • Бургас
Обърках се вече,честно! Laughing

# 2 391
  • София
Е, Славче, на 160 страница сме, логика не търси.
Освен, ако не питаш защо още няма косми в темата.

# 2 392
  • София
Обърках се вече,честно! Laughing
Добре дошла в клуба  Laughing

Salt, не съм искала да те засегна. Просто понякога тъкмо харесаш някого и го запомниш, и фокус-мокус, тя вземе, че се трансформира..пък аз явно, а може би и други потребители, не съм много добра в отгатването на кой стои зад новите никове  Peace
Страшно харесвах Златната ябълка.

# 2 393
Солена, кисела, златна, аз те харесвам всякак.  Heart Eyes  Hug
 Безобидна не си, но това не ми пречи. 

# 2 394
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много обичам да си сменям екранното име Blush. Обърквания обаче наистина стават, затова напоследък се старая да ги въртя все около това, с което съм позната, иначе и Фру Ингер съм била, понеже харесвам Ибсен, и форманова героиня, и какво ли още не.

А някои хора ги свързвам дотолкова я с името, я с аватара, че чак ми е леко терсене, като ги сменят.

# 2 395
  • Куциндрел
Цецу, хората минаха на книги, ти още в тубата киснеш ooooh!
Ай лов ю те Heart Eyes
Ам, докато се включа и те хората смениха темата. Mr. Green

Цеце, как ме излови, че си умирам за зайците?  Shocked  Heart Eyes
Явно някакъв факс получих.  newsm78 Joy

Софи, щом каза Алла, заповядай. Hug
Скрит текст:

# 2 396
Таис в песничка
Ша  Mr. Green
Уишмастърката
Мамасита Joy
Приготвила съм и снимки, с които свързвам Ша, Трещерицата и Лиляна, но ше ги кача по-късно.  Mr. Green

# 2 397
Е как Лепа Брена и Мамасита, бе?  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 2 398
Не знам, всеки път като я чета и се сещам за тази сръбска богиня.
Всеки път.  Joy

# 2 399
Ако актуалната асоциация сега е с книги, веднага долитам с една за Лиляна - "1984" на Оруел. Ама не конкретно някой от героите, а цялата нажежена обстановка, разказана в книгата.

Таис ми е малко като Емил от Льонеберя - палавото малко човече с пакостите, любима моя детска книга  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт