Форумни "образи"

• 228 069
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
Ха ха, ти си Богинята с ново лице:-). Тя цитираше Маркиза Simple Smile.

Аз съм какво? Богиня чак не съм. В моя случай някой най-много да ме сбъркат с Локи ( да не се бърка с Том Хидълстън)

Andariel след като ни остави да дишаме имаше и камшици. Бианка тука си мечтаеше да размаха един Wink

# 2 761
"Чучулигата" ми направи силно впечатление преди повече от 20 години. Няколко пъти съм я чела. Не гледам екранизации.

# 2 762
В моя случай някой най-много да ме сбъркат с Локи ( да не се бърка с Том Хидълстън)

Еха, на този какъв фен съм му! Simple Smile

Лиляна е много наблюдателна, чудно ми е сега какво видя, дето аз не можах. Някой нов форумен Д-р Джекил и Мистър Хайд ли?

# 2 763
И аз не гледам екранизации на книгите, които са ме грабнали. Преди години, докато четях "Отнесени от вихъра" през цялото време си представях Рет без мустаци. "Забравих" му ги още при първото споменаване. По-късно попаднах на филма и се потресох. До ден днешен отказвам да приема, че главният герой е с мустаци! Crossing Arms
Не знам защо са ми изтрили поста в който пиша, че свързвам Сандоканчев с Коледа с неговото "хохохо" в почти всеки пост. Нали темата е за форумни образи и с какво ги свързваме? В конкретния пост нямаше и намек за гащите му, имаше само коледен дух. Crazy

# 2 764
  • Ямбол
...
Лиляна е много наблюдателна, чудно ми е сега какво видя, дето аз не можах. Някой нов форумен Д-р Джекил и Мистър Хайд ли?
За какво става дума? За потребителя в мъжки профил ли?

# 2 765
Не, за "другият образ на Шантала, който ме-ка и не поставя правилно интервалите".

# 2 766
  • София
Достатъчно е да не са тъпи, защото ако само ти се смееш на собствените си шеги, или си прекалено интелигентен и не те разбират, или си селският идиот, на който все му е смешно.
Закачам се тук, не за да повтарям това, което бях писал, а да питам нещо. Ако може. Преди обяд размених някоя приказка с 2-3 девойки, с теб вкл., а гледам че всичко отшумяло. Нещо нередно? Или?
Няма да си разплета чорапите, ама за протокола, освен това ме загриза любопитството.

П.П. ако има място където се питат подобни неща, не го знам, така че ако пак бъркам, извинявам се в аванс. Simple Smile

# 2 767
  • Ямбол
Не, за "другият образ на Шантала, който ме-ка и не поставя правилно интервалите".
Направило ми е впечатление, че в едни постове пише много добре, в други обаче пуска повече интервали и на някои глаголи слага "-ме" излишно, както и някои други дребни грешки, които иначе не са типични за останалите постове. Този образ с грешките има и малко по-различно поведение от другия, който го дава по-миловиден, докато грешащият се изпуска и съска леко.

# 2 768
И аз не гледам екранизации на книгите, които са ме грабнали.

А аз обичам после и да гледам. Сериалът "Устоите на земята" беше много добър например, а романът четох на един дъх. В главната роля е Еди Редмейн  Party

# 2 769
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, да Heart Eyes. Еди е идеален за ролята- странен и магнетичен. А и катедралата- такава красота!

# 2 770
  • София
В моя случай някой най-много да ме сбъркат с Локи ( да не се бърка с Том Хидълстън)

Еха, на този какъв фен съм му! Simple Smile

Като ходя на кино да гледам негов филм , си взимам лигавник Grinning

# 2 771
  • Ямбол
И аз обичам да гледам филми след книга, но не мога да си намеря качествен сериала на Птиците умират сами.

# 2 772
  • вятър в маслините, вятър над хребета
КАТ или Рутракер, Лиляна Peace

# 2 773

Много сте оф, девойки. Вземете се в ръце. Очаквах Лиляна да ви вкара в правия път, гледам обаче и тя кривнала.
 Wink

# 2 774
  • Ямбол
Точно мислех да им кажа, че не са по темата, ама така или иначе моите коментари по нея ги трият, а оф-овете - не, та реших и аз да съм по темата на оф-а.
Джой, не разбирам езика, на който ми говориш. Търсих в замунда и в-бокс, все са някакви преснимани от телевизия. Търся прилично качество за компютър, евентуално на флашка за телевизор.

Общи условия

Активация на акаунт