Форумни "образи"

• 227 610
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 3 075
Шанел я помня, а и аз я видях в една тема, но убий ме не мога да се сетя коя. Мъжете във форума (клюкарника) са точно както Антигона и Янечек ги описаха. Има един двама, кито са ок според мен, но те са влезли фъф форума заради специфични теми и появата в Клюкарника е следствие на дългото пребиваване, а не самоцел за чесане на каквото ги сърби.

# 3 076
Обвиниха я, че изнаглява с искането на пари за лични нужди - за нов лаптоп, за нов фотоапарат, за университетската такса на синчето в американския колеж...

Това ако е истина си е повече от нагло. Не съм в течение, само помня колко хора я подкрепяха.

# 3 077
  • София
Обвиниха я, че изнаглява с искането на пари за лични нужди - за нов лаптоп, за нов фотоапарат, за университетската такса на синчето в американския колеж...
Имала е някакви финансови проблеми ли? Имам предвид за да пусне изобщо темата по начало.

Аз имам нужда от нова кола да ви кажа, ако на някой му се подпомагат лични нужди Flutter

# 3 078
  • Пловдив
Аз като спомена, че искам нов ван и ме трият. Не заради вана, заради спама.

# 3 079
Янтра, аз помня Мамица като доста гадна, но може и да бъркам, отдавна беше Simple Smile.

Мама Цоцоланка съм запомнила с подписа и за децата и теориите. Знаех, че има здравословен проблем, но не съм следила темата в детайли и съм пропуснала момента с конфликта.

# 3 080
Лиляна, престани да ми държиш сметка какво правя и как да се забавлявам ( по теб самата)  Wink
Както и Ази писа, аз също не разтягам локум около личния си живот, детето ми и пр. няма да прочетете подобно нещо. Тук не съм да си споделям искрено и лично. За лигня - винаги. bouquet

# 3 081
Онна, Цоцолана беше болна от рак и темата беше пусната от съфорумка като идеята беше да се набират средства за лечението ѝ. На по-късен етап, в същата тема, съфарумки се оплакаха, че Цоцолана е искала пари във Фейсбук за нов лаптоп, фотоапарат, а накрая и  2 000 лв за колежа на сина си.

# 3 082
  • София
Шанел е забележителна и по мое мнение дама.
Общувзнето с нея, пряко и задочно, ми е носило удоволствие и удовлетворение и още нещо, изобщо нея, по нвкаква причина, неизвестна и за мен я приемам лично, изобщо Шанел за мен е много скъпа.

Какво е станало с мама Цоцоланка, аз не разбрах?
О, мерси, Антигона.

Мамица беше откровено арогантна и вулгарна, лично за мен, неприемлив образ.

# 3 083
  • София
Антигонче, една съфорумка плати цял семестър на сина на Цоцоланка.  Peace Говорим за АУ, не за нормален университет, в какъвто ходят едно 80 % от студентите.
Напомнете ми след 11 години да пусна тема, че принцесата ми иска да учи само в АУ, но аз нямам пари за да изпълня мечтата й.

# 3 084
Не съм проследила скандала, но си мисля, че когато си дал всичките си пари за лечение, може да имаш нужда и от подкрепа за други неща. Най-тежко е за семействата, когато животът им спре и се върти само около оцеляването на болния. Не виждам лошо да се поиска подкрепа за таксата на детето, за апарата и лаптопа вече ми идва в повече.

# 3 085
За един и същи форум ли говорим? Не Шанел, но си спомням няколко много известни проклетии.
Е, не знам кои на теб са направили впечатление. Аз за "моите" известни си пиша (не мисля да ги изтупвам от праха), но да, няма злобни сред тях. Понякога са отвръщали на удара с два, но никога непредизвикано  Simple Smile

Между другото, и аз не съм писала в отчетни теми и подобни. За форума знаех от приятелки с деца, но се регистрирах заради едно лично съобщение, което пратих, а после прописах точно за развлечение от памперсите и кърменето.

Искрено се надявам, че Мама Цоцоланка е здрава.
От форума се отнесоха професионално (според мен), тъй като темата започна заради здравен проблем, който за щастие се реши- и зави към лична молба. Може би трябваше просто да се отдели една част от темата като самостоятелна; иначе не съм от възмутените, тъй като жената поднесе молбата си искрено. Оттук нататък всеки си е решил.

# 3 086
  • София
Даунче, детето още не беше започнало да учи. Все пак можеше да отиде в друг университет. Както и да е, не ми се задълбава, че накрая аз ще опера пешкира.
Съгласна съм с Лили. Ако темата беше отделна, друго щеше да е.

# 3 087
  • София
Благодаря, Антигона!
Едно е да се събират пари за здраве и за живот друго е за апарати и училищни такси.  Tired

# 3 088
Тони  Hug, няма за какво да го опираш. Ако детето е било прието е нормално да искат да му помогнат. Може би е трябвало да стане както Ли Лу каза.  Апарата и лаптопа са без коментар, защото не са нито от първа необходимост, нито няма и евтини варианти.

# 3 089
  • София
Е, хубава работа, защо ти да опираш пешкира?
Ако детето е ученолюбиво, и има амбиция да се развива, аз напълно разбирам дамата, което е преценила, че това са добре похзрчени пари, надявам се детето да оправдае този жест.
Много от заможните хора подпомагат такива каузи.

Общи условия

Активация на акаунт