Форумни "образи"

• 227 702
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 3 090
  • Пловдив
Azzy, не съм съгласна с теб, ама не ми се спори тук, защото пак ще изтрият. Защото в случая не са давани пари само от заможни, а от хора със скромни доходи, които отделят пари от малкия си бюджет. Аз да си призная не съм дала, изобщо никакви за тази кауза.

# 3 091
 Поискала - дали ѝ.
Всеки сам решава на кого и за какво да даде. Не бих могла да държа сметка на някой при положение, че нито съм дала, нито поискала.
Жалко би било, ако е имало заблудени, които са си мислели, че дават пари за животоспасяващи лекарства, а всъщност са платили за нов лаптоп и фотоапарат, но доколкото успях да прочета в тогавашната тема, май не е било така.  Thinking

# 3 092
  • София
Янтре, нямам предвид фотоапаратите и лаптопите, а образованието на детето.
Наясно съм, че много хора са откликнали на молбата за помощ и честно казано, мога да разбера разочарованието, когато се е стигнало до покупка на фотоапарат и лап топ.

# 3 093
  • Пловдив
Янтре, нямам предвид фотоапаратите и лаптопите, а образованието на детето.
Наясно съм, че много хора са откликнали на молбата за помощ и честно казано, мога да разбера разочарованието, когато се е стигнало до покупка на фотоапарат и лап топ.
Ако нямаш пари за лекарства, как детето ти ще учи в АУБ. Бил най-добрия университет в Бг, сигурно, ама има и други добри. Имам примери за хора завършили едни от най-селските университети в Бг, а се справят повече от прилично в живота. Моята теза е, че независимо кой университет си завършил, ако ти самият си качествен, умен и амбициозен ще успееш.

# 3 094
Не бих определила потребител във форума като зъл. Какво зло може да направи публично, така че да заслужи такова определение? В общи линии негативното поведение в темите е или зов за внимание, изразен несръчно и по детски, както момчетата дърпат опашките или спъват момиченцата, за да им привлекат вниманието. Или си е чиста проба лабави нерви и липса на спирачките от реалния живот ( тук съвсем нескромно мога да кажа, че съм привлякла своя дял от виртуално внимание от кукувици във форума Blush). Но като цяло каквото и да ти кажат, си остава казано- дали ще е определение като грозна, дебела, космата, ще ти пожелаят изнасилване или там каквото им ражда главата.

Естествено, съществува вероятността нещата да се пренесат лично и на живо, което също се е случвало, и не е никак безопасно, за приятно да не говорим. Но това не бих го причислила към нечий образ или репутация във форума. Освен това най вероятно няма да стане широко известно тук, а ще си остане между замесените. Ние най много да се чудим къде изчезна тоя или оня.

# 3 095
  • Варна
Цинична беше самата молба, тъй като се разчиташе на доброто отношение на съфорумките.
Да не знаеш кога да спреш и къде да сложиш границата е съвсем подходящ повод за възмущение в околните.

# 3 096
  • София
Напълно разбирам какво имаш предвид.
Но разбирам и дамата, която е преценила да направи този жест.
Надявам се, както казах, детето да го заслужи, да завърши с отличие, да постигне успех и да донесе удовлетворение на хората, съпричастни в тази история.

Цинична беше самата молба, тъй като се разчиташе на доброто отношение на съфорумките.
Да не знаеш кога да спреш и къде да сложиш границата е съвсем подходящ повод за възмущение в околните.
Разбрах какво се е случило.
Наистина е важно да усетиш дозата.
За жалост, в такива ситуации, остава разочарование и известна горчивина, поради простата причина, че остава усещането за злоупотреба с добрината на хората.

# 3 097
Янтра, аз помня Мамица като доста гадна, но може и да бъркам, отдавна беше Simple Smile.

За гадна не знам, но определено беше грубиянка с недодялан изказ. После имаше една Отилия, която се държеше по същия начин - дойде да препсува по диагонал и довиждане.

# 3 098
  • Ямбол
Лиляна, престани да ми държиш сметка какво правя и как да се забавлявам ( по теб самата)  Wink
Ти се чудиш какво прави тук някакъв, аз изразих същото недоумение относно теб.
Не съм ти коментирала нито личния живот, нито нещо друго, което не ми е известно от форума.

# 3 099
Янтра, аз помня Мамица като доста гадна, но може и да бъркам, отдавна беше Simple Smile.

За гадна не знам, но определено беше грубиянка с недодялан изказ. После имаше една Отилия, която се държеше по същия начин - дойде да препсува по диагонал и довиждане.

Отилия я помня, беше ми доста неприятна, както и Вилико, която пък е харесвана от не малко потребители. Как успяваха да изскочат от всяка тема не знам.

# 3 100
  • София - Рим и обратно
Лиска помните ли я?

# 3 101
  • Once there was a Hushpuppy...
Не бях чела от няколко дена и сега се опулих точно така Shocked, когато прочетох това за Мама Цоцоланка. Дано да е добре жената, ако не пише вече тук.....и това не знам Rolling Eyes

# 3 102
  • София
А, с Отилия си спомням една грандиозна забава, където съм се смяла със сълзи, бяхме ги сгодили с другаря вл и скачахме в две теми , едната за смъкнатите тинейджърски гащи на минзухар и по някое време, другсря вл се беше оплакал на жена си и тя долетя да охранява мъжа си от форумската атака, изобщо великолепна забава.

И другата, една Венета имаше, с корпоративен статус, дружка на Отилия, също великолепни забави се организираха с тях.

Разбира се.
Незабравима. Велоколепен стил, чувство за хумор, добре премерен сарказъм, изобщо, помня я.

А мама Кенга?
А Сопрано?

# 3 103
  • София
Венета май си царува и до днес в Готварския  chef

# 3 104
  • постоянно
а Жоро001 ? Беше ли Евгени Минчев ?

Сопрано не ми понасяше - идваха ми  в повече "хвалбите " му

ZinaSt?

Hug

Общи условия